VYDARENÉ MAKEUPOVÉ VECIČKY Z PAESE

Ahojte krásky,

po zoštíhľujúcich produktoch tu mám opäť niečo z mojej obľúbenej Paese kozmetiky. Táto kozmetika sa tu už stihla príjemne etablovať. A aj keď ju určite nenájdte v obchodoch, jej výber je široký a nájdete ho na ich WEBE.

Pripravila som si pre vás pár chutných produktov, mimoriadne žiarivý bronzový púder, šikovný balzam na pery, rýchlu tyčinku do kabelky, matný, extra trvácny rúž a jeden z ich mnohých mono tieňov.

Ešte by som rada podotkla, že aj keď ide o poľskú kozmetiku, čo nemusí znieť úplne atraktívne, táto kozmetika určite stojí za hriech. Ak vám bude niečo chýbať, určite do nej chodťe. Portfólio je dosť široké, aby ste si našli čo potrebujete. Pre mnohé ženy je veľmi dôležitou informáciou i to, že kozmetika nie je testovaná na zvieratách.

PAESE SUN OF EGIPT bronzing illuminating powder

Video, ktoré bolo pôvodne robené pre môj INSTAGRAM, som vložila i sem do môjho blogu, lebo dokonale vystihuje krásny efekt bronzového púdru. Je to taká typická letná záležitosť. Je vysoko perleťový, vyzerá výborne na líčkach, a v šatách s holým dekoltom bude famózny.
K zloženiu tohto púdru môžem povedať len toľko, že sa skladá z minerálnych zložiek, z čoho 50% jeho obsahu sú prírodné perly – sľuda. Neobsahuje parabény. Dózička obsahuje labutienku, ale doporučujem produkt používať pomocou štetca.

PAESE LIP CRAYON intense matte finish
Je to klasická, ale hrubšia ceruzka s vysúvacím efektom, čo je určite fajn. Strúhať hrubé balenie ceruziek nie je sranda, a často krát mnoho obsahu zbytočne odstrúhate. Keďže matná momentálne vládne v trendoch, tak ceruzka je matného charakteru a táto moja je telovej farby. Textúra je ovšem krémová s obsahom rôznych olejov, takže pery vysušené nie sú.Je to farba vhodná takmer pre každú ženu. V ponuke je 6 odtieňov a tento môj má číslo 65. Nájdete ho TU.
PAESE SILKY MATT 
Ďalší zo série matných krémových rúžov s aplikátorom. Raz som už písala o tomto type matného rúžu, no keďže ja som milovníčka akýchkoľvek naturálnych farieb, tak tu mám práve tento jeden s číslom 700. Je mierne suchší od predchádzajúcej pastelky. Vďaka tomu mám i trvácnejší efekt. Celkovo doporučujem tieto typy matných dlhotrvácnych rúžov striedať napríklad s nasledujúcim produktom.
PAESE BALM LIPSTICK SPF10
V predchádzajúcom odstavci som spomenula okrajovo tento produkt, pretože je to veľmi príjemný balzamík, ktorý vám pery ošetrí práve, keď sú už mierne vysušené po iných matných rúžoch. Ak ho použijete pod takéto matné produkty, nemôžete čakať, že budú držať. Ale to už asi viete.
Ja mám balzam s číslo Pure rose 6, je to skôr taký príjemný nenápadný polopriesvitný a veľmi voňavý balzamík. Obsahuje extrakt z horčice a prírodné oleje. Vecička, ktorú môžete mať kedykoľvek poruke, a kedykoľvek i bez zrkadla.
Tento môj prírodnej farby nájdete TU.
TIP! Ak vôbec nemáte rady farebné rúže, ale napriek tomu túžite po nejakej decentnej takmer neviditeľnej farbe, je i tento balzamík pre vás riešením. Napríklad by ste mohli použiť telovú kontúrku a potom už len tento balzam. Pery by pôsobili akoby nalíčene a pre vás by to mohlo byť príjemné. 
 
 
 
PAESE GLAM EYESHADOWS
 
Očný tieň je možné použiť na sucho i na mokro. Paese ich má na výber obrovské množstvo. Tento patrí do kategórie intenzívnej pigmentácie. Ako vidíte na fotografii, je to kovová tmavá, sivá farba na dymové oči. Čísielko je 207 a nájdete ho TU.
 
Onedlho budem písať o ďalších cenovo prístupných makeupoch, práve i jeden zo značky Paese bude medzi nimi, tak si nenechajte môj blog o makeupoch ujsť. Ak by ste si priali dostávať upozornenie, že je nový príspevok na blogu, nezabudnite kliknúť na „Follow by email“ alebo v časti „Pridať do kruhov“. 
 
KRÁSNY DEŇ
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk