Recenzia na 3 makeupy od YSL

Nedávno som tu recenzovala jednu z najúžasnejších špirál na našom trhu od YSL Volume Effect. Dnes som si pripravila recenziu na tri makeupy z tejto značky.  Z času na čas doporučujem každej vyskúšať či už jeden z nich alebo iný z podobných veľmi populárnych a luxusnejších značiek. A to i kvôli tomu, že je tam cítiť väčšinou jeden malý rozdiel navyše, ktorý má tajomstvo v textúre a vzhľade. Ovšem rada testujem i lacné značky, pretože mnohé prekvapujú.

 

Na tejto fotografii je niekoľko kultový produktov od tejto francúzskej značky. Ja sa dnes zameriam na tri z nich a to makeupy.

LE CUSHION ENCRE DE PEAU
Fusion ink cushion foundation
 
Cushion makeupy už na trhu nejaký ten rok máme. Čo to vlastne je? Je to kompaktné balenie so zrkadielkom a s hubkou na pleť. Vo vnútri, a to v špongii sa nachádza samotný makeup. Dá sa nanášať práve priloženou hubkou alebo jednoducho prstami.
Čo tento makeup sľubuje a čo naozaj spĺňa?
Le cushion encre de peau je makeup, ktorý má v pleti vyvolať pocit sviežosti a vonkajší dojem. Nemá pôsobiť lesklo,len zdravo. S týmto absolútne súhlasím. Nie je to makeup, ktorý zakryje všetko, nemá to v náplni práce. Aj keď na krabičke sa to píše. No, dosiahnete ním maximálne strednú kryciu schopnosť. Ale zaručuje sviežosť a povedala by som, i akési omladenie. Keď sme už pri omladení, obsahuje slnečný ochranný faktor 23. Je nutné ho dôkladne zatvárať, aby nevyschol. A keď sa vám minie, stačí dokúpiť náplň už podľa toho akú farbu potrebujete.  Jeho balenie je 14g, a teda je možné, že ho miniete rýchlejšie ako tekutý makeup.

Doporučenie: skvelá vec do kabelky na rýchle osvieženie a zjednotenie makeupu!!!

 

LE TEINT ENCRE DE PEAU
fusion ink foundation
 
Tento makeup už mám nejaký ten rok i v mojom vizážistickom kufri. Má pre mňa tú neodolateľnú textúru a ľahkosť pierka. Navyše ak ho nanášam štetcom či hubkom, dosiahnem zvýšený krycí efekt. Ak ho nanášam prstami, tak sviežosť. Na krabičke je tak krásne napísané, že sľubuje textúru, ktorá je akoby zárukou slobody. Dúfam, že mi rozumiete. Jednoducho na pleti necítite takmer nič. Žiaden makeup. Môj názor, že ženy nad 28 a na Slovensku, dávajú prednosť ľahším textúram.
Obsahuje jedinečný umelý aplikátor. Nie je tam pumpička, je to taký veľmi sofistikovaný typ uzávera. Sú tam krásne farby, a myslím, že si vyberie úplne každá. Má 25ml balenie a SPF 18. Doporučujem ho všetkým typom pleti, snáď s výnimkou veľmi mastnej alebo extrémne suchej

 Práve toto decentné balenie vás zvádza s ním pracovať ako s niečim veľmi dokonalým. Opatrne, ale s láskou ako ku krásnym flakónikom.

 

 
TOUCHE ÉCLAT LE TEINT
Fond de teint lumiére pure
Svetelné pero Touche eclat, o ktorom som nedávno písala TU, by malo konzistenciou pripomínať práve tento makeup. A tak ako rozjasňovač či svetelné pero, by mal tento makeup navrátiť pleti sviežosť, ako by ste sa ráno práve zobudili. V podstate s týmto i súhlasím, len ja som ho skúšala na svojej pleti, ktorá bola už nejakú tú hodinku nakrémovaná a mám pocit, že až takú sviežosť na mojej pleti nespravil. Ovšem ak ho použijete na čerstvo hydratovanú pleť, toto je už iná káva. Preto ho doporučujem používať hneď po nanášaní ranných krémov. Krycia schopnosť je stredná až vyššia, opäť záleží od techniky nanášania. Prstami vždy jemnosť a hubkou či štetcom trošku silnejší nános, ale i krytie. Makeup obsahuje pumpičku a celý je v skle. Doporujem ho každej pleti s výnimkou absolútne dehydrovanej. Má opäť slnečný ochranný faktor 22.

Všeobecne sú recenzie na tento makeup pozitívne, takže sa k nemu v budúcnosti ešte rada vrátim. Mať sviežu pleť po celý deň, akoby ste sa práve zobudili, je pre väčšinu z nás snom:))

 

YSL je jedna nádherná a luxusná značka. Mám k nej už roky pozitívny vzťah, možno i kvôli tomu, že som pred rokmi s ňou často líčila na mojich poradenstvách. Mali vždy určitým spôsobom veľmi rozmanitejšie produtky ako ostatné značky. Bolo to práve v jedinečnom výbere farieb a vôní. Všetky produkty od YSL sú parfémované ich typickou vôňou. Čo vám poviem… treba jednoducho vyskúšať:)

Ak by ste si priali mať vždy aktuálny nový príspevok vo svojom maili, stačí ak dáte možnosť „Stať sa členom“ alebo „Follow by email“. krásny večer
 
 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk