Prvá makeupová pomoc na kruhy pod očami !!!

Mali ste už niečo od značky Yves Saint Laurent? Ja teda áno. Vlastne, keď sa objavili na Slovensku prvý krát, a to je tuším už asi 13 rokov, mala som tú česť s touto značkou líčiť. Pravdupovediac boli niektoré produkty prevratné a iné úplne nemožné. Ale… v posledných rokoch značka YSL prešla pod obrovský kozmetický gigant L´oreal a tak ju dnes poznáme pod iným šatom. Mala som obavy, že bude všetko vyzerať ako kozmetika Lancôme, keďže táto značka je už dlhé roky práve pod touto spoločnosťou. No mýlila som sa, pretože všetky produkty sú podľa mňa úplne rozdielnych textúr, farieb i kolekcií.
Yves Saint Laurent kozmetika mala vždy nádherný dizajn. Čierno-zlaté dózičky,majú stále nesmiernu eleganciu. Možno je to tým, že zo selektívnych kozmetík to bola jedna z prvých, s ktorou som líčila.

Dnes som si vybrala pre vás prvý zo STAR produktov. Znamená to, že je veľmi populárny medzi ľuďmi a je akousi ikonou tejto značky.

 

YVES SAINT LAURENT TOUCHE ECLAT
alebo inak povedané „svetelné pero“
 
Pamätám si, ako som tento úžasný rozjasňovač nosila na šnúrke na krku. Každá čo prešla v parfumérii okolo mňa (v Marionnaud som roky pôsobila ako ich dvorný vizážista), dostala rozjasňovačom „pod oči“. Presnejšie povedané :)) zakryla som kruhy pod očami a vlastne všetky tmavé miesta na tvári. Tým mám na mysli vrásočku, ktorá sa tiahne od nosa ku kútikom pier, na stredovú vrásku medzi obočím, či okolo pier na zvýraznenie plnosti.
Textúra? Stále dokonalá a jemná. Tento typ rozjasňovača sa prezentuje ako veľmi ľahučká konzistencia fluidného makeupu, ktorý sa používa len na určité miesta. Ak rozjasníte pleť týmto spôsobom napríklad ráno, keď niekam utekáte, možno už nebudete narýchlo potrebovať makeup. Totiž rozjasnenie určitých partií urobí niekedy viac ako dokonalý makeup.

Toto pero v zlatom dizajne a so štetcom má ťukaciu formu vytláčania farby do štetca. Na začiatku to trvá trošku dlhšie, kým sa štetček naplní. Nie je potrebné používať  veľké množstvo, ale zároveň netreba šetriť. Rozpisujem sa obšírne o tomto malom zázraku, pretože NESMIE CHÝBAŤ V v mojom líčiacom kufri. Zo začiatku boli len tri farby 0/ružová/, 1/béžová/ a 2/tmavšia na opálenú pleť/. Dnes je odtieňov o niečo viac. Na obrázku nižšie je vyobrazený Touche eclat č. 1 a č.1,5. Číslo 1 je béžovej farby a číslo 1,5 svetlej žltkastej farby.

 

KAM VŠADE POUŽIŤ ROZJASŇOVAČ !!!
  1. kruhy pod očami a prípadne i tmavé viečka
  2. okolie pier na zvýraznenie plnosti a optické zväčšenie
  3. nosoperová vráska
  4. padnuté kútiky pier
  5. stredová vráska medzi obočím
  6. línia nad obočím – podvihnutie
Ešte pár užitočných tipov ku tomuto malému zázraku:)
 
  • ak máte veľmi silné kruhy pod očami, vyberte si radšej o štipku tmavší odtieň. Väčšina žien má tendenciu si vybrať práve ten nasvetlejší, ale svetlá farba na tmavom podklade urobí takpovediac  modriny
  • rozjasňovač môžete použiť pod alebo na makeup, odporúčam používať na makeup, jedine v prípade očí, použiť rozjasňovač samostatne na celé okolie a pod neho určite použiť krém na očné partie

 

Ak máte nejaké obľúbené rozjasňujúce perá, podeľte sa so mňou o tipy v komentoch.
Krásny deň:)
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk