RECENZIA na 3 BALEA PRODUKTY, ŠAMPÓN, SUCHÝ ŠAMPÓN PRE HNEDÉ VLASY A 7 DŇOVÚ KÚRU

Ahojte,

mám naozaj len veľmi drobnú chvíľku na písanie tohto blogu. Včera som si nafotila tri nové produkty, ktoré testujem už nejakú tú chvíľu. Sú to také bežné veci, ktoré potrebujeme každý deň, a keďže Balea je v našich končinách vcelku obľúbená kozmetika, tak tu mám zrovna tri z nich. Zároveň vám chcem poďakovať za čítanie môjho blogu, Môj blog presiahol počet návštevníkov číslom 100 000. A to je skvelé.:)
HIMBEERE & VANILLE JEDEN TAG SHAMPOO
Prvým prípravkom je šampón na každodenné používanie s vôňou vanilky a malín. Nemohla som si pomôcť, zaujal ma obal, veľmi sa mi páčia tieto Balea veci, a najmä tieto limitované. Vždy majú nejaký špeciálny dizajn a vôňu. Obsahuje vitamín B3 a provitamín B5. Má dosť veľké balenie, až 300ml a vonia naozaj krásne. Tá vôňa mi pripomína žuvačky Pedro. Pamätáte si ich? Je to limitované balenie, tak sa poponáhľajte do DM-ka.:)

 

BALEA TROCKEN SHAMPOO 
Trúfam si povedať, že každá z nás má doma záchranný suchý šampón. Ja som ich vyskúšala niekoľko. Dnes testujem ďalší z nich od Balei, ktorú všetky poznáme. Vybrala som si ho práve zo zvedavosti, pretože je určený na hnedé vlasy a to je môj prípad. Druhý typ je určený pre blondýnky. Je to pomerne veľké balenie, 200ml, takže do kabelky ho asi nestrčíte, ale snáď by vám mal stačiť k rannému záchrannému použitiu. Ako mne dnes ráno. Môj dojem z neho je v podstate úplne fajn. Má vôňu, ktorá ma nezaťažuje, pri iných ma práve vôňa dráždila. Síce odporúčajú použiť na plecia uterák kvôli ochrane, no ani raz som to nespravila. Nezašpinila som sa. Je nutné ho použiť viacej,aby mal efekt, ale celkovo ho hodnotím pozitívne Nemám z neho ťažký pocit, ani nepríjemný pocit na rukách,
BALEA 7 TAGE WELLNESS-KUR
Na túto kúru som mala dobrú recenziu. Nie som si však istá, či som bola až tak spokojná. Nemôžem totiť povedať, že  vidím nejaký výsledok, ale zároveň ani haniť.  
Kúra je celkovo rozdelená na 7 dní v sklenených ampulkách. Jedna ampulka vydrží na ranné i večerné použitie.
Prvé dva dni som používala hydratačnú ampulku, ďalšie dva dni som použila antistresovú ampulku,ďalšie dva dni ampulku pre sviežosť a posledný deň opäť hydratačná ampula. Trošku mi prekážala vôňa práve tých hydratačných ampuliek, ale je to skôr individuálna záležitosť.
Ampulky sa úplne v pohode vsiakli a nemala som potrebu už použiť krém.
Mám pre vás pripravených ešte pár chutných produktov z Balei, ku ktorým sa dostanem postupne. V ďalšom blogu som si už pre vás nachystala recenziu na dva nové produkty z kozmetiky z Mŕtveho mora, ktorá nedávno prišla na slovenský trh.
Je tu ešte jedna maličkosť. 🙂 momentálne prebieha súťaž Bloger roka 2017. Dajte mi hlas na TOMTO LINKU, nezabudnite potvrdiť email, ktorý vám príde. Nájdete ho v spame alebo odpade.
ĎAKUJEM VÁM

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk