Under eye brightener od Catrice robí divy

Krásny deň žienky moje. Nedostala som sa ešte ku videu, ale toto musíte vedieť. Pretože mám pre vás ďalší tip menom „under eye brightener“. Skvelá vec za pár €. 

UNDER EYE BRIGHTENER CATRICE ROBÍ DIVY

BRIGHTENER znamená v preklade rozjasňovač. Často je to spojené s efektom korektoru. Mne tento produkt pripomína značku Becca. V tejto značke sa nachádzal podobný produkt, ktorý bol mimoriadne obľúbený, ale značka skončila. Catrice má Under eye brightener v ponuke už dlho. A je Becce veľmi podobný.

Under eye brightener 

Objavila som ho až nedávno, keď mi ho značka doručila ako novinku vo farbe Warm Nude. Na pohľad je to béžovo-zlatistý odtieň, ktorý môže byť pre niekoho trochu tmavý, mne však dokonale sedí. Mám olivovú pleť. V značke je však možné nájsť aj jeho prvý odtieň vo farbe Light Rose. Je to jasný ružovkastý odtieň, ktorý môže byť veľmi nápomocný pri krytí kruhov u veľmi svetlých žien, ale aj u žien, ktoré majú výrazné kruhy pod očami.

Ružová farba totiž dokáže urobiť divy práve v tejto oblasti. Ale k tomu sa ešte dostanem neskôr. V dózičke sa nachádza krémová textúra, trochu mastnejšia, ktorá nemusí sedieť úplne každému. Každopádne sa domnievam, že Under eye brightener bude sedieť ženám so suchším okolím očí.

Under eye brightenerKEDY SI VYBRAŤ UNDER EYE BRIGHTENER OD CATRICE?

Na očné okolie väčšinou používame svetelné perá – rozjasňovače alebo korektory. Rozdiel je v tom, že svetelné pero rozjasňuje pomocou svetla s veľmi decentným krytím. Kdežto korektor obsahuje silné pigmenty a teda kryje naozaj výdatne. Brightener by sa dal teda chápať niečo ako svetlo+korektor. Textúrovo sú svetelné perá ľahučké ako pierko, a dajú sa používať na rôzne časti tváre ako dotyk svetla.

Korektor býva masívnejší. Niekedy viac a niekedy menej. Niektoré sa usádzajú vo vráskach okolo očí a niektoré majú schopnosť do vrások neísť. Čím sme staršie, hľadáme produkty pružnejšie a ľahšie s vymakanejšou formuláciou.

AKO POUŽÍVAŤ CATRICE UNDER EYE BRIGHTENER?

Ak vám vyhovuje jeden produkt, skúste. Možno vám bude stačiť. Ak máte silné kruhy pod očami, skúste oba. Ako prvé si ošetrite očné okolie. Musí byť hydratované a svieže. To zabezpečí váš očný krém. Potom naneste brightener 010 light rose – ten ružový. Bude vytvárať prvú vrstvu, ktorá urobí veľmi dobrý efekt. Naneste jemné množstvo a nepreháňajte.

Ako druhú vrstvu naneste 020 Warm nude, ktorý prekryje ružový under eye brightener a týmto spôsobom dosiahnete skutočne veľmi veľa. Za cca 10€ získate perfektné krytie. Under eye brightener

Mám ho používať prstami alebo štetcom?

Akokoľvek vám bude príjemné, tak urobte. Ja ho používam najviac sama na sebe. Zvykla som si na neho, mám ho jednoducho rada. Ale nemala by som problém ho zaradiť aj do kufra pre klientky. 

Doma používam prsty. Na klientky by som používala štetec. Ideálne trochu produktu dostať na paletu a rozpracovať štetcom. Predsa len ide o produkt, ktorý je v dóze a je otvorený. Pôsobia na neho vonkajšie vplyvy a môžu sa do neho dostávať rôzne baktérie. 

Hubkou som to neskúšala, ale pri tomto produkte ma to veru ani neláka. Odporúčam okolie očí zafixovať jemným a vhodným púdrom na túto oblasť. Ale nie je to až taká nutnosť. 

Rada by som dala do pozornosti, že na Notino eshope prebieha akcia Black Friday. Odporúčam sa mrknúť na šperkovnice a štetce, o ktorých som nedávano písala.:)

Krásny deň

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk