Rozjasnite sa!

Milujem rozjasňovače v akejkoľvek podobe. Pri líčení ich používam takmer neustále a vlastne som ich vášnivou zberateľkou. V tejto časti blogu vám predstavím niektoré typy rozjasňovačov, ktoré sú cenovo veľmi výhodné, a prinášajú želaný efekt.

Ako prvé som vyskúšala rozjasňovače zo značky Alverde, kúpenej v klasickej drogérii DM. V lete sa hodí zlatistá verzia a na chladnejšie obdobie práve tá svetlá verzia do ružova. Priznám sa, že mne sa veľmi páči práve tá zlatá verzia. Je vidieť viac a jej použitie môže byť rôznorodé. Zlatisté rozjasňovače sú vhodné pre ktorúkoľvek ženu, no ideál je aspoň mierne opálená pleť. Alverde rozjasňovače sú veľmi vhodné na citlivú pokožku a sú bez parfumácie. Tieto typy majú vo vnútri penový aplikátor, takže sa vyhnete vyliatiu alebo zbytočnému míňaniu.

Na konci blogu vám napíšem akým spôsobom môžete tekuté rozjasňovače používať.

 

bieloružová verzia
zlatá verzia

Šikovné balenie „tak akurát“ som našla v dánskej kozmetike Gosh Copenhagen. Sú to chutné, malé, umelohmotné flaštičky s výborným dávkovaním a troma rozmanitými odtieňmi, ktoré sa volajú Lumidrops. Na mojej ruke je práve jeden z nichm medeno-zlatý č.004, ktorý vyzerá skvele na opálenej pokožke.  Okrem tohto odtieňa Gosh ponúka ďalšie dva, jeden v svetlej dúhovo-ružovej a v broskyňovo zlatej. Tento typ je vyslovene vhodný na leto, ale môže skvele ukázať i po zmiešaní s telovým mliekom. Prípravok nie je parfumovaný. Balenie má 15ml.

AKO ROZJASŇOVAČE POUŽÍVAŤ…
  • prstami vklepať na miesta, ktoré chcete rozjasniť, IDEÁL lícne kosti, chrbát nosa, stred čela
  • tekuté rozjasňovače môžete rozotrieť i po tele, ramená a dekolt sú perfektné
  • pre jemnejší efekt zmiešajte s makeupom alebo telovým mliekom
  • ako multifunkčné líčidlo poslúžia i ako očný tieň
  • nepoužívajte na miesta, kde sú výrazné zväčšené póry
  • rozjasňovač omladzuje, takže milé žienky nebojte sa ho používať i po 30tke
Prajem vám všetkým krásne leto a skvelé dovolenky:) A niečo zo starších blogových príspevkov, ktoré sú dokonalým spoločníkom pre letné dovolenky nájdete TU
 
Eli
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk