MATNÉ NOVINKY NA SEXY PUSU !!!

Momentálne je matná pusa veľmi trendová, len občas sú tie trvácne matné rúže tak suché a pocit na perách nepríjemný. Najškaredšie je, keď sa vytvorí taká tá oddelená vrstvička na perách, ktorá oddelí vnútro pery od nalíčenej časti. Okrem toho sa tam ešte často vytvoria také suchšie nazbierané kúsky rúžu,ktoré teda fakt nie sú zrovna vábivým elementom na vašej tvári. I keď je istotne fajn, že držia celý večer. Dnes ich je na trhu viac než dosť, mnohé cenovo veľmi prístupné, ale nemôžem si pomôcť. Lacne versus drahé je v rúžoch, o ktorých chcem písať absolútne na strane drahšieho, ale taktiež i kvalitnejšieho.
Značka ARMANI má nové matné farby na pery LIP MAESTRO. Zbožňujem ich. Tá textúra je absolútne dokonalá. Prvý krát som sa bližšie stretla s touto značkou, keď som líčila pre Elle Beauty Lounge na Filmovom festivale v Karlových Varoch. Keď vyskúšate, tak pochopíte:) Viem, že je zložitejšie sa ku nim dostať. Len nedávno sa začala táto značka predávať v bratislavskom Auparku v parfumérii Marionnaud. Časom sa snáď dostane i do iných miest Slovenska a podľa mňa to až tak dlho trvať nebude.

 

V čom sú také úžasné?

– absolútne nevysúšajú pery

– majú dokonalú jemnú, krémovú a matnú textúru

– nanášajú sa šikovným aplikátorom v rovnomernernej a jednoliatej vrstve

– držia dlhé hodiny

Predstavujem vám tri nové odtiene, všetky som nafotila po obtlačení pier na moju pokožku a niektoré na mne samotnej. Odtlačok na pokožke je oveľa jemnejší ako to vyzerá na perách, to znamená, že rúž drží a neotláča sa.

LIP MAESTRO DRAMA GLOW 513  

Jedna z mojich najobľúbenejších farieb, svetlá krásna ružová, trošku „nude“, túto farbu veľmi rada používam na líčenie neviest.
LIP MAESTRO ECCENTRICO 505
Dokonalá sladká, letná, výrazná ružová a sexy. Túto musíte mať:)
Gumičky, ktoré mám na zápästí sú moje obľúbené „PAPANGY“. Nefejkované gumičky do vlasov, nositeľné i ako náramok. Nefejkované znamená, že už je dostať i všeliaké iné, no len tieto sa minimálne roztiahnu a zároveň sú pevné. Sú vyrobené v Nemecku a dostať v rôznych svietivých farbách na leto napríklad i TU alebo ak ste v Bratislave, môžete zájsť do Joico Elixir Salónu na Záporožskej 4 v Petržalke a pozrieť si ich osobne.
LIP MAESTRO DRAMA RED 407
Intenzívna červená, ako hovorí môj manželík, taká španielska červená.
Pohľad muža : sexy:)
 
Dúfam, že vás ďalší z mojich príspevkov potešil a zároveň ďakujem a som veľmi rada, že mnohým moje rady pomáhajú sa zorientovať.
Ak by ste si želali dostávať moje príspevky do pošty, stačí sa stať členom a túto možnosť nájdete v blogu v dolnom rohu.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk