ŠOKOJÚCI VÝSLEDOK ZOŠTÍHĽUJÚCICH PRÍPRAVOV

Ahojte krásky,

Takmer pred dvoma mesiacmi som zavesila na svoj INSTAGRAM svoju vlastnú výzvu s použitím zoštíhľujúcich prípravkov na brucho, stehná, boky a na spevnenie pŕs a dekoltu.
Túto výzvu som prijala od spoločnosti Dermacol ako mamina, ktorá je v podstate po pôrode len niekoľko mesiacov Vybrala som si produkty, ktoré súvisia s búraním tukov či spevňovaním a poctivo som ich používala deň čo deň, ráno a večer.
Vcelku som bola zvedavá, pretože som počula, že tie prípravky fungujú. Lenže všetky dobre vieme, že bez upravenej stravy a cvičenia to nejde. Okrem toho táto kozmetika stojí veľmi málo a tak je mieste otázka či prípravky skutočne fungujú.
Ako prvé, čo som testovala na svojich bokoch a stehnách bol SLIM-MILK INTENSIVE zoštíhľujúce telové mlieko, ktoré sľubuje na svojej tube zoštíhlenie o 3,1cm. Ťažko tomu vôbec uveriť. Ani ja som neverila. Ale výzvu od spoločnosti Dermacol som prijala, a išla som do toho poctivo. Podotýkam, že na cvičenie som čas nemala, a strava bola dlhšiu dobu upravená najmä na bezsacharidovú. Nebola to diéta, jednoducho som nejedávala k mäsu toľko ryže a zemiakov, sladké veci bežne, nič zvláštne.
Vrátim sa k tomuto produktu. Jeho vôňa nie je silná a textúra je skôr gélová. A teraz to príde. Odmerala som si totiž miery na začiatku, aby som o niečo viac ako mesiac (testovanie trvalo od 19.2 do 31.3.) mohla povedať, že miery mojich bokov sa, a teraz naozaj, naozaj, ale  naozaj sa zmenšili presne o 3cm. 

 

Dostávam sa k tej najproblematickejšej časti môjho tela a tou je brucho. Som ten typ čo sa s bruchom už narodí:)) ale nie. Ale fakt je, že mi stačí niekedy vypiť pohár vody a už je to vidieť. Pri tejto partii som bola osobitne zvedavá, či produkt SLIM-GEL ABDOMEN RESHAPING ZOŠTÍHĽUJÚCI GEL NA BRUCHO zaberie aspoň trošku. Taktiež ide o gélovú textúru a ako vidíte na obrázku, sľubuje zoštíhlenie o jednu celú veľkosť. Je to podľa mňa veľmi trúfajúca informácia. Takže, výsledok je zmenšenie obvodu brucha o 1cm. Podľa mňa vcelku fajn, keď si zoberieme, že brucho ide dolu hlavne stravou.  
 
Tretím produktom na spevnenie dekoltu a poprsia je PUSH-UP BUST FIRMING CREAM. Pri krémoch na poprsie a dekolt je náročné očakávať nejaký veľký efekt. Môžete očakávať príjemný pocit či vôňu, možno môžete cítiť silnejšiu pružnosť a hydratovanosť kože. V mojom prípade by som povedala, že bol prípravok príjemný. Vôňa ma nezaťažovala a nebila sa s ostatnými telovými produktami. Tento produkt nemôžem vôbec zavrhnúť. Mám pocit, že pokožka na tejto partii bola najmä hydratovanejšia a príjemne napnutá. Nemala som ten nepríjemný pocit pergamenovej kože. A nezabúdajme, že zdvihnutie poprsia spraví najmä správne cvičenie, ale starať sa v každom prípade treba. Čiže výsledok je, že produkt doporučujem ako každodenné ošetrenie dekoltnej partie.
Posledným prípravkom je taký športovo voňajúci sprchový gél, ktorý by mal podporiť celý tento zoštíhľujúci efekt. FIRMING SHOWER GEL s vôňou zázvoru, je jemne chladivý a len jemne voňajúci. Je to mega veľké balenie, a tak ho ešte stále využívam. Podľa môjho názoru sú podobné sprchové gély skôr takou psychologickou prípravou k celému procesu zoštíhľovania. My ženy už chceme vlastniť radšej celú radu ako len jeden prípravok. A aby som nezabudla, toto je len zlomok z úžasných telových produktov, ktoré Dermacol má. Osobne mám klientku, ktorá fičala na anticelulitídových prípravkoch. Tak treba len vyskúšať. Cena tých výrobkov je niekde od 3,- Eur do 9,-Eur.
Dajte vedieť či ste poskúšali niečo z týchto výrobkov. Či niečo zabralo. Ale dajte si záležať na pravidelnosti. Ja som používala prípravky dennodenne, a len pár krát som vynechala.
Všetky produkty nájdete najmä v špecializovanej predajni v bratislavskom Auparku alebo na ich WEBE.
 Majte sa krásne a ak máte ešte trošku času, v hornom pravom rohu nájdete obrázok súťaže Bloger roka 2017 alebo na tomto linku HLASOVANIE!!! Darujte mi svoj hlas, potvrďte svoj hlas v emaili, ktorý možno nájdete v spame a ja vám za to moooc ďakujem. 
 
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk