ARMANI – Letné vychytávky

Možno ste už zistli, že na Slovensku sa konečne objavila kozmetika Armani. Zatiaľ len na jednom mieste a to v Bratislave v obchodnom centre Aupark, konkrétne v parfumérii Marionnaud. Pevne dúfam, že sa časom dostane aj do iných miest, pretože ide o skutočne krásnu a veľmi kvalitnú kozmetiku, kde asi neexistuje produkt, ktorý by nebol správne funkčný. A pretože je tento blog nielen o mojich radách, alebo recenziách, chcem, aby ste jednoducho vedeli, aké  značky sem prichádzajú a čo je všetko už u nás dostupné.
Ja sa momentálne teším z pár dokonalých produktov, ktoré sú vhodné i na leto, a tri štetce, ktoré sú pre mňa ako vizážistu „božské“, A tak vám niektoré z nich predstavím, aj keď v skutočnosti je ich na predaj oveľa viac. A verte mi, že je ťažké odolať.

 

 

Do kolekcie mojich štetcov teda pribudli tri nové kvalitné prírastky. Čím sú tieto štetce výnimočné?
Tie, ktoré obsahujú prírodné štetiny, ako je práve široký polmesiacový štetec na obrázku  Contouring powder brush č. 2 je zložený z kozích štetín. ktoré sa ručným spôsobom spracúvajú. Dá sa použiť rôznym spôsobom, na nanášanie púdru i tmavšieho typu na kontúrovanie. Má úžasný taliansky dizajn.
Celkovo je v kolekcii 13 štetcov.

 

Ďalšími dvoma sú také tie základné štetce na nanášanie očných tieňov.
Flat eye brush č.8 je základný plochý štetec na nášanie podkladového alebo akéhokoľvek základného tieňa na celé viečko, alebo na partiu pod obočím. Na obrázku sa nachádza naľavo.
Blending eye brush č.10 je kónický typ štetca, ktorým si dokážete vykresliť oblúky, alebo jednoducho rozpracovať nanášanie druhého tieňa. Je vyrobený z konskej hrivy a na obrázku je to ten napravo. V podstate by vám tieto dva úplne stačili na líčenie očí.

 

Druhou krásnou záležitosťou je letná kolekcia s názvom SEPIA.  Dva produkty na rozjasnenie pokožky a skvele sa hodiace k letnému vzhľadu. Prvým produktom je paletka, ktorá slúži na rozjasnenie a kontúrovanie. Je to decentná záležitosť vhodná úplne pre každú ženu, alebo krásny letný darček. Vo vnútri kazety je schovaný polmesiacový plochý štetec a zrkadlo. Táto kazetka je určená ku každodennému používaniu pre akúkoľvek ženu alebo akýkoľvek vek, typ či farbu pokožky.

 

Rouge d´armani sheers je limitovaný odtieň č. 203. Zaručuje 8 hodinovú hydratáciu a je veľmi príjemný na perách. Je to rúž telovej farby, taký ten NUDE odtieň, a ten väčšinou pristane každej.

Niekedy v budúcnosti vám predstavím i ostatné obľúbené produkty od Armaniho. A budem veľmi rada, ak mi napíštete či ste už niečo okrem vôní skúšali, alebo ste sa už s touto kozmetikou niekde stretli a aký ste mali dojem:)



Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk