MEGA OBJEM DO MIHALNÍC

Objem na riasach je vždy témou číslo 1. Väčšina z nás túži po mega objeme a super dlhých mihalniciach. Žiaľ často práve túto výsadu nemáme, alebo si nejakým vlastným pubertiackym spôsobom tie riasy zničíme. Napríklad, že si ich neodlíčime každý večer.
Teraz ma napadla príhoda z mojej práce. Je to už veľmi dávno, ale nedá sa na túto jedinečnú pani zabudnúť. Riasy tejto pani boli pokryté mega vrstvou maskary. Každé ráno si táto pani len narstvila novú čerstvú vrstvu. Neunúvala si oči odličovať, pravdepodobne strata času. 🙂 a keď čosi počas dňa odpadlo, ďalšie ráno vrstvy obnovila. Asi si viete predstaviť, ako vyzerá líčenie očí v takomto prípade. O mihalniciach samozrejme ani nehovorím. Pravdepodobne som ju stretla ešte v štádiu, že nejaké riasy mala. Ale v každom prípade, je NUTNÉ riasy odličovať každý večer a čím najlepšie, o tom ešte budem písať v ďalších príspevkoch.

 

1.volume effect mascara
2. čierna kajalka
3.touche eclat rozjasňovač
Aby som sa vrátila k našej super téme o mega riasach… Mám tu ďalší produkt zo STAR PRODUKTOV od značky Yves Saint Laurent. Je to asi jedna z tých najpredávanejších maskár zo selektívnych kozmetík. Myslím, že je všeobecne dosť známa, ale i napriek tomu, sa nájde dosť žien, ktoré by ju možno radi vyskúšali. Ja sa teda k nej rada hocikedy vrátim.
Spomínanou riasenkou je Mascara volume effect faux cils. YSL ponúka niekoľko riaseniek, a na jar dojde úplná novinka. Dúfam, že ju bude šanca vyskúšať. Maskara s efektom umelých mihalníc Volume effect je ponúkaná v niekoľkých farbách. Pred nejakým časom značka vylepšila receptúru, a to tak, že predĺžila životnosť používania riasenky. Je to i preto, že boli sťažnosti na vysychanie tejto maskary. Aj keď v mojom prípade, nemôžem potvrdiť tento dojem. Mne riasenky viac menej vydržia vždy dlhšie ako iným dievčatám. V každom prípade je dnes už textúra tejto riasenky na inej úrovni, a riasenka vydrží o hodne dlhšie ako v minulosti.
Je dokonalá pre krátke i stredne dlhé mihalnice. Tu je ten objem skutočne veľmi viditeľný. Baby, ktoré majú dlhé mihalnice, a majú viac trpezlivosti, si pomocou nej dokážu tiež urobiť na riasach úplný zázrak. Dlhé a podmanivé riasy.
Kefka – má obľúbený tvar a hustejšie štetinky.
Obsah- krém nie je riedky, takže priľnie perfektne na riasy (veľmi riedke riasenky sa zle nanášajú, a je nutné použiť viac vrstiev, aj preto vydržia v podstate dlhšie.

 

Tip na predĺženie životnosti riasenky!!!
 
  1. nikdy nepumpujte do špirálky vzduch
  2. špirálku vždy dobre zatvárajte, aby so do nej nedostal vzduch
  3. ak je už vaša riasenka suchá, kvapnite do nej pleťovú vodu bez alkoholu. Nachvíľku to pomôže, kým si kúpite novú:)
Toľko k populárnej maskare od Yves Saint Laurentu. Ak ste ju niekedy mali, dajte vedieť, ako ste s ňou boli spokojné:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk