NEUTROGENA A ČO SA OPLATÍ SKÚSIŤ

Krásny deň dámy. Máme tu tému, o ktorej na mojich sociálnych sieťach bola reč posledné mesiace. O značke Neutrogena je počuť veľmi často. Ja sama som sa k tejto kozmetike dostala až tento rok. Vnímala som ju vždy vcelku  pozitívne, ale nikdy som po nej nesiahla.

Neutrogena a čo sa oplatí skúsiť

V drogériach a eshopoch som značku vnímala ako cenovo prístupnú. Vedela som o nej, že ide o nórsku receptúru aspoň čo sa týka ich telového programu. Na ten som práve počula veľké chvály. Pretože ako vieme, severské krajiny musia vedieť ako chrániť kožu pred chladom a vlhkom.

neutrogena

Telovku som však ešte nemala. Je v pláne a ja dúfam, že v zimných mesiacoch ju otestujem. Ku mne sa však dostala celá rada Retinol Boost a tiež rada Hydro Boost. A práve z týchto dvoch rád mám nejakých favoritov. Budú pekne spísané na blogu, a keby ste niekedy niečo hľadali, hoďte si názov do lupy na blogu.

NeutrogenaPekný prehľad nájdete na eshope Notino Neutrogena. Aby sme sa dostali rovno k veci, na začiatok musím povedať, že Neutrogena je veľmi finačne dostupná kozmetika. Niektoré z ich produktov ma dostali.

NEUTROGENA HYDRO BOOST

Rada Hydro Boost ma mimoriadne prekvapila. Istú rolu v tom mohlo zohrať obdobie leta. Ten pocit sviežosti na tvári a tele je v horúčavách naj. Skúsila som Hydro Boost Water gel, Gel cream a Night cream. Denný krém s spf25 bol fajn, ale nezanechal vo mne až taký dojem. Ich ostatné pleťové produkty som neskúšala. Z telovky ma doslova ohúril Hydro Boost Body.

Neutrogena Hydro Boost Body bol pre mňa letný gamechanger. Neustále ho mám položený na vani a jednoducho ho používam neustále. Toto je tak príjemné a ľahučké telové mlieko, alebo skôr taký gel krém. Odporúčam tento produkt všetkými desiatimi.

Ideme naspäť ku pleti. V čase najvyšších horúčav mi o niečo viac vyhovoval typ Hydro Boost Gel-krém. Mal o niečo sýtejšiu textúru ako Water gel. Obe textúry boli doslova lahodné a na leto veľmi príjemné. Línia Hydro Boost bola inovovaná a množstvo kyseliny hyalurónovej bolo navýšené o 20%.  Aminokyseliny posilňujú kožnú bariéru a elektrolyty podporujú lepšie vstrebávanie účinných látok. Neutrogena

Water gel odporúčam ak sa chystáte do tepla, ale nechcete investovať viac ako 20 Euro.

Ideme k rade Neutrogena Retinol Boost a Retinol Boost +…

Retinol Boost a Retinol Boost + bola pre mňa zaujímavá skúsenosť. Ja väčšinou totiž znesiem všetko. Každú účinnú látku, jednoducho na nič nereagujem. Vedela som, že táto rada je založená na účinkoch retinolu. No ako to už u mňa býva, neprečítala som si dôkladne inštrukcie. A tak som vhupla na celú radu naraz. To nebolo úplne šťastné, pretože mi začali horieť líčka.

Táto stať nie je o tom, aby som vás odhovorila. Vôbec nie. Práveže naopak. Tu je retinol cítiť. V príbalovom letáku nájdete pokyny, že kozmetiku s aktívnou látkou retinol zaraďujeme pomaly.  Moje odporúčanie: „zaraďte najprv jeden produkt a pomaly pokračujte“. Ak pocítite niečo ako štípanie, pálenie alebo zahoríte, odložte a ukľudnite. Neznamená to, že je po všetkom. Na retinol sa zvyká postupne.

Retinol je aktívna látka, ktorej benefity sú už dosť známe. Len pre opakovanie: krajšia štruktúra pleti, rieši hyperpigmentácie, zjemňuje vrásky a hydratuje. Je nutnosť používania ochrany pleti pred slnkom.

Odporúčam začínať produktami z rady Retinol Boost a až neskôr prejsť na Retinol Boost+, ktoré je intenzívnejšie. V rade Retinol Boost nájdete denný krém s spf15, nočný krém, očný krém a pleťové sérum. Mne osobne boli denný a nočný krém z tejto rady málo hutné. Používala som ich ešte na jar. Ale tak či tak, to spf15 mi prišlo málo. Tu by som navrch iste pridala silnejšiu ochranu.

NeutrogenaTento tip retinolu je vhodný používať aj v dennom ošetrení. Túto informáciu som si overovala u mojej známej, chemičky, ktorá sama miluje ich pleťové sérum. A napriek svojej mega citlivej pleti ho oveľa lepšie zniesla ako ja. Očný krém a pleťové sérum Retinol Boost je veľmi príjemné. Má hladšiu textúru, takže máte reálne pocit hladkej pokožky. Myslím, že v zložení som našla aj silikóny, čo mne vôbec osobne nevadí. Silikóny majú úlohu, produkt spraviť aj príjemný, aj pleť vyhladzovať. Je to skôr vonkajšia záležitosť.

Neutrogena Retinol Boost + má úplne rozdielne sérum a krém. Sérum má olejovejšiu textúru a je naozaj príjemné. Krém je hutnejší a bude sa páčiť aj suchším babám.

Retinol Boost+ intenzívny krém obsahuje 0,12% retinol. Môžete ho používať ráno alebo večer. Začnite však s ním taktiež opatrnejšie, a zaraďujte postupne. Ak máte citlivejšiu pleť, tak ho používajte najprv len 2-3x do týždňa.

Radu Retinol Boost a Boost+ môžete používať vzájomne. Ale ako som už spomínala, nechajte pleť zvykať si. Neutrogena má parfumované produkty. Pri Retinol Boost je vôňa príjemná a neutrálnejšia. Jedine sérum má výdatnejšiu vôňu. Ale sympatickú. Rada Hydro Boost je jednoducho modrá:).

Majte krásny deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk