Dostupné makeupové TOPKY za rok 2016 !!!

Tak som si povedala, že by bolo fajn nejakým príjemným spôsobom ukončiť rok 2016. Pretože tento blog vznikol práve na Vianoce a dnes je tomu niečo vyše jedného roka. Istý čas som sa mu venovala menej, no po pár mesiacoch som sa do toho pustila s oveľa väčšou energiou.
Pred pár mesiacmi som trávila veľa času v parfumériách, kde ste ma mohli stretnúť na makeupových poradenstvách. Prišla však na svet moja dcéra a tak som niektoré aktivity opustila. Písať blog o kozmetike pre vás mi pripomína tieto časy a len z vašich telefonátov a správ viem, ako si to ceníte a s akou radosťou a istotou nakupujete.
A tak som sa rozhodla, že dám dokopy tie pre ,mňa  naj, ale dostupné makeupové produkty za rok 2016. Dostupné znamená, finančne nenáročné, ale kvalitné prípravky, ktorých sa tiež nájde u nás dosť.

Celý tento blog bude preto rozdelený na sekcie, ktoré sú od základu o produktoch, ktoré potrebujeme na dennej báze.

 

ZAČÍNAME…….
 
1. PODKLADOVÉ BÁZY
Ak chcete mať hladký a trvácny vzhľad makeupu celý deň potrebujete podkladovú bázu. Ponúkam dve osvedčené a cenovo dostupné bázičky:)
NYX Pore filler

Špeciálna zmatňujúca báza na naozaj pórovitú pleť. Túto značku nájdete už i u nás, a to špecializovanú predajňu v bratislavskom Auparku, alebo na webe. V každom prípade stojí za zmienku sledovať ich INSTAGRAM.

 

DERMACOL Satin makeup base 
Táto bázička vytvára vyhladený povrch pleti. zmatňuje a ztrvácňuje makeup. Je ocenená českou asociáciou vizážistov. Túto značku nájdete v bratislavskom Auparku alebo v drogériách.
 
2. MAKEUP
Makeup musí sedieť na pleti, nielen farebne, ale i svojimi vlastnosťami. Nájsť kvalitný makeup tiež nie je jednoduché, a častokrát je to kupovanie mačky vo vreci. Toto sú tri moje obľúbené cenovo dostupné makeupy, ktoré by sa vám mohli páčiť.

 

GOSH Foundation Drops 

Zabezpečí veľmi ľahučký saténový povrch a veľmi príjemný pocit. Dokonalá textúra a stredná krycia schopnosť pre všetky typy pleti s výnimkou mastnejšej pleti. Aj keď tento makeup už je na svete nejaký ten čas, stále sa k nemu rada vraciam.  Nájdete vo Fann parfumériách.

 

DERMACOL 24h control * makeup
O týchto dvoch makeupoch som sa už zmieňovala v staršom blogu o dokonalých a lacných makeupoch. Tento 24-hodinový makeup neuveriteľne drží na pleti a taktiež je pomerne neotierateľný. Mám to vyskúšané na mojej malej. Častokrát zabudnem, že mám na sebe makeup, a práve pri tomto má svoje oblečko stále čisté. Okrem iného intenzívne kryje. Vhodné pre všetky typy pleti.
O oboch makeupoch a niečo naviac si prečítate TU.
3. KOREKTORY 
Častokrát potrebujeme niečo zakryť, Raz sú to kruhy pod očami inokedy pigmentové škvrny či vyrážky. Lacné a dokonalé produkty na krytie nájdete v tejto sekcii.
ARTDECO Perfect teint illuminator

Veľmi prístupný korektor na krytie kruhov pod očami a presvietenie určitých partií. Hovorí sa, že sa vyrába na tom istom mieste ako YSL Touche eclat. V každom prípade je to výhodná kúpa.

 

DERMACOL Make up cover 
Vodeodolný hypoalergénny intenzívne krycí kamuflážny krém, ktorý zakryje úplne všetko. Na výber je v mnohých odtieňoch a momentálne i v ponuke setu 5 farieb, ktoré sa dajú rôzne miešať. Môžete nahliadnuť i na ich WEBKE.
 
4. FIXOVANIE MAKEUPU – PÚDER
Takmer každý makeup je nutné fixovať púdrom. Niektoré len zmatnia, a iné kryjú. Ja ich najradšej používam pomocou štetca.
PAESE Rice powder

Sypký ryžový púder veľmi jemnej konzistencie, ktorý sa na pleti spriehľadní. Nájdete viac na TU.

 

NYX  #  Nonfilter finishing powder
Veľmi príjemný kabelkový púder na zmatnenie celého makeupu, ktorý nie je na pleti vidieť.
5. LÍČKA        
Ja bez líčok neviem existovať. Vrátia pleti život, sviežosť, a v neposlednom rade dokážu modelovať tvár.
PAESE Lícenka s argánovým olejom
 

Príjemná textúra, na výber veľká škála farieb, a budete potrebovať štetec. Malé a šikovné, do každej kozmetickej taštičky.

 

PUPA Like a doll luminys blush

Všetky Pupa líčka majú niečo do seba  a farebne sú okúzľujúce. Keď niekedy zablúdim do Pupa predajne neviem sa vynadívať. Taliani milujú farby a je to vidieť.

6. ROZJASŇOVAČE

Už som o tom písala mnohokrát, no milujem rozjasňovače, v akejkoľvek podobe. Vyzerajú dokonale na rôznych častiach tváre i tela.
I ❤️ MAKEUP  Triple baked blusher, Trible baked bronzer

V týchto srdiečkach sú väčšinou rozjasňovače, líčka s perleťou, alebo perleťové bronzery. Ja ich mám z Anglicka, ale sú i u nás v internetových shopoch.

 

GOSH Highliter drops 
Tekutý rozjasňovač, ktorý môžete naniesť na telo, primiešať do makeupu, použiť na viečka, jednoducho kamkoľvek. Túto dánsku značku nájdete vo FAnn parfumériách.
7. BÁZY POD OČNÉ TIENE, TRBLIETKY A PERY 
 
Ukladanie očných tieňov v záhyboch viečka je bežný problém, ktorý sa dá vyriešiť bázou pod očné tiene. Do módy sa vrátili trblietky a niekedy je náročné nájsť prostriedok, ktorým by ste ich na viečko prilepili. Vyskúšala som a funguje to.
 
ZOEVA Eyeshadow Fix matte

Krémová bázička pod očné tiene, ktorá je so mňou už veľmi dlho a môžem ju len odporučiť.

 

DERMACOL Eyeshadow base
Taktiež overená záležitosť od Dermacolu, pre trvácny vzhľad očných tieňov.
PAESE Drop Fix liquid fixer
Vychytávka pre profi vizážistov, i pre babule, ktoré sa radi hrajú s farbami a trblietkami. Funguje ako báza pod očné tiene i pery, ale s malým množstvom tohto géliku a tieňu vytvoríte i perfektnú linku či prilepíte trblietky. Výborné balenie s pipetou. Paese u mňa s týmto produktom úplne boduje.
8. OČNÉ TIENE
DERMACOL Bonbon eyeshadow
Týchto mini očných tieňov môžete nájsť v tejto značke obrovské množstvo. Ja mám len dva, ktoré zbožňujem pre ich špeciálnu krásnu farbu. Pozor však, nie všetky píšu dostatočne silno. Sú v nich i také typy, ktoré zanechávajú viac perlete a menej farby.
ZOEVA Palety
Za množstvo odtieňov v paletách zaplatíte úplne pohodovú cenu. Kvalita je nadštandardná a výber veľmi silný. Tie, ktoré sa milujete líčiť, si prídete na svoje. Viac nájdete TU.
H&M High impact eye colour
Veľmi veľký výber monotieňov veľmi pekných farieb. Mňa osobne očarili veľmi trendové odtiene, a to nielen tieňov, ale i rúžov.
NYX Prismatic shadows
Predajňa Nyxu je v bratislavskom Auparku len krátko, ale pre fanynky tejto značky je to ako raj vstúpiť do nej.
CATRICE  Baked eyeshadow
Textúra týchto tieňov je výborná a napriek tomu, že už pár krát tento tieň spadol, nerozbil sa. Ja mám v kufri len jeden odtieň, ktorý má čistú púdrovo-ružovú farbu, ale i ostatné sú veľmi fajn. Túto značku nájdete len v DM predajniach. Tento tienik na fotografii nie je, pretože je už v mojom kufri značne opotrebovaný, ale stojí určite za zmienku.
9. MASKARY A CERUZKY NA OČI/PERY
DERMACOL Mega Lashes mascara dramatic look
Táto maskarová novinka robí veľmi príjemný objem a nanáša intenzívnu čiernu farbu. Môžem len odporučiť, opäť jedna vydarená vec od Dermacolu.
ALVERDE First class volume

O tejto špirálke som už písala v jednom z blogov, je obsahom môjho kufra a veľmi dobre sa mi s ňou pracuje. Krásne vyčesáva riasy a nanáša objem.

 

BORJOIS všetky očné ceruzky a ceruzky na pery

Borjois ceruzky považujem za lacné a perfektné. Krásne sa s nimi pracuje, sú i vodeodolné, i kajalové, jednoducho ten výber je široký.

S-HE ceruzky na pery
Opäť ceruzky na pery tejto značky mám v nejakých príjemných neutrálnych tónoch v mojom vizážistickom kufri, lacné, dostupné a pracuje sa s nimi veľmi fajn.
MAX FACTOR  Lip liner
Ceruzky od tejto značky výborne držia a pekne sa s nimi pracuje.
10. RÚŽE NA PERY A LESKY
MILANI Amore Mattallics lip creme
Keď u nás začala fungovať webová stránka www.krasotika.sk, neodolala som a kúpila som si pár produktov. Jedným z nich je tento extra trvácny metalický rúž na pery. Dokonalá farba, neskutočný výber odtieňov, konečne je u nás poriadny výber kozmetík:)
PAESE Silky matt

Krémový matný a trvácny rúž na pery. Na stránke Paese nájdete ďalších 10 odtieňov. V žiadnom prípade a odskúšala som, pery nevysúša. Je to vzácne, pretože mnoho trvácnych matných rúžov toto presne robí.

 

S-HE Stylezone
Túto značku poznáte iste z DM drogérií. Má jednoduchý dizajn a veľký výber rúžov. Sú cenovo veľmi dostupné a držia. Napriek tomu, že sú to klasické krémové rúže, sú bez vône a chuti. U mňa bodujú.
 Investovať do kozmetiky, keď nie sú veci vyskúšané, je často „mačkou vo vreci“, a preto je mojím jediným prianím, aby vám bol tento blog na prínos a snáď i ušetril nejaké peniažky.:))
 
 
 
 
 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk