Rimia Spacelash a moje riasy rastú do neba

Ahojte krásky, rozhodla som sa podeliť so skúsenosťou s novým sérom na riasy a obočie Rimia Spacelash. Píšem o ňom i preto, lebo je bezpečný. Z hľadiska obsahu, ktoré neobsahuje hormóny.

Asi ste zachytili, že sa od istého času sa vyrojili produkty, ktorých cieľom bolo spevnenie a rast mihalníc. Bolo to už pomerne dávno. Tento fenomén bol tak nejak spojený s liečivom, ktoré lekári predpisovali na zelený zákal. K tomuto liečivu sa snažili dostať ženy bez predpisu. Ako iste tušíte, používať kvapky s účinnou látkou, ktorá patrí do skupiny prostamidov, ktoré sú chemicky príbuzné proglastandínom, nie je vôbec vhodné a už vôbec nie bezpečné.

Rimia Spacelash

Takéto liečivo má znižovať vnútroočnicový tlak, a to, že rastú a tmavnú riasy je vedľajší účinok. Je to síce malá náplasť, pre niekoho s takto náročným ochorením oka, ale to neznamená, že začneme húfne kvapkať takéto liečivo do oka všetci. Raz som sa o tom rozprávala s očnou lekárkou, ktorá bola samozrejme absolútne proti.

Podnikaví jedinci sa samozrejme chopili šance ako zarobiť a vymyslieť tak úžasnú vec ako je sérum na riasy. Stačilo vložiť do flaštičky sérum s obsahom hormónu a bolo vybavené. Cena bola samozrejme oveľa výraznejšia ako samotné liečivo. Kozmetika je obrovský biznis všetkých dôb a za dlhé riasy prosto peniaze dáme, že?

Dôsledky používania sér na riasy s proglastandínom 

Ak ste niekedy používali takéto sérum na riasy, mohli ste si všimnúť takéto zmeny. Je veľmi pravdepodobné, že ste sa približne za 6 týždňov tešili dlhým riasam. Ja som si tým prešla a viem, že moje riasy narástli, ale zdali sa mi ku koncu jemnejšie a akoby „chlpaté“. Koža na viečku, respektíve tesne nad riasami začala tmavnúť. Toto je tiež vedľajší účinok. Niekoho oči boli začervenané a podráždené. Čo sa udeje po dlhšom čase používania, vám však povedať neviem.

Rimia Spacelash
pred používaním Rimia Spacelash

Logika mi hovorí, že používanie sér na riasy s hormónami je riskovanie zdravia. 

Pred pár mesiacmi ma oslovila jedna česká firma s nemeckým sérom na riasy Rimia Spacelash. Vraj ich sérum neobsahuje proglastandíny, a preto je bezpečné. Verte mi, že ja by som neverila, že to môže fungovať. Naozaj by som neverila, že nejaké peptidy zabezpečia rast mihalníc. Tak som povedala dobre, ja to vyskúšam. Moje riasy sú všeobecne stredne dlhé a jemné. Potrebujem dobrú objemovú riasenku, aby to nejak vyzeralo. Na videách to samozrejme tiež vyzerá lepšie s riasami ako bez.

Ak nedočítate článok do konca, tak kód som už prijala, pretože sérum je skvelé. Kód je ELI10 a funguje na stránke rimia.eu. (klik na odkaz)

Rimia Spacelash som ukázala v storke na Instagrame, že teda začínam a ozvem sa po čase či funguje. Bol mi ponúknutý i kód, ktorý som zo začiatku odmietla. Ozvala som sa cca po 7-8 týždňoch. Používala som ho len na riasy, no je určené aj na rast obočia.

Naozaj som ho používala poctivo raz do dňa. Večer po odlíčení. Používanie raz za deň považujem za dobré šetrenie. Ostatné séra, ktoré som mala, sa používali dva krát do dňa a po čase raz či pár krát do týždňa.

V auguste sme boli na dovolenke a tam som sa lepšie zadívala do zrkadla. Niežeby som to nerobila doma, ale dlho som nič nevidela. Začala som byť skeptická. Oni začali rásť, a hlavne vyzerali byť pevnejšie a tmavšie. Ja vám sem popridávam pár fotiek. Vôbec nepôsobia chlpato. Sú krásne a riasy moje staršej dcéry:). rimia-spacelash

Ospravedlňujem sa, že nie sú kvalitnejšie fotky, ale odfotiť si zblízka oko telefónom, nie je vôbec easy. Na fotke vpravo je na jednom oku nanesená riasenka už po narastení rias, a to druhé je bez riasenky. Už aj na tom nenalíčenom je vidieť tmavšie a pevnejšie riasy.

Pozrieme sa na zloženie tohto séra na riasy a obočie RIMIA SPACESLASH

Aqua, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Flower Extract, Propanediol, Glycerin, Trifolium Pratense Seed Extract, Vigna Radiata Seed Extract, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Xantham Gum, Arginine

Zloženie teda zahŕňa humektanty, hydratačné zložky, všetko bezpečné ingredience so žiadnou alebo minimálnou dráždivosťou. Trifolium Pratense Flower Extract je ďatelina lúčna. Vitna Radiata Seed Extract je myslím mungo fazuľa. Tetrapeptidy – 3 sú tá zložka, ktorá má za efekt rast a spevnenie rias a je to biopeptid. Už som sa s ňou stretla v Capixyle, čo je technológia, ktorá má svoju obchodnú značku a stretla som sa s ňou vo vlasovke Hush&Hush na stránke Imageskincare.sk. Rimia Spacelash

Keď prestanete sérum na riasy používať, automaticky sa vám po nejakej dobe riasy dostanú na pôvodný výzor. Chvíľu to však podrží. Neočakávajte však viac ako pár týždňov. V balení je niečo ako linka s tenkým štetcom a 3ml objemom. Ja toto sérum používam už cez 16 týždňov, a stále je v ňom dosť obsahu.

Takže žienky moje, bezpečne sa môžete vrhnúť na používanie Rimia Spacelash. Stojí 59 Euro. Oproti mojím predchádzajúcim séram, je najlacnejšie. Ale mám i na neho kód ELI10. 

Nájdete ho tu na tomto linku : RIMIA SPACELASH ESHOP.

Tento článok vás dúfam potešil:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk