ÚCHVATNÉ PALETY OD ZOEVY

Možno si hovoríte, ach zase Zoeva. Aspoň mne sa zdá, že ju často spomínam. No, keď ja si nemôžem pomôcť. Ja ju zbožňujem. Textúra tieňov je dokonalá. Pracovala som s toľkými luxusnými značkami a Zoeva ich predbieha svojou textúrou, zložením, asi všetkým. Pred niekoľkými rokmi, keď bola Zoeva pre mňa ešte úplne nová, prvotne ma zaujali štetce svojou kvalitou i cenou. Ich palety ma až tak neočarili, ale to bude tým, že vyhľadávam veľmi nude farby. Ovšem v poslednom roku vychádzajú na trh palety, jedna úchvatnejšia než druhá. Ako vizážistka mám sklon vlastniť všetko. Samozrejme nie je možné toto všetko minúť,najmä preto, že si obľúbite určité odtiene viac ako ostatné.

Je čas dostať sa ku spomínaným úchvatným paletám:) Zoeva má momentálne niekoľko krásnych noviniek. Prvá z noviniek je tzv „Plaisir box“. Vzhľadom pripomína bomboniéru plných belgických praliniek. Obsahuje totiž tri palety tieňov na oči. Jednu už poznáte, to je „Cocoa Blend„, a ďalšie dve sú úplne nové „CARAMEL MELANGE“ a „BLANC FUSION„. Nižšie sa o nich rozpíšem trošku viac. Je to dokonalý darček nielen pri vizážistov, ale pre všetky milovníčky líčenia očí.

Začnem s paletou BLANC FUSION. Každá paleta má ešte jeden ochranný papierový obal. Ja sa snažím palety v tomto obale nechávať, hoci ma to malinko zdržuje od práce. Dôvod je, ale taký, že mi je ľúto ten obal vyhodiť, a na druhej strane, paletu chráni. Celé to vyzerá ako luxusná tabuľková čokoláda.Vždy premýšľam i nad tým, ako vymýšľajú tie názvy k jednotlivým tieňom. Napríklad „Last Bite“ (posledné hryznutie) či „Question of taste“ (otázka chuti) a tak podobne. V každej palete je 10 tieňov. V palete  BLANC FUSION je pät vrchných tieňov perleťových a ladia od snehobielej cez zlaté odtiene do hnedozlatých. Dolný rad je celý matný a v úplne prírodných odtieňoch hnedej s ukončením úplne tmavého odtieňa. Na obrázku nižšie sú tiene nanesené na mojom predlaktí.

horný rad palety – perleťový
dolný matný rad palety

Druhá paleta CARAMEL MELANGE je pestrejšia a ladená viac do červena. Niektoré z týchto odtieňov majú prímes červeného farbiva, pôsobia teplejšie  a ako je v názve „karamelovejšie“. V prvom rade sú prvé tri odtiene matné a posledné dva perleťové. To isté pokračuje i druhom rade. A úplne posledné dva odtiene v oboch radoch obsahujú drobné trblietky.

 

Naživo sú palety neodolateľné, v mäkkých teplých alebo neutrálnych tónoch. A viete čo je na nich úžasné? Neobsahujú parabény, ftaláty, parfémy ani minerálne zložky. Vyrobené sú v Taliansku a nie v Číne ako veľmi veľa kozmetiky.
Ešte by som tu rada spomenula inú novinku od Zoevy. V ponuke majú teraz tri druhy STROBE GELOV. Strobe gel v preklade znamená gel, ktorý rozjasní alebo prežiari. Môžete použiť napríklad na lícne kosti, alebo i na viečka miesto očného tieňa. Krémový, príjemný a ľahko rozotierateľný. Ideálne je použitie pomocou prstov, ale samozrejme môžete použiť i štetec.
Tak čo poviete? Že sú krásne? Na stránke sú už ďalšie nádherné nové rúže:) V každom prípade ešte viac informácii nájdete TU.

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk