Skúšali ste už tento úžasný peeling?

Ahojte,

opäť tu mám niečo otestované z izraelskej kozmetiky,o ktorej som už písala. Zobrala som si dva produkty, ktoré potrebujeme skoro každý deň. A keďže ma oba očarili, musím sa o tento dojem s vami podeliť.
Práve dnes som sa motala v bratislavskom Centrále a prešla som sa okolo stánku s kozmetikou Dead Sea Mineral. O tejto kozmetike píšem a túto kozmetiku takmer denne používam. Momentálne na vlasy a na telo.
Ešte by som chcela povedať, že značky, ktoré sa považujú na Slovensku za „NO NAME“, majú u nás smolu. Ťažko sa presadzujú, a treba množstvo investícii do reklamy. Pričom v zahraničí a konkrétne v Izraeli alebo Jordánsku, je práve táto kozmetika jedna z top na trhu. Je nutné si zložiť také tie nepriehľadné okuliare a dať šancu i veciam, ktoré vidíme prvý krát. Často to neznamená, že je to zlé, len to jednoducho nepoznáme. Môžeme sa obrať o príjemný zážitok. Samozrejme platí to asi vo všetkých oblastiach.
Prvá vecička, ktorá je podľa mňa z kategórie TOP je AROMATICKÝ TELOVÝ PEELING RUŽA A ŠÍPKA. Je to taký ten typ zmesi olejov a zrniek soli, ktorý je intenzívny a po jeho použití i viete, že ste peeling použili. Čiže je drsnejší a zároveň mastnejší. Oleje, ktoré obsahuje sú z citrónovej trávy, vanilky, levandule a mandlí. Je to dosť veľké balenie, 330ml a naberáte ho jednoducho do dlane. Vôňa je príjemná a nie je výstredná. Tento peeling ma absolútne neruší, určite ho treba skúsiť. Pokožka je po ňom naozaj zbrúsená. Telové mlieko už nie je nutné použiť.
Má skvelú cenu, 10,99,- Eur. A vôbec väčšina produktov tejto značky je nenáročná na cenu, a kvalita je určite vyššia. Snáď by som ešte poznamenala, že na výber ich je viac, i kokosový, i levandulový, i marakujový. Nájdete TU.
Druhou veľmi fajnovou záležitosťou je KONDICIONÉR NA VLASY S OBSAHOM MINERÁLOV. Je skvelý. Nielenže plní svoju funkciu, ale vonia prekrásne. Veľmi čisto a krémovo. Obsahuje až 26 minerálov z Mŕtveho mora a filtre, ktoré chránia vlasy pred slnkom či inými vonkajšími vplyvmi. Za posledné obdobie, je toto veľmi príjemný produkt pre moje vlasy. Je to 300ml balenie a cena opäť potešujúca, 6,99,-Eur.
Tento produkt napríklad nájdete i TU.

Ešte mám prichystaný jeden luxusný sprchový gel z tejto značky, ale čaká na svoje použitie a testovanie. Takže k tomu produktu sa dostanem niekedy v budúcnosti.
Možno sa akurát teraz obzeráte po novom peelingu alebo kondicionéri. Dajte šancu aj tejto značke, podľa mňa budete príjemne prekvapené.

Mám na vás ešte jednu prosbu. Momentálne prebieha súťaž Bloger roka 2017 a som nominovaná v kategórii Krása. Hlasujte za mňa a potvrďte email, ktorý príde do spamu. Hlasovanie nájdete
TU- Bloger roka2017
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk