Otestovala som celú radu ESTHEDERMU

Krásny deň žienky,

o tejto kozmetike ste už pravdepodobne počuli a tiež možno viete, že sa predáva v lekárňach.  A určite uvítam dolu v komentároch pod blogom alebo na fb, tipy, ktoré ste sami vyskúšali.
Pre mňa je ESTHEDERM určite v prvej 10tke vynikajúcej kozmetiky. V minulosti som skúšala ich opaľovaciu radu a poviem vám, že ide o mimoriadne kvalitné vecičky. Často som totiž najmä pri mori reagovala alergicky a oni majú jeden špeciálny produkt, ktorý tomu zabránil.
Dnes som domíňala základnú radu pleťovej kozmetiky, o ktorej vám chcem niečo napísať. Ak budete niekedy túžiť po kvalitnom kréme, môže vám táto recenzia poslúžiť.

 

 

V prvom rade je Esthederm, francúzska kozmetika, ktorá má množstvo cien a patentov na svoje prípravky. Zažila som i kozmetické ošetrenie a bola to bomba. Jedno z najlepších ošetrení pleti, ktoré som kedy zažila. Aj v Bratislave je niekoľko miest, kde sa s Esthedermom ošetruje, jedno z nich je DnJ salón v Relaxe a myslím, že ešte na Zelenej ulici. Salónov po celom Slovenksu je niekoľko, a pokiaľ by ste takéto ošetrenie chceli vyskúšať, nájdete kontakty na TEJTO STRÁNKE. Na stránke DIAGNOSTIKY je možnosť vyplniť dotazník s otázkami ohľade problémov pleti a každej z vás sa niekto ozve s patričným doporučeným programom.

 

Tak pekne od začiatku. Čo všetko používam. Odličovacie prípravky som už používala dávnejšie, najmä micelárnu vodu a bola príjemná. Niekoľko krát do týždňa používam produkt z rady OSMOCLEAN GENTLE DEEP PORE CLEANSER. Už po prvom použití ma tento produkt náramne prekvapil. Myslím, že som sa s niečím podobným ešte nestretla. Požičiam si slovko zo stránky Institut Esthederm. „VYSÁVAČ“. Nanesiem na suchú pleť, masírujem a po chvíli tento produkt zmyjem. Pleť je neskutočne jemná. Ešte raz podotýkam, že som veľký kritik na kozmetiku a málokedy niečo cítim, ale pri tomto produkte je pocit viditeľný i citeľný. Inak je určený úplne pre každého.

Toto je produkt
„MUST HAVE“!!!

Medzi používaním spomínaného hĺbkového produktu, ostatné dni používam OSMOCLEAN PURE CLEANSING FOAM. Ide o príjemnú nevtierarú penu s jemnou, alebo takmer žiadnou vôňou.

Ako pleťovú vodu, používam bunkovú vodu „CELLULAR WATER“. Táto úžasná vecička je niečo, na čo iste nezabudnete pri každodennom rituáli. Je tam ten najjemnejší rozprašovač, a okrem toho, že ho viete použiť ako bežnú dennú či večernú starostlivosť, tak i na osvieženie makeupu či lepšiu fixiáciu.

SÉRUM!!!
CELLULAR CONCENTRATE FUNDAMENTAL SERUM

 
Toto je v podstate sérum, ktoré mi „prevychovalo“ pleť. To znamená, že v srdci každej bunky pôsobí na to, čo vytvára akýkoľvek problém. Hovorím o citlivosti, dehydrovanosti, únave, nadmernému mazotoku atď. Vhodná záležitosť pre každú jednu ženu. Preto sa moja pleť správa veľmi „v pohode.“ Sérum má klasické balenie 30ml a dá sa používať samostatne. V zime ho nutne potrebujem doplniť krémom.

 

OČNÝ KRÉM
riešenie všetkých neduhov okolo očí

 

Bez očného krému nefungujem. „Mastím“ si toto okolie už dlhé roky ráno i večer, a výsledok je, že to so mňou nie je až tak zlé:) Momentálne fungujem na ACTIVE REPAIR EYE CONTOUR CARE. V podstate zahŕňa asi všetko, čo potrebujete pri takejto starostlivosti. Prevenciu alebo riešenie kruhov a opuchov pod očami, vrásky po 30tke, spevnenie atď. Je to 15ml tuba, skôr ľahkej gélovo-krémovej textúry. Ja mám rada síce okolo očí veľmi mastné textúry, ale poznám množstvo žien, ktoré dajú prednosť ľahkej konzistencii.

 

 

RÁNO A VEČER
RADIANCE detoxifying illuminating care 

 

Používam krém, ktorý síce akoby nie je určený pre môj vek, ale ja milujem všetko, čo je o hydratácii a rozjasňovaní. Lepšie povedané, toto potrebujeme všetky. Preto krém, ktorý momentálne používam sa volá RADIANCE DETOXIKAČNÝ OMLADZUJÚCI KRÉM. Vekovo je určený cca od 25 rokov, ale riešenie mdlej pleti tiež potrebujeme všetky. Dá sa používať ráno i večer a taktiež na krk a dekolt. Obsahuje drobné perleťové čiastočky, ktoré je na pleti i trošku vidieť.  Pleť je po ňom taká v pohode, by som povedala. Všeobecne povedané Esthedermu sa nedá nič vytknúť. Majú prepracované produkty. Zatiaľ som nenašla nič, čo by bolo akoby nefunkčné, alebo nepríjemné. Je to 50ml krém a dá sa používať ráno i večer.

Môj jednoznačný záver je, že Esthederm kozmetika patrí do mojich najobľúbenejších produktov. Môžem sa spoľahnúť, že ma nesklame. V prvom rade, je ale nutné si uvedomiť, že pri žiadnej kozmetike, nemôžete čakať zázraky. Žiadne okamžité vyhladenie vrások a podobné záležitosti. Ale ak hľadáte niečo pomerne čisté, tak trošku lekárenské a rešpektujúce pleť, môže byť pre vás Esthederm veľkým prínosom. Esthederm kozmetiku je možné nájsť a zakúpiť v kozmetických salónoch po celom Slovensku a v lekárňach.

Toľko ku niekoľkomesačnému používaniu tejto kozmetiky. Ak sa vám moje blogy páčia, alebo by ste ich chceli napríklad dostávať do mailu, stačí vyplniť kolonku „Follow by email“ alebo „Stať sa členom“. Krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk