SEXY PERY S PAESE

A som tu opäť so značkou Paese. Vyskúšala som ďalšie príjemné záležitosti, tentokrát na pery. Dnes mimoriadne populárne nosenie všakovakých intenzívnych odtieňov na pery som si vyskúšala i ja.
Kým zrecenzujem dve líčidlá na pery, môžete si niečo prečítať o Paese makeupoch, o ktorých som písala TU.

 

TEKUTÝ LAK NA PERY
MANIFESTO
 
To slovo lak na pery sa mi trošku viac hodí na tento tekutý rúž. Už i preto, že vytvára takú tú intenzívnu lesklú farebnú vrstvu. I tento názov „Manifesto“ vystihuje dokonale túto textúru i tento produkt. Výsledkom sú dramatické pery a pomerne trvácny efekt. Čo je úžasné, vôbec nevysúša pery.
Ja som si vybrala farbu č. 906 čo je veľmi intenzívna červená farba na pery.  Obsah je obohatený o vitamíny a hydratačné zložky.
Textúra je plná a silná. To znamená, že obsahuje veľké množstvo pigmentov, ktoré zanechajú sýty efekt, ktorý bude rovnomerne rozotrený po pokožke pier. Lesk je parfémovaný a vôňa pripomína nejaký druh ovocného likéru :). Na stránke Paese nájdete celý výber, ich cena je 7,60,-Eur. Dôležitá informácia pre ochrankyne zvierat je, že kozmetika nie je vôbec testovaná na zvieratách.
SILKY MATT
 
Druhou záležitosťou je úplne matný a veľmi príjemný krémový rúž na pery s perfektným aplikátorom. Jeho obrovskou výhodou je, že je na perách veľmi komfortný a nemá takmer žiadnu chuť. Na perách neusychá do nepríjemnej a viditeľne sa oddeľujúcej vrstvy. Ja som vyskúšala farbu č. 704 a nižšie ju môžete vidieť na mojich perách na fotografii. Aplikátor je mäkký a ohybný, jeho používanie sa mi tiež veľmi páči.  Vôňa mi až tak úplne nepasuje, ale na perách ju necítim, čo je pre mňa vyhovujúce. Tieto Silky matt rúže stoja za zváženie ak obľubujete matné rúže a navyše majú veľmi prijateľnú cenu 11,-Eur. Väčší výber nájdete TU,
Skúšali ste už niečo od tejto značky? Podeľte sa o skúsenosti. Krásny deň:)
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk