ČO MAJÚ SPOLOČNÉ TRBLIETAVÝ OLEJ NUXE, VERSACE A BRITNEY SPEARS

Ahojte krásky,

tesne pred písaním tohto článku som dokončila svoj prvý makeupový tutoriál. Nájdete ho v sekcii VIDEO. . Mám z neho obrovskú radosť, a v komentoch na Facebooku vidím, že sa vám páči. Ja viem, technicky je to ešte nedokonalé. Ale, všetko bude, len čas a šperkovať. Hlavne všetky tutoriály chcem robiť tak, aby vám pomáhali. Dnes mám pre vás jednoduchý článok s tipmi na produkty, ktoré sa mi hodia k horúcej letnej noci. Ak ste ešte nespoznali trblietavý olej z Nuxe, tak pri najbližšej lekárni zastavte a hľadajte. Neoľutujete. Ak pôjdete okolo parfumérie, ovoňajte Versace Dylan Blue a ak máte dcéru, doprajte jej ku vysvedčeniu Britney Spears.

Čo majú spoločné trblietavý olej Nuxe, Versace a Britney Spears

 

Všetky tri produkty vo mne evokujú taký letný roztopašný večer. Šampanské, trblietavý olej na tele s exotickou vôňou a luxusný parfém. Z tejto kombinácie nemôže vzniknúť nič iné ako tip na sexy zostavu.

NUXE TRBLIETAVÝ OLEJ 
HUILE PRODIGIEUSE® OR

Čo majú spoločené trblietavý olej Nuxe, Versace a Britney Spears

Ikonický produkt z Nuxe, francúzskej kozmetiky s vynikajúcimi výsledkami. O novom zložení, ktoré Nuxe predstavil pri 25. výročí sa v bodoch zmieňujem nižšie. O trblietavom oleji som už písala v niektorom zo svojich starších článkov. A veľmi rada o oleji píšem opäť. Pri tomto type mám dokonca pocit, že nie je až tak trblietavý ako ten, čo ho mám vo väčšom balení s rozprašovačom. Tento mini flakónik má len 50ml a je vylievací. Na cesty a dovolenky je to akurát. V každom prípade, kto ho raz „ochutná“, už bez neho ťažko prežije. Aspoň toto sa dozvedám z komentárov o trblietavom oleji Nuxe. Na párty a leto je trblietavý olej Nuxe ako ušitý. A to vôňa hrá popredné miesto v tomto produkte. No, čo vám poviem. Je proste neuveriteľne sexy.

Prečo hovoria, že je to taký malý zázrak a toľko žien mu už prepadlo?
  • zostáva z 98,1% prírodným produktom
  • na pleť sa správa ako štít voči vonkajšiemu znečisteniu
  • posilňuje vlasy
  • jeho zloženie ovplyvňuje a redukuje výskyt strií na tele
  • nová aktívna zložka z oleja z japonskej kamélie má anti-age schopnosti
  • argánový olej ako regeneračná zložka

Správne ste pochopili. Trblietavý, ale i klasický vynovený olej z Nuxe môžete rovnako používať ako na pleť, tak i na vlasy a telo. Je to multifunkčný olej obsahujúci 7 olejov lisovaných za studena.

Kto by si chcel Nuxe trblietavý olej pozrieť niekde v lekárni, nech sa určite spýta na vôňu Prodigieux® od tejto istej značky.

HĽADÁŠ SVOJ OMAMNÝ, ALE LETNÝ PARFÉM?

Nedávno som písala o svadobných parfémoch. Vône, ktoré sa spájajú s nezabudnuteľnými zážitkami. Viete si predstaviť, že používate jeden a ten istý parfém na deň i na večernú akciu? Aj outfit predsa volíte rozdielny. Ja osobne volím parfém podľa príležitosti.  Letný večer už kde ste kdekoľvek, sa mi spája s niečím oveľa zmyselnejším. Horúci letný vzduch nemusí vždy znamenať sviežu vôňu. Predstava letného večera je u mňa spojená s mestom a dobrým jedlom. Po neuveriteľne chutnej večeri sa prechádzam mestom v letných šatách a omamnou vôňou, ktorá sa nesie za mňou ako vánok. Takto ja cítim novú vôňu od VERSACE DYLAN BLUE. Jej zloženie zodpovedá mojej predstave letného večera. Hlavu vôňe tvoria čierne ríbezle, jablko Granny Smith, ďatelina a nezábudka.  V srdci cítite len kvetinové tóny ruže, láskavca, broskyňe a jazmínu. A v základe drevité tóny živice, pižmo a pačuli.

Vôňa je ovocne sladká, ale neskôr sa rozplynie na jemnejšiu vôňu. Kto holduje takej typickej „versačosti“ si príde na svoje pri flakóniku. Svietivo modrý v kombinácii zlatej a znaku Versace. Úplne neprehliadnuteľný.

Nájdete ho vo FAnn parfumériách.

Čo majú spoločné trblietavý olej Nuxe, Versace a Britney Spears

Niektoré z vás možno riešia darček pre dcéry k vysvedčeniu či maturitám. Mám pre vás tip na darček.

Štýlovo podobné, a zároveň mladistvé. Navrhujem ako darček vôňu od BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY. Čo majú s Versace Dylan Blue spoločné? Výrazný dizajn flakónu a sladkastú ovocnú vôňu, úplne dokonalú na letný večer. Versace pre maminku a Britney pre tínedžerku.  Tým nechcem povedať, že Versace vône majú používať len zrelé baby a Britney len veľmi mladé babeny. Je to len taká moja predstava ako by to mohlo fungovať.

Midnight fantasy je v preklade „Polnočná fantázia“. V porovnaní s Dylan Blue je sladšia. Tmavé čerešne sa miešajú s ostružinami a slivkou. Kvety sú zastúpené prenikavými tónmi kosatca, frézie a nočnej orchidei. A zvodnosť tejto vôni udáva vanilka, pižmo a ambra. Vo flakóne sú osadené Swarovskeho kryštáliky. Je to jedna z mála speváckych vôní, ktorá podľa mňa aj vyzerá ako parfémik. Často majú hviezdy svoje vône, no často aj lacný dizajn. Britney má všetky vône v pekných flakónoch. Nájdete ich vo na FAnn webe a parfumériách.

Čo majú spoločné trblietavý olej Nuxe, Versace a Britney Spears

Ako sa vám páčil posledný článok o trvácnych a vodeodolných makeupoch?

Videli ste môj prvý letný makeupový tutoriál? Kto ste ešte nevideli, kliknite na ten odkaz, je to skvelý návod pre laikov. Ako sa dá nalíčiť len s pár produktami. Ak sa vám bude video páčiť, budem veľmi rada za každý „like“ i zdieľanie. Určite pomôže i vašim kamoškám.

Btw. zaujímajú vás aj recenzie na vône?

Užite si krásne leto:)

 

 

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk