Oplatí sa investovať do lacných lakov? „Jarná Giveaway na blogu“

Ahojte,

zatúžila som opäť nosiť nalakované nechty. Obdivujem baby, ktoré nosia farebné gely, majú upravené nechty a u mňa je to len o tom, aby som si spravila manikúru, a konečne nalakovala. Mám pekný tvar nechtov, ale s prichádzajúcou jarou sa i hrabem v zemi a tak som doteraz na to veľmi nedbala. Ešte tak nožičky. Tam na leto musí byť mega krásny lak.

Laky, ktoré som testovala a nosila na mojich nechtíkoch, som lakovala na všakovakých miestach, podľa času a momentálnej činnosti. I doma narýchlo, pri žehlení (to bolo nepraktické), aj pri kočíkovaní. Na vysvetlenie situácie, keď máte malé dieťa, lakujete vtedy, keď spí. 🙂

NA KONCI BLOGU NÁJDETE JARNÚ GIVEAWAY!!!
Prvý lak, ktorý si beriem na testovanie je lak z internetového obchodu krasotika.sk. Nikdy som o tejto značke nepočula, ale zaujal ma skôr taký ten gelový lak, o ktorom viem, že by mal vydržať dlhšie. Píšem o značke MOYRA GEL LOOK.  Myslím, že je to dokonca  môj prvý gélový lak. Mala som veľké šťastie si cez internet vybrať tak nádhernú farbu ako je táto. Presnejšie ide o číslo 956 Rosalie.
Moje zhodnotenie je viac ako pozitívne!!! Lak uschol v dvoch vrstvách rekordne rýchlo. Bol to risk, mala som skutočne málo času, ale povedala som si ok, risk je zisk. Prvá vrstva uschla rýchlo a druhá so schnutím taktiež nemala problém. Navyše vznikla veľmi pekná jednoliata vrstva. Pre mňa veľmi praktická vec je aplikátor-štetec, ktorý je širší a pracuje sa mi s ním lepšie ako s tenkým. Okrem dokonalého schnutia, lak držal veľmi slušne. Tento lak má cenu len 1,90,-Eur, čo je neskutočne málo a nájdete ho TU.

 

 

Druhý lak, ktorý som testovala je lak z pomerne známej americkej kozmetiky s názvom JORDANA. Vybrala som si lak z kolekcie francúzskej manikúry s číslom 145 SOFT PINK. Kedže ide o francúzsku manikúru, lak má vytvárať len jemnú vrstvu broskyňovej farby. Prvá vrstva vytvorila čiarky, čo som i očakávala, škoda však, že druhá takisto. Tento lak nevytvoril súvislú peknú lesklú vrstvu francúzskej manikúry. Štetec je tenučký, a to mi tiež až tak nevyhovovalo.

 

Tretí lak, ktorý som testovala dávnejšie, ale mal by byť stále na predajniach je značka S-HE č. 135.
Som celkovo prekvapená z týchto lakov. Už v jarnej kolekcii som spomínala tri pekné jarné farby, ktoré boli príjemne kvalitné. Táto farba je absolútne trendová kovová. Na mojich nechtoch napriek upratovaniu a podobným veciam, lak držal veľmi slušne. Darovala som ho kamarátke, ktorá mi posielala fotku po vyupratovaní kúpeľne a bolo to to isté. Stále vyzeral výborne, nie 100%, ale na to, čo sa s ním robilo, to bolo výborné. Schnutie perfektné a tomuto laku nie je vôbec čo vytknúť. Cena v tejto značke je taktiež veľmi nízka a nájdete ich v DM-ke.
Ďalší z lakov, ktorý mám úplne nový a nemohla som odolať, keď som videla to množstvo na stojane je lak značky DOUGLAS č. 2 PINK & GLOW.    Parfuméria Douglas je už i v Bratislave, a v ponuke majú svojich možno i 100 lakov. Ja som si vybrala dúhovo rúžový, pretože takúto farbu mám obvzlášť rada. Štetec nie je tenký, ale ani hrubý. Schnutie je ľahko nadpriemerné a potrebné sú dve vrstvy. Držanie laku je priemerné, čiže viac ako 3 dni. Jeho výhodou je, že táto farba nie je tak vidno, keď sa začína zlupovať. Celkový verdikt je pozitívny a ja by som si kľudne kúpila i inú farbu. Najpravdepodobnejšie i kúpim, lebo keď uvidíte ten stojan, urobíte to i vy:)).
Ďaľší z lakov je môj obľúbený Dermacol 5 DAY STAY NAIL POLISH č.19 RED CARPET. Má krásny názov „Červený koberec“. Je to prvý krát, že testujem i Dermacol laky na nechty. Prvý dojem je skvelý. Široký štetec, a ultra rýchle schnutie. To ma prekvapilo najviac. Z červeného laku mi stačí jedna vrstva. Práve tento lak má Dermacol v 25 nových odtieňoch. Takže šup do Auparku do ich predajne alebo na ich WEB. Cena lakov je 3,95,-, opäť veľmi zvládnuteľné pre peňaženku.
Na vrch som otestovala lak ULTRA GLOSS TOP COAT, čo je lak, ktorý dáva vysoký lesk. (Tento blog píšem na etapy pomedzi nejakou inou prácou, upratovaním, varením, a zatiaľ drží ukážovo). Mám tu ešte lak na vyhladenie, s názvom FAST DRY BASE COAT, dobrá vec, ak nechcete mať nažltlé nechty.
Zhrnutie ku lacným lakom na nechty je viac ako pozitívne. Až na jednu výnimku, sú všetky skvelé.  Upozorňujem, že som nepoužila žiadnu bázu pod farebné laky a robím naozaj všetko čo sa robiť doma dá. Od umývania riadu, vysávania, presúvania kadečoho, atď. Okrem iného pracujem i s líčidlami a používam kopec vlasových prípravkoch, keď niekoho líčim a češem. Pracovala som s drahými naozaj luxusnými značkami a je veľmi ťažké povedať v čom je vlastne rozdiel. Nie je záruka, že drahý lak bude naozaj držať aspoň týždeň. Taktiež nie je záruka, že to urobí i ten lacný. Niekedy je rozdiel v tom drahom zloženie, no inokedy je zloženie takmer identické. Luxusné značky udávajú trendy a každá kdesi v kútiku túži po niečom takom. Niekedy je to o naozaj úžasnej farbe, ktorú jednoducho nenájdete v drogérii. A naopak niekedy objavite v drogérii takú farbu, že sa vás každý spýta, odkiaľ to máte. Ja mám na toto asi nos, často sa mi to stáva.:)) 
Mám tu ešte chutné drobnosti, ktoré sa ku lakom hodia. A to BALEU HAND MOUSSE „Kvetový zázrak“. Krémov na ruky nie je nikdy dosť a vy viete, že Baleu mám rada. Všetky takéto podobné dózičky a krabičky ma fascinujú, takže skončia vždy u mňa doma. Má jemnú vôňu a toto mi vyhovuje. Textúra je penová a ostáva na rukách taký jemný povlak. Obsahuje avokádové maslo a olivový olej. Je s pumpičkou, takže je tu i praktická stránka veci.
Druhá BALEA je HANDLOTION MELON BERRY. Asi nemusím ani hovoriť, ale je to totálne letná melónová závislosť.
 Rozhodla som sa niekoho z vás potešiť kozmetickým balíčkom
❤❤❤
Čo musíte urobiť? 
1. napíšte mi do komentu pod blogom, o čom by ste na blogu napríklad chceli čítať
2. nasledujte môj INSTAGRAM a pripíšte do komentu pod blog svoj nick z instagramu
 
 
Pravidlá súťaže nájdete TU. Súťaž trvá od 19.4. do 23.4.
 
losovanie cez random org.
 
A AK MÁTE EŠTE TROŠKU ČASU, NAPRAVO NÁJDETE IKONKU SÚŤAŽE BLOGER ROKA 2017. PO KLIKNUTÍ SA DOSTANETE NA MOJU NOMINÁCIU. BUDEM SA TEŠIŤ, AK MI DÁTE SVOJ HLAS A POTVRDÍTE SVOJ HLAS V MAILI, KTORÝ VÁM MOŽNO PRIDE DO SPAMU!!!
ĎAKUJEM PEKNE:)
 
 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk