ESTÉE LAUDER dvojitý korektor na oči

Krásny deň žienky,

akurát premýšľam nad tým nadpisom „dvojitý korektor na oči“. Akože kam na oči? Do očí? Do vnútra? Ako kvapky? :))  Divné 🙂 Význam je samozrejme niekde inde.
Dvojitý a podľa mňa geniálny korektor okolo očí. Inak povedané na kruhy pod očami, ale podľa mňa i kdekoľvek na pleti. Nový produkt, ktorý som vyskúšala a príjemne ma prekvapil.

Nie je to úplná novinka, a ja viem, že napríklad bola táto vecička istý čas v určitých farbách vypredaná. Znamená to, že sa výborne predával, pretože sa jednoducho páči.

 

Meno tohoto produktu je PERFECTIONIST  Youth-Infusing Brightening Serum+Concealer.

V preklade povedané je to z časti kozmetický a z časti makeupový produkt, pretože okrem krásneho krytia, zabezpečuje i zhydratovanie pokožky a postupné odstránenie vrások pod očami.

číslo 3W Medium (Warm)

 

Kamkoľvek idete, patrí táto vecička do kozmetickej taštičky. Pretože ak si zakryjete tých pár nedostatkov ako sú kruhy pod očami, či nejakú vyrážku, stačí vám práve tento jeden produkt. Je určený na všetky typy pleti a výber farieb je krásny a postačujúci. Rada Perfectionist od Estée Lauder je známa tým, že koriguje vrásky na pleti a vyhladzuje ich. Osobne isto doporučujem vyskúšať ich sérum Perfectionist CP+R Wrinkle Lifting and Firming serum. A vôbec séra od Estée Lauder sú všetky famózne.

číslo 2C Light Medium (Cool)

 

 





Čo všetko môžete čakať od tohto dvojitého produktu?
boj proti vráskam, aj keď je to makeup s rozjasňujúcim sérom
viditeľný efekt sľubuje po 4 týždňoch
praktickosť
perfektný korektor na všetko, čo potrebujete zakryť – plné krytie
oči rozjasnené, akoby ste sa práve zobudili
veľmi prirodzený efekt krytia bez nánosu makeupu






Ako sa Perfectionist serum + concealer používa?
Obe časti môžete používať samostatne, ale i zvlášť. Najprv sérum a potom korektor. Pre rýchly svieži efekt alebo extra rýchle nalíčenie vám dokonale stačí tento produkt.
Čo sa týka farieb, sú farby rozdelené do dvoch skupína „Warm“ a „Cool“, Čiže teplé a chladné tóny Umožní to ľahší výber. Cena tohto produktu je 41,- Eur.
Túto vecičku si môžete napríklad zakúpiť v špecializovanej predajni v bratislavskom Auparku, kde sú moje zlaté kolegyne, ktoré ochotne pomôžu.
Ak vám moje blogy prinášajú radu a istotu pri nakupovaní, môžete si ich odoberať a to tak, že ma budete nasledovovať (ikona dolu v pravo „follow by email“ alebo „Stať sa členom“.
 




 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk