Lash Idôle darčeková sada pre ženy, určite dobrý tip!

Krásny deň žienky moje, meškám s mojím článkom na darčeky. Ale aspoň jeden skvelý tip vás čaká v tomto článku.

Dnes sa povenujem opäť a znovu riasenke. Medzi sady darčekov od značky Lancôme sa oplatí mrknúť. Minimálne ak si chcete konečne dopriať tú luxusnejšiu riasenku. Ja vás chápem. Celý rok si kupujete drogérkové veci. Rozumiem a je to fajn. Ale niekde na tom wishliste máte určite tú ospevovanú luxusnejšiu maskaru.

Lash Idôle darčeková sada pre ženy
Lancome Lash Idôle darčeková sada pre ženy

Poznám skutočne obrovské množstvo riaseniek. Drogérkové i zo selektívnych kozmetík. Vydarené kúsky sa nájdu tam i tam. Faktom však je, že mnohé z týchto luxusnejších kúskov ako aj spomínaná Lash Idôle, majú rôzne drobné nuansy, ktoré robia túto riasenku výnimočnou.

Lash Idôle darčeková sada pre ženyJe dobré si o tom povedať, pretože by ste tento rozdiel mali ucítiť. Veľmi podobné je to u prístrojov. Prístroj na čistenie pleti  (špachtla) má jeden zámer. Čistiť pleť od prebytočného mazu a vytláčať tento maz z pórov. Niektoré prístroje majú navyše penetračnú funkciu a funkciu EMS. Rozdiel býva však v cene nielen kvôli efektivite, ale kvôli parametrom a použitému materiálu.

Pri riasenkách a iných produktoch je to obdobné.

Rozdiel medzi riasenkou za pár Euro a riasenkou luxusnejšou za povedzme 30 Euro je v použitých materiáloch a formulácii. Všimnite si drobné ergonomické záležitosti. Spôsob akým maskaru držíte, či je to pohodlné a praktické. Všimnite si dizajn a mäkkosť samotnej kefky. Či je príjemná na používanie, alebo trochu pichá. To sa stáva pri silikónových či umelohmotných kefkách. Rozdiel, ktorý už nemusíte vidieť na prvý pohľad je samotná formulácia. Túto informáciu sa dozviete v                                            popise na krabiče. A v neposlednom rade ako vyzerajú Vaše riasy po nanesení špirály.

Lash Idôle darčeková sada pre ženy z Lancômu býva asi len raz do roka. Lancôme ju robí vo viacerých variáciách. Hypnôse Drama alebo i klasická Hypnôse, to sú všetko perfektné maskary. V tom balíčku, na čo máte aj prvý či druhý odkaz, sa nachádzajú ešte dve miniatúry.  Lash Idôle darčeková sada pre ženy

Lash Idôle darčeková sada pre ženy obsahuje veľké balenie riasenky Lash Idôle. V prvom rade musím povedať že ide o neutrálny typ maskary, preto bude dobrá pri každých riasach. Dokáže riasy dobre oddeliť a zvýrazniť. Nie je typicky veľkoobjemová, ale robí krásne riasy. Má oblú kefku na vytočenie. Z každej strany má silikónové štetinky. Z jednej strany sú kratšie a z druhej strany dhšie.

Pridávam odkaz na VIDEO O Lash Idôle riasenke/moje video z Instagramu, kde o nej hovorím podrobnejšie

Bifacil je populárny dvojfázový odličovač a pleťové sérum je Advanced Genefique. V tých ostatných sadách môžete nájsť aj primer (ten je perfektný), ale aj rúž. Záleží od výberu. Jednoducho ani s jednou sadou nepokazíte. V týchto dňoch je navyše pri každej tejto maskarovej sade aj kód, ktorý tam dá nejakú zľavu.

Lash Idôle darčeková sada pre ženy

Čo si pamätám, Lancôme mal vždy výborné maskary. Roky som pracovala v Marionnaud ako ich vizážista. Mala som možnosť skúsiť snáď všetko. Pamätám si všetky staré tipy špirál a vždy mal Lancôme prvenstvo. Pamätám si ako sa predávali približne rovnako Lancôme a YSL maskary. Bol to taký veľký objemový boom.

Okrem iného sú dobre znášané. Osobne som sa nestretla s citlivosťou. Na každej maskare je téglik s číslom, ktorý symbolizuje čas od prvého otvorenia produktu.

Možno by sme si mohli dať ešte pár rád alebo tipov v tomto článku, ako narábať s riasenkami

  • do riasenky nepumpujte vzduch takým akoby hýbaním von a dnu
  • ak ju už raz otvoríte, snažte sa ju používať
  • riasenka by teoreticky mala vydržať 3 mesiace / dá sa tolerovať aj dva
  • ak sa vám zdá riasenka suchšia, ale máte pocit, že vo vnútri sa ešte nachádza substancia, tak do nej kvapnite trošku tonika, ktoré vám nerobí zle na očká
  • zo suchej maskary vytiahnite kefku a poumývajte. Viete ju používať napríklad na vyčesanie mihalníc alebo obočko.
  • môj osobný tip: vôbec sa nebojte modrých alebo hnedých spirál

Hneď prvý odkaz je Lash Idôle darčeková sada pre ženy a ďalšie sady. Či už využijete alebo nie, pokúsim sa dokončiť ešte článok s možnosťami na darčeky. Prajem vám príjemný a pokojný predvianočný čas.

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk