Objav tohto leta – rýdzo slovenský kozmetický produkt !

Mám nový objav. Prišiel ku mne náhodou, a keď som o ňom počula prvý krát, zaujal ma práve tým, že ide o rýdzo slovenský produkt stvorený našincom, resp. aj skupinou mladých ľudí, ktorí mali nápad a dali dokopy hlavy i ruky. Ten objav sa volá MARK SCRUB. Je jasné, že názov bude znie anglicky, už aj preto, aby sa dostal i do sveta. Nech sa o ňom dozvedia všetci. Prišla som na to, že mám vlastne slabosť na slovenské výrobky a obdivujem každého, kto sa pustí do výroby niečoho s čím sa pokúsi na našom trhu preraziť. Navyše je tento produkt na trhu len od januára a zdá sa, že jeho obľúbenosť rastie.

 

 

MARK SCRUB je vlastne kávovinový produkt vyrobený a posilnený o mnohé blahodárne oleje ako organický kokosový a mandľový olej. Mark scrub obsahuje kávu robusta, a ako hovoria jej tvorcovia, keď káva prebudí zvnútra, postará sa aj o energiu zvonka. Okrem iného je káva dokonalou súčasťou kozmetiky, pretože účinne bojuje proti mnohým nedokonalostiam. O peelingovú súčasť sa postará i hnedý cukor a morská soľ.  Pre tých čo sa  trápia celulitídou, striami, psoriázou, ekzémom či klasickým akné, práve každý z vás, či ste muž alebo žena, môže tento scrub vyskúšať.
Okrem iného pokiaľ sa chcete rovnomerne opáliť a uchovať si opálenie na dlhšiu dobu, bez scrubu to jednoducho nejde.
Ja som vyskúšala dva typy kávových scrubov. Ten prvý je kávovo-citrónový a ten druhý patrí do limitovanej edície s čokoládou. Neverila som, že by najmä ten čokoládový mohol voňať prirodzene, a tak naozaj po čokoláde, ale prisahám, že to tak je. Tá vôňa je dokonale čokoládová. Po použití mi vonia celá kúpeľňa, ale i pokožka. Vybrať si viete z viacerých druhov a niečo o nich sa tiež dočítate na
MARKSCRUB stránke.

 

Použitie!!!
Určite doporučujem najprv pleť alebo telo navlhčiť vodou a až potom vybrať hrsť kávového scrubu a začať vtierať do pokožky. Stačí, keď vrecko navrchu odstrihnete a po použití opäť zatlačíte do seba. Nemôže sa vám stať, že by vám scrub vyschol. Balenie je ekologické a praktické. Ešte maličkosť. Ideálne miesto je sprcha alebo vaňa.
Ja som si pre vás pripravila takú malú motiváciu, kde môžete získať jeden limitovaný čokoládový scrub a druhý podľa vášho výberu. Podmienky uvidíte, keď navšívite moju Fanpage na facebooku, kde ja prezdieľam tento príspevok i s podmienkou získania Mark schrubu.
Tak teda potešte seba i niekoho, kto je vaším priateľom či blízkym a tagujte:)
Vyhodnotenie súťaže: súťaž vyhráva komentár č. 16 s menom Eva Kováčová Halabuková

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk