RECENZIA na BALEA odličovadlá a telové mlieko v spreji

Krásny zamrznutý deň žienky,
opäť tu mám niečo odskúšané, a tak zrecenzujem veci, ktoré potrebujeme asi neustále.
Istú dobu sa odličujem dvoma produktami z Balei. Nie je to nič nové ani prevratné, ale potrebujem to takmer každý deň a možno to niektorej z vás i pomôže.

Pár príspevkov dozadu, som tu recenzovala dva luxusné produkty z tejto značky, a prebehla i nejaká diskusia na tému odličovania.

 

Prvý z prípravkov, o ktorom chcem písať je Balea Mizellen Reinigungs wasser čiže Micelárna čistiaca voda bez parfumácie. Ja som na ňu počula dosť chvál, tak ma to samozrejme presvedčilo ju vyskúšať. Vybrala som si typ na zmiešanú a citlivú pleť. Ako každá micelárna voda má odlíčiť kompletne celú pleť vrátane očného makeupu. Výhoda micelárnej vody je v tom, že nahradí niekoľko produktov naraz. Môj osobný názor, ale je, že napriek tomu, je nutné použiť penu, gél alebo mydlo. Ide totiž o to, že micelárky obsahujú čiastočky mydla, a vlastne to nie je až také zdravé pre pleť.

Takže…, odskúšala som túto 400ml micelárnu vodu. Musím povedať, že naozaj výborne odličuje všetko okrem vodeodolného makeupu. Samozrejme to od nej nemôžem čakať. Na to sú iné prípravky. Obsahuje pantenol, glycerín, a vodu z hamamelu. Už neviem presne, ktorá stránka to bola, ale spomínala sa tam táto „micelárka“, ako veľmi obľúbená a relatívne čistá od chemikálii. Žiaľ napriek tomu, a niekoľkonásobnému skúšaniu, ma v očiach štípala.

 

Výsledok: rýchle a dôkladné očistenie pleti a očného makeupu, u mňa však aj štípanie v očiach. Oči si preto odličujem dvojfázovým odličovačom.

Druhým produktom je Balea Augen Make-up entferner čiže Dvojfázový očný odličovač na aj vodeodolný makeup. Tomuto produktu nemôžem vytknúť absolútne nič. Je veľmi jemný k očiam, neštípe, a čo je tiež super, nezanecháva v očiach nepríjemný mastný film. Očný makeup ide dolu  dôkladne a rýchlo . Samozrejme ním odlíčite i trvácny rúž na perách.  Má 100ml a za cenu, ktorá sa tuším pohybuje niekde do 5,-Eur, je jednoznačne konkurencie schopný i u náročnejších kozmetík. Aby som bola úprimná, dvojfázové očné odličovače stoja niekedy i 30,-Eur a som za to, aby som si tieto peniažky ušetrila na nejaký naozaj kvalitnejší krém. Ja už som pár dvojfázových odličovačov vyskúšala a tento je naozaj výborný.

 

Výsledok: dokonalé odlíčenie, výborná cena a žiadne štípanie v očiach!!!
Tretí produkt, ktorý síce nepatrí do kategórie odlíčenia, ale zaujal ma na poličke v DM drogérii je Balea Spray-on bodylotion. Keď som navštívila kamarátku žijúcu pri Londýne, zaujalo ma v jej kúpeľni práve podobné balenie telového mlieka s rozprašovačom, a tuším to bol nejaký druh vazelíny, ktorá sa dobre rozotierala na pokožke. Keď som tento produkt zbadala, automaticky som po ňom siahla. Predsa len, praktické balenie s rozprašovačom je dokonalé pre celú rodinu, aj v prípadoch, že už fakt nič nestíhame.

Veľmi príjemná a praktická vec je veľmi jemnučký rozprašovač. Telové mlieko obsahuje 10% aloe vera a pokiaľ potrebujete takú klasickú hydratáciu po sprche, je úplne postačujúci. Nezanecháva mastný pocit. Čo sa týka vône, tá je vcelku v príjemná. Cítim v nej niečo ako citrusový podtón, ale naozaj iba veľmi jemne. Časom tá vôňa z pokožky vyprchá, čo mne osobne vyhovuje. Má 150ml balenie a ako všetky Balea produkty sympatickú cenu.

 

Prajem krásny deň:)
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk