Potrebujete inšpiráciu na darčeky?

Čas na výber darčekov sa blíži a ja pokiaľ mi čas dovoľuje, darčeky riešim v priebehu celého roka. Niekde čosi uvidím, kúpim a odložím. Pri všetkom čo sa počas roka udeje, človek i zabudne. Avšak v mojej skrini sa nachádza jedna väčšia krabica, ktorá slúži na odkladanie takýchto darčekov. A potom, keď sa ku nej tak začiatkom decembra vrátite, čaká vás príjemné prekvapenie.
Veľmi rada obdarovávam, a nezáleží mi na tom, či i ja dostanem darček. Aj keď samozrejme, i ja sa veľmi poteším. V tomto obdivujem moju maminu. Tá si dokáže zapamätať, kde jej čosi spomeniem, alebo náhodne pri nejakom spoločnom výlete ukážem a poviem, že je to pekné. Uloží si to do svojho pomysleného zápisníka a starostlivo uschová po dobu, kedy sa rozhodne darček realizovať.
Keďže som sa rozhodla venovať tento blog práve darčekovým možnostiam, nájdete tu inšpiráciu nielen na kozmetické záležitosti.

Zoevu  už hádam netreba ani nejako špeciálne predstavovať. Ja ju jednoducho milujem. Ich štetce sú krásne a funkčné, ich palety a najmä tie posledné sú očarujúce. Prichádzajú stále s niečím novým a ja si nemôžem pomôcť. Všetko to chcem mať 🙂 Na obrázku sú posledné palety, a aj darčekový set paliet Plaisir box.  Na stránke Zoevy nájdete niekoľko krásnych kaziet s rôznym obsahom. Pri milovníčky makeupu je to úžasný darček. Verte mi:)
Viac inšpirácie na ich stránke www.makeupandmore.sk.

L´occitane značku poznáte už asi vcelku dobre, a ja v poslednom čase opäť skúšam od nich rôzne vecičky. V predchádzajúcom blogu bola  recenzia na ich produkty s bambuckým maslom. A pozor!!! krémik na ruky by nemal chýbať v žiadnej kabele ani na stolíku v práci.
Na obrázku vľavo dole je sada produktov v hodnote 14,-Eur, ktorú získate pri nákupe tejto značky nad 40,- Eur. Produkty od L´occitane nájdete v ich predajniach po celom Slovensku alebo na stránke loccitane.com.
Mám niekoľko neskutočne kreatívnych kamošiek. Sú to krásne a šikovné baby, ktoré sa rozhodli nekráčať s uponáhľanou dobou.  Venujú svoj čas zmysluplnejšie a svoje talenty pretvárajú na krásne produkty. Jednou znich je Marianna Grenu, ktorá pletie skutočne chutné rukavičky bez prstov a dokáže vyčarovať čo si len poviete. Napríklad i topánočky pre moju malú. Ak by vás zaujímali jej veci, môžete ju sledovať na jej instagrame petitmoricz alebo sa dajú jej vecičky zakúpiť na stránke sashe.sk.
Druhá kamoška, ktorá precestovala celú Južnú Ameriku a objavila v Kolumbii niečo, čo ju doteraz pracovne napĺňa je Monika Babčanová. Vymenila istotu a kariéru za život, ktorý ju naplnil novým poznaním a otvoril rozdielne možnosti. Vyrába šperky z plodov tropického stromu, ktorý rastie v dažďových pralesoch. Podporuje fair trade, vyrába šperky ručne a z čisto prírodných materiálov. Jej krásne výtvory nájdete na jej webe colombiana.sk alebo na jej facebookovskej stránke colombiana. Kto bude mať cestu okolo bratislavského hotela Holiday Inn, nech vojde  a nájde obchodík s jej peknými doplnkami.
Zlatá čokoládová kniha jednoznačne patrí ku Vianociam. Už je to pár rokov, čo som dostala túto nádhernú sladkú knihu, a občas si z nej vyberiem nejaký receptík. Niekedy si ju stačí len listovať a chuť čokoládových mlsiek akoby ste cítili na jazyku.
V koláži pod textom je špeciálna ponuka, ktorá je jedinečná svojho druhu na Slovensku. Teda aspoň ja som sa s ničím podobným nikdy nestretla. Je to zaručený tip na vianočný darček pre partnera. Šteklivý, intímny a jednoznačne originálny. Na tomto yesforlov.sk webe nájdete perfektné tipy:)
Napríklad sviečka s krásnou vôňou, ktorú keď zapálite, roztopí sa na masážny olej bez toho, že by pálila. Alebo neviditeľná fixka s baterkou na hľadanie skrytých slov na pokožke. V každom prípade, inšpirujte sa:))
S Dermacolom už robím nejakú chvíľku a veľmi rada testujem ich produkty. Ako každý rok, tak i tento majú prichystaných množstvo príjemných darčekových kaziet. Výhodou je, že je výber veľmi rôznorodý a cenovo výhodný. Do mojej koláže som umiestnila niektoré z ponúkaných kaziet. Nájdete ich v bratislavskom Auparku alebo hľadajte na www.dermacol.sk.
Nedávno som písala o novej izraelskej kozmetike Monplatin DSM. Onedlho sa otvára ich prvý stánok v obchodnom dome Centrál v Bratislave. Má obrovské portfólio a špeciálnu pečať kvality kozmetiky vyrábanej i z minerálov z Mŕtveho mora. V mojej koláži nájdete ich darčekové balíčky a novú zlatú edíciu, na ktorú sa veľmi teším, a ktorú onedlho uvedú na trh. Ich úžasné produkty si môžete prezrieť na ich stránke deadseamineral.sk.
Drahí moji, prajem vám krásny adventný čas a dúfam, že ste možno i tu našli svoju inšpiráciu:))

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk