Tieto doplnky dekoratívnej kozmetiky sa vám zídu

Doplnky dekoratívnej kozmetiky sú názov nového článku. Vitajte na mojom blogu. 🙂 Obdržala som naozaj krásne kazety na uloženie mojich vecičiek. V tomto článku vám dám pár tipov na šperkovnice, masážne a možno iné pomôcky, ktoré sa vám môžu zísť.

Tieto doplnky dekoratívnej kozmetiky sa vám zídu

Pred rokom som sa začala vážne obzerať po elegantnej šperkovnici. Hľadala som na weboch, no nič ma až tak neohúrilo. Chcela som čistý elegantný kúsok v neutrálnej farbe. Nemala som záujem o drevený, ani plastový obal. Tip som mala len na šperkovnicu, ktorá bola krásna a kožená, ale bola i poriadne nákladná. Jej výhodou bolo, že ste si vedeli do toho najväčšieho boxu dopĺňať podlažia. Na značku sa ma nepýtajte, už som ju zabudla.

doplnky dekoratívnej kozmetiky

Úplnou náhodou som sa pozrela na stránku NOTINO. Pod svojou značkou predávajú veľký výber štetcov, kozmetických taštičiek, čeleniek, a rôznych iných vecí. Ja osobne mám od nich ich Wooden Collection. Sú to štetce s drevenými rúčkami, ktoré sú skvostné. Dajú sa kúpiť ako set, ale i samostatne. Naozaj môžem len odporúčať.

Kým som nemala deti, tak som šperkovnice vyrábala sama. Bavilo ma hrať sa so servítkovou technikou. Bol to môj relax. V tom čase sa mi to páčilo. Ale vkus i doba sa mení a dnes dávam prednosť kvalitnejšiemu prevedeniu.

Náušnice a náramky som mala na niekoľkých miestach väčšinou v krabičkách. Jednak som strácala prehľad a retiazky sa mi domotávali. doplnky dekoratívnej kozmetiky

Rozoberať retiazky je robota na hodiny. Moju mladšiu dcéru to dosť baví, ale zrovna, keď si nejakú chcete dať, tak nie je k dispozícii. Ani mini taštičky to nezachránia. Pomotá sa to i tam. Chce to jewellary box:).

Rozhodne si odporúčam zadovážiť najväčšiu Classy Collection Big jewellery box with mirror. Je v nej pomerne dosť priehradok a dve poschodia. Z vonkajšej strany je potiahnutá koženkou. Z vnútra je zamat. Veľkostne je to 26x26x9cm. Nenazvala by som ju bielou, skôr svetlou krémovou.

Má už svoje čestné miesto a ja už niekoľko dní mám parádny prehľad, čo si na seba zavesím. Som už dosť stará na to, mať pekné veci:). A to berme do úvahy, že šperkovnice sa väčšinou pohybujú v cene od 60Euro vyššie. Notinovská má cenu 49Euro.

Toto je láska na prvý pohľad a zmestí sa do nej dosť vecí. Ukážem Vám však i tie ostatné, ktoré by som zaradila medzi také chrumkavejšie kúsky. Oceňujem výber modernejších farieb.

DOPLNKY DEKORATÍVNEJ KOZMETIKY – menšie a možno cestovné balenia šperkovníc

Nielen tá veľká, ale aj tie menšie sú rozkošné. Skvelý darček pre menšie dievčatá, či tínedžerky. Čierna a ružová je na zips. Mentolovo zelená má dve poschodia a má rozdielne zapínanie.  Tá ružová nemá chybu ak cestujete na kratšie cesty.

doplnky dekoratívnej kozmetikydoplnky dekoratívnej kozmetikydoplnky dekoratívnej kozmetiky

Pôvodne som tento článok chcela zamerať na šperkovnice, ale keďže ide o doplnky dekoratívnej kozmetiky, a mnohé z týchto vecí sú naozaj vhodné aj ako darček, pozrela som sa ešte do domácich zásob a pozrite čo som našla. Na fotke vidíte veľmi chutnú krabičku značky Korika. Vo vnútri elegantné zamatové čierne vrecko a pod ním kameň Gua-sha a masážny valček.

doplnky dekoratívnej kozmetiky  doplnky dekoratívnej kozmetiky

Keby ste prelúskali takmer všetky stránky na eshope notino v sekcii doplnky dekoratívnej kozmetiky, tak nájdete takéto krásne podsvietené zrkadlo. Rio Rose gold mirror má trendovú farbu. Toto sa vám bude páčiť.

doplnky dekoratívnej-kozmetiky

Niekedy je ťažké nájsť vkusné doplnky dekoratívnej kozmetiky. Nájsť nie hocijakú, ale krásnu kozmetickú taštičku. Podsvietené zrkadlá nie sú bežne v kamenných obchodoch. Slušná šperkovnica za prijateľnú cenu, tých je ako šafránu. Alebo ja neviem hľadať. 🙂

Dúfam, že ste si v tomto článku našli tip pre seba a možno i na darčeky. Možno ste niečo podobné hľadali, a ušetrila som vám čas. Dávam do pozornosti deň Black Friday, kedy je nakupovanie o trochu viac väčším zážitkom:).

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk