VOŇAVÝ TIP NA SVADOBNÝ PARFÉM

Krásny jarný deň,

konečne viac slnka a najmä viac tepla. Tiež máte pocit, že bude všetko už len lepšie? Moja obsesia blogom u mňa neutícha, a ja mám veľmi veľa nápadov, s ktorými sa chcem s vami podeliť. Väčšinou píšem o kozmetike, či makeupe, no dnes chcem zahájiť tému o vôňach, taký môj blogový editoriál pre budúce nevesty, ale nielen pre ne. Prvý post bude o vôňach. Svadobný parfém či každý jeden voňavý tip bude určený všetkým vám ako inšpirácia.

Máte spojenú vôňu s nejakým príjemným zážitkom?

Ja osobne milujem vône, a nielen tie, ktoré používame, ale tak celkovo. Každú jednu vec mám tendenciu ovoňať. Viem si predstaviť, že ako iný človek s iným životom by som študovala túto alchýmiu a venovala sa výrobe originálnych a nekomerčných parfémov. Takých, ktoré si zapamätáte na celý život a vždy sa vám spoja s udalosťou, ktorá ovplyvňuje váš život a dáva mu šťavu.

Rochas Mademoiselle, vône, Cara Mia Aigner parfum
Voňavý tip na svadobný parfém
PREČO PRÁVE TIETO DVE VÔNE?

Keď sa mi dostali tieto dve vône do rúk, prvé čo ma napadlo, že sú ako stvorené pre nevestu. Vôňa, elegantný a ženský flakónik, ideálne pre udalosť na celý život. Na každej jednej svadbe, kde líčim a češem, fotograf zachycuje práve ten okamih, keď nevesta vstupuje do obláčika vône. Fotí parfém samotný, aby sa nezabudlo.

Vždy som rada voňala a hádala, čím tak môže žena či muž voňať. Pre mňa je napríklad veľmi dôležité vlastniť niekoľko rôznych vôní. Rozlišujem medzi ročným obdobím, náladou, či aktuálnym počasím. A kochám sa umením vytvorenia okúzľujúcich flakónov . Čím sú flakóny menšie, tým sú chutnejšie a tiež samozrejme spratnejšie.

Hľadáte dobrý voňavý tip?

Vždy po ovoňaní niektorej z vôní, si predstavím nejaký príbeh. Občas sa stane, že cítim akoby prázdnu vôňu. Stáva sa mi to pri vôňach, ktoré sú, ako ja hovorím „komerčné“. To sú pre mňa vône, ktoré sú na jedno kopyto, a za 10 minút si ich nepamätáte. Nieto ešte nejaké spojenie s magickým zážitkom. O značke Rochas som vedela, ale neštudovala som ju nejako bližiše. Až teraz, ako som objavila MADEMOISELLE. 

Mademoiselle Rochas parfum dámsky svadobný parfém
Voňavý tip na svadobný parfém
Máte v okolí budúcu nevestu, alebo túžite po novej jarnej vôni?

MADEMOISELLE od ROCHASU je vôňa z časti ovocná a z časti kvetinová. Nepredstavujte si prosím takú ovocnú klasiku. To určite nie. V jej vrchnom tóne cítiť lesné plody, brečtan a jablko v karameli. Už to jabĺčko znie lákavo:) V jej srdci nájdete kvetinový buket ružových lupienkov, egyptského jazmínu a fialiek. Btw. ružové lupienky pochádzajú z vlastných polí značky Rochas. Zvodný základ pozostáva zo santalového dreva, ambrovitých tónov a bieleho pižma.

mademoiselle rochas My Frenchic dámsky svadobný parfém, tip

Vône od Rochas nájdete vo FAnn parfumériách po celom Slovensku alebo na ich WEBE.

EŠTE JEDEN DOBRÝ VOŇAVÝ TIP?

Značku Aigner už možno aj poznáte. Na Slovensku je už hodne dlho, ale ja sama som z tých, ktorí akoby okolo nej len prechádzali. Možno je to i tým, že sme tak zahltení reklamami z rôznych médií na iné značky, že sa nám to akoby vrýva do buniek, a automaticky siahneme po takých, čo sme už niekde videli. Hľadajme a voňajme..týka sa to i mňa. Otvorme oči a najmä nošteky.  A prosím, nenechajte sa týmto marketingovým spôsobom „zmanipulovať“:)

AIGNER CARA MIA TI AMO je vôňa o láske, a preto je to ideálny svadobný parfém.  Ale je to aj vôňa symbolizujúca jar. A preto je vhodná pre každú ženu, ktorá túži po akomsi osviežení po chladnej zime. Flakónik je jednoduchý, hranatý, ale vrchnáčik je pokrytý jemnou ružovou kožou. Viem si predstaviť, že ju nosím v kabelke, opäť tie malinké 30ml balenia sú rozkošné.

Cara Mia Ti Amo Aigner dámsky svadobný parfém
Voňavý tip na svadobný parfém
Zaujíma vás čo všetko obsahuje?

Opät je to ovocno-kvetinová vôňa, ale s úplne iným zložením. Hlavu vône, čiže to čo ucítite ako prvé je mandarínka a marhuľa. V jej strede, čiže v srdci sú kvetinové tóny, ruža a pivónia. A v jej základe, čiže v časti, ktorú cítite najdlhšie je vetiver, pižmo a dubový mach.

Spokojná som bola i s trvácnosťou vôní. Nemôžem povedať, že by boli veľmi intenzívne, ale ani jemné. Je to taký príjemný a ľahko decentný stred. Do práce, ale i na párty. Ak budete mať cestu okolo FAnn parfumérií, zastavte sa tam a vyskúšajte ich. Možno nájdete svoju osobnú novú vôňu.

Ešte pánsky tip na záver

Muž musí voňať. Nie za potom, ani za benzínom, ale za poriadnou a kvalitnou vôňou. JIMMY CHOO MAN ICE v jej typickom bielom až svadobnom prevedení. Je krásna, svieža a citrusová. Prvý moment ucítite citrónové tóny, a potom to plynule prejde ku ľahko drevitým.

Jimmy Choo Man Ice pánsky svadobný parfém
Voňavý tip na svadobný parfém

Btw. ako sa vám páči môj nový blog? Ja som z neho úplne unesená, je to také moje tretie „dieťa“. Vôbec totiž nebola sranda na ňom pracovať medzi spánkami mojich detí, či po neskorých večeroch. A všetko sa riešilo cez messenger, maily a telefonáty.  Ale je vonku, a ja som veľmi šťastná. Moja psychohygiena a vlastný pocit realizácie.

Je dôležité mať nejaký čas aj pre seba,nemyslíte? Tak sa podeľte v komentoch, aký druh psychohygieny máte vy.:)

PS: sledujte moju FACEBOOK FANPAGE , pretože na nej zajtra 4. apríla vyhlásim vo večerných hodinách GIVEAWAY o  vôňu od AIGNERA CARA MIA TI AMO, aby ste aj vy mali šancu vyskúšať o čom som v tomto článku písala:)

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Comments

    • Zdravím Silvia, tak som rada, že sa opäť takto vidíme. Keďže naozaj kvôli malinkým deťom nemôžem zatiaľ fungovať v parfumériách, ale stále líčim a češem, keď sa mi dá, tak tento blog by Vám zase mohol takto pomáhať. Je úplne nový, staré články sú zo starého blogu elimakeupartist.sk,aj keď sú preklopené sem, len nie sú upravené na túto novú platformu, a už vôbec nie fotkami:) ale pomôžu, vyhľadávanie mi tu lepšie funguje. Keby niečo, píšte a teším:)

  1. Ja som na svojej svadbe mala vôňu Kenzo – d´ete ešte vo verzii EDP, v ktorej sa už dnes nevyrába. Keby som si mala vybrať dnes, asi by to bola niektorá z vôní od Jo Malone.

    • Tú si pamätám, celkovo staré Kenzá brutál dobré, žiaľ s novými sa nedajú porovnať. No a keby tu bol Jo Malone, tiež by som si ho vybrala ako svadobnú. Bola som vo Viedni, ale nebola som schopná vyberať, chcelo to čas.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk