Testovala som cenovo dostupné makeupy – výsledok!!!

Dlhé roky som zástanca kvalitného makeupu. Nehovorím, že drahý makeup je najlepší makeup. Len chcem povedať, že som mala roky pocit, že len tie lepšie značky môžu mať dobré makeupy. Otázkou je či je to naozaj pravda. A to nevieme inak zistiť ako skúšaním a testovaním rôznych značiek. Väčšinou bol problém v tom, že tie cenovo dostupné značky nemali vhodné odtiene, alebo vôbec malý výber farieb. A potom pri líčení mojich zákazničiek som jednoducho cítila akýsi veľmi jemný, ale podstatný rozdiel.
V poslednom čase sa mi do rúk dostávajú práve veľmi cenovo dostupné makeupy, ktoré si môže dovoliť naozaj každá žena. A na moje prekvapenie, niektoré sú fakt zaujímavé. Taktiež sa ma niektoré pýtate na radu práve týchto typov makeupov. Okrem iného ja som ideálny typ pleti na testovanie. Potrebujem zakryť, vyzerať sviežo, a ideálne bez zvýraznenia jemných vrások.
Inšpirujte sa, budem sa veľmi tešiť, keď si každá z vás bude vedieť vybrať pre seba makeup, a bude to ten správny či už bude lacný alebo drahý, to je úplne jedno. Dôležité je, že bude pre vás skvelý.:)
Tieto značky nájdete na stránkach gosh kozmetiky a dermacolu,

 

Gosh #Foundation Drops SPF10
Tento typ makeupu som vyskúšala prvý krát len kvôli tomu, že táto konzistencia je teraz veľmi populárna aj v iných značkách. Robila som recenziu, jednu z prvých, práve na Maestro od Armaniho. Tam som sa s touto textúrou stretla prvý krát. Postupne tento typ prichádzal i z ostatných kozmetík. Pred pár mesiacmi s touto úžasnou a špecifickou textúrou prišiel Gosh a ja som zostala z tohto makeupu prekvapená. Mimoriadne príjemná textúra, ktorá na mojej zmiešanej pleti drží relatívne dobre. Nemôžeme od neho čakať typ dhotrvácneho typu makeupu, pretože táto textúra to nemôže zaručiť. No nájdete tu dobrý výber farieb, príjemný obsah argánového oleja a jedna zložka „Antiderm“, ktorá pôsobí ukľudňujúco a protizápalovo.
Dermacol Caviar Long stay Makeup & Corrector
Keď ma trápi problematická pleť, tak siaham po tomto makeupe. Je síce ťažší, ale zakryje skoro všetko. Je to v podstate protivráskový makeup krémovej konzistencie, ktorý má v hornej časti umiestnený korektor so zrkadielkom. Vydrží na pleti celý deň, patrí skôr do kategórie intenzívnych makeupov, ktoré majú veľa benefitov, okrem ľahkosti. V portfóliu tohto makeupu sú na výber 4 farby, mojou obľúbenou je farba „Fair“, sedí dokonale na stredne tmavej pleti s nádychom do žlta.

 

Dermacol 24h Control Dlhotrvajúci makeup
Ak hľadáte makeup, ktorý dobre kryje, drží, a nevysúša, tak je to tento. Má výbornú textúru, výnimočne kryje, stále pôsobí relatívne vzdušne. Niekedy sa stáva, že po celom dni makeup vyzerá vysušene a pleť nezdravo. Pri tomto makeupe mám pocit, že je to iné. Ak sa s ním ráno o 6 nalíčim, tak síce o 16h poobede odhalí sem-tam nedokonalosti, ale stále vyzerám celkom sviežo. Ďalšie príjemné prekvapenie. Z hľadiska obsahu tam nájdete Koenzým Q10. Ja z tohto makeupu testujem č. 1368, opäť stredný príjemný odtieň pre olivové typy. Na výber je 7 odtieňov.

 

 

Všetky makeupy sú hypoalergénne, a zvládnuteľné aj pre veľmi citlivé pokožky. Spomenula som vám tri úplne rôzny typy a verím tomu, že aspoň jeden druh vám sadne. Ako som povedala na začiatku, nie každý chce investovať do drahšieho makeupu, a práve tieto tri makeupy sú perfektnými adeptmi na vyskúšanie. 
Dajte vedieť, aké máte skúsenosti. Prípadne aké iné podobné typy makeupov máte radi.:) Poteším sa každému komentu, to ma inšpiruje  opäť k ďalším príspevkom.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk