AKO A ČÍM SPRAVIŤ METALICKÉ LÍČENIE

Ahojte krásky,

otvoríte časopis a reklama na metalické líčenie. Začalo to akoby nevinne, zachytila som metalické novinky z pár firiem. A dnes po pár týždňoch majú metalické produkty snáď všetky masmarketové aj selektívne značky. Niekedy premýšľam, ako sa to dozvedia. Ako niekto vie, čo robí konkurencia, a ako to dokáže tak rýchlo navrhnúť a vyrobiť. Príde mi to, ako zo dňa na deň. V každom prípade, aký máte vzťah k metalickým tieňom či leskom? Ja som veľmi zameraná na „nude“ líčenie, ale z času na čas podľahnem niečomu novému. Minimálne ako vizážistka by som mohla mať otvorené oči a vnímanie aj pre iné veci. Takže dnes sa povenujem pár produktom, ktoré  dokážu vytvoriť vkusné metalické líčenie.

MÁTE STRACH PRED POUŽITÍM METALICKÝCH ODTIEŇOV?

Metalické líčenie pôsobí tvrdšie a výraznejšie. Ale pokiaľ sa vám páči niečo takéto výrazné, vždy platí pravidlo „menej je viac“. Znamená to, že ak túžite po novom metalickom lesku, ktorý je fakt skvelý, tak zmiernite líčenie očí, alebo dajte len špirálu. Naopak ak preferujete výrazné farby na očné viečka, a chcete si vybrať napríklad sýtu metalickú ceruzku, na pery už len niečo decentné. Strach teda mať nemusíte:)

Čím spraviť metalické líčenie?

Produkty, ktoré by som zaradila do kategórie metalických, sú všetky tie, ktoré majú sýty kovový lesk. Je to niečo viac ako perleť a iné, ako trblietky.

Všetko sa vám otiera a hľadáte tú najtrvácnejšiu očnú ceruzku?

Podľahla som novinke zo stayunique.sk a sú to podľa mňa mega trvácne WUNDER 2 SUPER-STAY LINER očné ceruzky. Nespočetne veľa krát sa ma klientky v parfumérii pýtali, čim spraviť linky, ktoré nebudú tekuté, tak, aby držali a aby sa neotláčali. Som presvedčená, že Wunder 2 ceruzky sú tie pravé.

Ja som si vybrala metalickú radu NÁJDETE TU , pretože sa mi náramne hodí do svadobnej sezóny buď ako podklad alebo vysvietenie vnútorných kútikov. Na tomto obrázku je znázornené akým spôsobom som použila dva odtiene

Do vnútorného kútika a približne do polovice viečka som naniesla ceruzku s názvom „metallic peach“. Vonkajší kútik a druhú polovičku viečka som vyfarbila medeným odtieňom „metallic copper“, cez ktorý som  naniesla ešte tmavý medený tieň z Nyxu, držalo to tak, že som mohla ešte okolo detí robiť všetko, pretože ako vidíte, nakreslila som si toto nalíčené viečko na predlaktie:) 

Trblietky boli nanesené na koniec, len doťuknutím prsta. Ako dosiahnuť to, aby trblietky držali na viečkach, sa povenujem v budúcich príspevkoch.

Wunder2 ceruziek je celkovo 15 rôznych odtieňov a metalických je 6.

Čím spraviť metalické líčenie?

TIP NA LÍČENIE TAKOUTO CERUZKOU
  • svetlou metalickou ceruzkou zvýraznite vnútorný kútik – oči budú viac žiariť, môže byť zlatá, strieborná, biela, ružová
  • kto má chuť na štipku farebnosti, môže to isté spraviť i s farebnejšou metalickou ceruzkou
  • ceruzkou spravte očnú linku tesne nad hornými mihalnicami a môžete, ALE tiež nemusíte túto ceruzku prstom rozotrieť
  • to isté viete spraviť i pod dolnými riasami
  • naneste farebnú alebo inú neutrálnu ceruzku na viečko a prstom rozotrite do stratena, pôjde o rýchle a efektné líčenie

Čím spraviť metalické líčenie?

 

Čím spraviť metalické líčenie?

Čím spraviť metalické líčenie?
3. MIESTO V TRVÁCNOSTI

Na ruke sú ďalšie dva odtiene z Bronx Colors novinka Triangle eye contour č. TEP06 Mermaid a ten sýtejší je Gosh METAL EYES 005 TURQUISE.  Zaradila som ich sem kvôli metalickému efektu. Bronx Colors má teraz 12 nových odtieňov z tohto nového typu ceruzky. Kreslí sa s ňou ľahko a stojí len okolo 5,70,- . Nájdete ju vo vybraných FAnn parfumériách alebo i na ich WEBE.

Mimochodom, vedeli ste, že tyrkysová sa mimoriadne hodí práve blondýnkam?

Ja mám tyrkysovú veľmi rada, ale hodí sa mi len vtedy,  keď som opálená. Najviac sa kamaráti s hnedými očami, ale zase nie je to až tak jednoznačné. Stačí k nej pridať hnedý tieň a vyzerá skvele i na modrých očiach.

Patríte do skupiny žien, ktorá jednoducho nevie pracovať s ceruzkami…čo s tým?

Pre vás tu mám metalický tieň GALAXY EYE z Bronx Colors. Je to taktiež novinka a majú ich tuším v 6 farbách. Ja mám tento bronzovo-hnedý.  Vidíte ho ako prvý na mojom zápästí. Fantasticky držal. Toto je skvelá vec na leto, ale aj pre niekoho, kto športuje, alebo sa mu nadmierne mastí viečko. Stačí ho tým aplikátorom naniesť a rozotrieť prstom. Nádete ich vo FAnn parfumériách alebo TU na tejto stránke FAnnu. Majú nízku cenu okolo 6,50,-Eur.

Čím spraviť metalické líčenie?

DERMACOL METALLIC EYELINER MAGNETIC

Dermacol metalické ceruzky by som zaradila hneď na druhé miesto po wunderkách. V ponuke majú len 4 odtiene, ale sú krásne. V podstate ma Dermacol vôbec nesklamal. Je to dostupná cena za dobrú kvalitu a objednať sa dajú cez internet alebo kúpiť v ich predajni v Auparku. Stoja 4,99,- Eur a nájdete ich TU. 

Čím spraviť metalické líčenie? dernacol

METALICKÉ LÍČENIE NA PERY

Dermacol má 5 nových metalických leskov na pery. Všetky sú fakt pekné, majú príjemnú vôňu i chuť. V neposlednom rade držia geniálne a nevšimla som si, žeby sa napríklad rozpíjali. Môžete, ale aj nemusíte použiť ceruzku. Všetky tieto metalické odtiene budú nádherne vyzerať na opálenej pokožke.

Čím spraviť metalické líčenie?

Na tejto fotke je moja krásna klientka, na ktorú som práve použila č.04 z tejto STRÁNKY.

metalické líčenie

Aký máte teraz vzťah k metalickému líčeniu? Zaujal vás nejaký produkt natoľko, že pôjdete za tým? V niektorom z minulých postov som písala o Catrice kontúrovacej palete catrice-tu, a viem, že pár z vás utekalo do DM-ky. Dúfam, že sa vám úspešne darí nejaké to vykontúrovanie i spraviť.

Dúfam, že sa vám tento príspevok páčil, a ak máte chuť, môžete ma sledovať i na mojom INSTAGRAME.

Kto na Instagrame nie ste, poviem vám prečo som tam ja. Okrem toho, že z pracovného hľadiska je Instagram pre mňa zaujímavý, dáva mi neskutočné množstvo inšpirácie snáď na všetko. Sledujem profily svetových kaderníkov, rôzne videá, tutoriály a mama blogy, kde mám zase skvelú inšpiráciu napríklad na múdre hračky alebo kozmetiku. Btw. chceli by ste i tipy na nejakú dobrú detskú kozmetiku? Ale to niekedy nabudúce.

Krásny deň:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk