ŠVÉDSKA CHUŤOVKA NA VLASY

Nedávno sa mi dostala do rúk zaujímavá švédska značka. Zaujímavá zložením, čistotou a rešpektom ku prírode. Jej meno je MARIA NILA a pochádza zo švédskeho Helsinborgu, kde má svoju továreň.
Dnes je samozrejmosťou používať minimum chemikálii. Aj keď existujú krajiny, kde je možné nahradiť asi všetko chemikáliami. Škoda, že za všetkými týmito značkami je len vidina maximálneho možného zisku. Ale to som už pri úplne inej téme.
Dnes sa chcem povenovať práve úžasným maskám na vlasy z tejto zaujímavej značky. Je čisto vegánska a neobsahuje parabény ani sulfáty. Vďaka tomuto zloženiu sú  šetrné k vlasom i k pokožke.

 

Čo sa stalo s mojimi vlasmi po použití tejto masky???
Pripravila som si dve masky z tejto značky. Jednu s názvom CACAO a druhú s názvom WHITE MIX. Kedže sa mi dlhšiu dobu nepodarí ísť ku kaderníkovi a druhá vec, je, že túžim po zmene, vyskúšala som tieto extra masky.
Prvou šikovnou vecou je, že je táto maska balená v 300ml balení, takže vám vyjde na viac použití. Samozrejme záleží od hustoty a dĺžky vlasov. Ďalšie farebné typy, (azúrová, čierna, jesenná červená, ružová…) ktoré táto značka má ešte vo svojej ponuke, stačí použiť len na konce, alebo pramene. Je v pumpičkovom balení a na použitie potrebujete rukavice.
Vlasy som si najprv umyla šampónom, ale kondicionér som použila až po zmytí masky. Masku som pomocou rukavíc naniesla, trošku rozčesala hrebeňom a nechala pôsobiť cca 10minút. Na dóze je písané od 3 do 10minút. Ale keďže ja som hnedovláska, chcela som živšiu kakaovú farbu. Nižšie pripájam fotku. Masku som zmyla, a naniesla kondicionér.
Výsledok: vlasy dostali veľmi pekný lesk a farba mojich vlasov sa oživila. Vôňa je príjemná, a nie je cítiť tak typicky po farbe. Možno je to práve vďaka odstráneným chemikáliám.
Dôležité infošky na obale !!!
 
 
Čo znamenajú jednotlivé značky?
  • prvý symbol zospodu znamená „šampón a umývanie vlasov“
  • druhý symbol reprezentuje odsatie prebytočnej vlhkosti pomocou uteráku
  • tretí symbol, nanesenie farebnej masky
  • štvrtý symbol znamená odsledovanie času
  • piaty symbol umytie, sprcha
  • šiesty symbol „použitie kondicionéra“
  • a potom zase odvrchu dolu v pravom stĺpci, doba použitia 12 mesiacov od otvorenia
  • posledné symboly znamenajú vegánsku kozmetiku a netestovanie výrobkov a ingrediencií na zvieratách, rešpekt voči prírode a životu
Tieto masky sú geniálnou náhradou, keď túžite po zmene. Rýchle a účinné, a podotýkam nič náročné na použitie. Zvládla som to popri mojej malej, i s makeupom a rýchlym vyfúkaním. Na facebooku majú svoju stránku s videami, kliknite SEM. A pre viac info ohľade cien, či iných farebných typov kliknite na WEB.  Podľa mňa skvelé riešenie:)) Dajte vedieť, či ste skúsili  a výsledný efekt. Krásny deň:)
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Pozdravujem Eli,
    masku som vyskúšala v odtieni cacao a na oživenie farby je to super riešenie. Tiež nemám čas na kaderníka, som na materskej. Neviem či masky nenakúpim na Vianoce aj ostatným žienkam v rodine… Ďakujem za skvelý tip ;).

    Ema

    • Ahoj, chvíľku som premýšľala ku ktorému článku je tento koment:) , je to už dávno, čo som písala o týchto fajn vecičkách. Odvtedy majú tuším kopec nových vecí. Rado sa stalo. Teší ma, že aj staršie články sa ešte čítajú:)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk