FUNGUJE PROTIVRÁSKOVÝ VANKÚŠ OMNIA?

Krásny deň všetkým, dnes sa povenujem recenzii na protivráskový vankúš Omnia. Mám ho už niekoľko mesiacov a prešla som si jeho dôkladným testovaním. Z hľadiska ortopedického určite a čo sa týka beauty? Čítajte celý článok a dozviete sa viac:)

PROTIVRÁSKOVÝ VANKÚŠ OMNIA

Pred rokom som začala používať kvalitné nemecké ortopedické vankúše. To bola taká moja prvá skúsenosť s kvalitnejším vankúšom. Či chceme alebo nie, myslím si, že v určitom veku už všetci riešime krčnú chrbticu a hlavne kvalitný spánok. Keď sme pri beauty, tak spánok je jeden z najdôležitejších faktorov ako ostať svieža, zdravá a tiež mladá.

protivraskový vankúš omniaPo prvej skúsenosti vôbec s takýmito vankúšmi ma oslovila spoločnosť Sleep&Glow. Bola som zvedavá, tak som privolila na testovanie vankúšu Omnia. V prvej vete je preklik na ich stránku. Portfólio je veľmi široké. Okrem tohto vankúšu mám doma i veľmi elegantnú podprsenku na spanie. Tá zabraňuje vytváraniu vrások v dekolte. Môjmu manželovi vrásky v dekolte prídu sexy, no mne už menej:) Spím celý život na boku a tie vrásky sa už tvoria. Každopádne dnes chce byť reč o vankúši. A podprsenku zrecenzujem neskôr. Hoci…môžem povedať, že je skvelá.:)

Vankúše Sleep&Glow sa vyrábajú v Taliansku. Ide pri nich v podstate o to, že zabraňujú vytváraniu zvislých vrások na tvári. Odfoťte sa, keď spíte na boku. Máte pokrčenú tváričku. Na čele, na tvári, i okolo očí.

Samozrejme, že by nám to mohlo byť jedno. Však sa chceme hlavne dobre vyspať. Ale tento článok je o tom, ako sa vyspať zdravo a bez vrások. Časom to človek uvidí.

POZRI SI TOTO MOJE VIDEO Z INSTAGRAMU

Na celú stránku Sleep&Glow je nastavený kód ELISKASK15 a ELISKACZ15 do 15.3. Po tomto dátume ostane kod ELISKASK10 A ELISKACZ10.

Protivráskový vankúš Omnia a štúdie

Nedávno som obdržala čerstvé štúdie zo Španielska aj s fotografiami, ktoré dokazujú úspešnosť boja proti zvislým vráskam. Povedzme si pár základných bodov, prečo je protivráskový vankúš Omnia kvalitnou a prospešnou záležitosťou:

  • vyše 30 patentov po celom svete dokazuje jeho benefity
  • kvalitná pamäťová pena funguje tak, že sa prispôsobuje podľa tepla a tvaru vášmu krku a hlave
  • poťah na vankúš je z materiálu Tencel, ktorý je jednak veľmi príjemný a je vyrobený z austrálskeho eukalyptu
  • je hypoalergénny a baktériostatický
  • v Omnia vankúši je okrem základného vankúša pribalená ešte podložka na možné zvýšenie vankúša

Všimnite si ako je protivráskový vankúš Omnia tvarovaný. V strede má priehlbinu na hlavu. Ak spíte na chrbte, využijete ju. (Sleep&Glow má aj vankúš čisto na spanie na chrbte s výraznou priehlbinou). Po bokoch má tiež výrezy určené na spanie na boku. Hlava vám nebude padať na bok, a pleť sa nebude krčiť.

protivráskový vankúš Omnia

AKO SOM SI ZVYKLA NA PROTIVRÁSKOVÝ VANKÚŠ OMNIA?

Zo začiatku to vôbec nebolo jednoduché. Mám totiž rada mäkké vankúše. Omnia mi prišla máličko tvrdšia. Bez podložky, ktorá je ešte v balení navyše, mi to bolo príjemnejšie bez nej. Ona má na jednej strane akoby nižšiu stranu a na druhej vyššiu. Bočné výrezy sú rovnaké.

Radila som sa čo s tým. Odporúčané mi bolo vydržať a prípadne striedať. Trvalo mi to snáď i dva mesiace. Dnes môžem úplne zodpovedne prehlásiť, že si spanie na tomto vankúši užívam.

Veľmi musím vydzvihnúť službu vrátenia peňazí do 30 dní. 30 dní by mohlo stačiť na skúšanie, aby si človek urobil predstavu. My sme boli medzitým chorí a pri nádche je lepšie mať hlavu vyššie. Preto moje testovanie trvalo dlhšie.

Samotný protivráskový vankúš Omnia má trojročnú záruku od momentu zakúpenia. Doba, po ktorú môžete vankúš využívať a byť si istí jeho protivráskovou službou je 5 rokov.

VIDEO ORIGINÁL SLEEP&GLOW OMNIA

ZVYKLA SOM SI NA VANKÚŠ OMNIA

Venujem sa makeupu a beauty servisu. Očakávate odo mňa informácie, ktoré vám pomôžu cítiť sa krajšie a sebaistejšie. Nechcem to úplne takto povedať, ale je mojou „povinnosťou“ dať vám viac informácií v tejto oblasti.

Môj manžel včera prečítal email, ktorý mi prišiel. Čítal ho nahlas. Bolo v ňom poďakovanie za to, čo robím a ako to robím. Jedna z vás mi napísala ako veľa jej dáva obsah, ktorý produkujem na sociálne siete. Ako je skvelé, že je to z rôznych cenových relácií. Ako jej a možno i vám tým skvalitňujem život. Môj muž začína chápať, ako je pre ženu potrebné cítiť sa vo vlastnej koži spokojne.

Poznáte to, keď idete cvičiť? Nielen do fitka, ale i doma. My ženy potrebujeme aj doma a už vôbec mimo domu, pekné športové oblečko. Vtedy sa cítime primerane a spokojne, aby sme ďalej pre seba mohli niečo robiť. Muži toto neriešila. Im je úplne jedno, či majú na sebe potrhané šortky alebo dokonale padnúce športové oblečko.:)

Toto sú fotky zo štúdie, ktoré som obdržala z testovania a pôsobenia protivráskového vankúša Omnia. Naľavo je pred a napravo sú fotky po niekoľkých mesiacoch.

protivráskový vankúš Omniaprotivráskový vankúš Omniaprotivráskový vankúš Omnia

Vrátim sa teda ku vankúšu. Všetky dôležité informácie a samozrejme i celý sortiment nájdete na stránke SLEEP&GLOW. Upozorňujem, že toto nie je lacná investícia. Ale kupujete ho na 5 rokov a máte aj záruku vrátenia peňazí, ak ste vyslovene nespokojné. Toto je investícia ako do veľmi luxusného krému. Okrem iného je to ručná výroba. No predstavte si, že 8 hodín budete spať bez krčenia tváre. Kód je nastavený pre SK i CR.

KÓD NA 10% JE ELISKASK15 a ELISKACZ15 DO 15.3. POTOM SA VRÁTI NA 10

Protivráskový vankúš Omnia nerieši len zvislé vrásky. Je funkčný ak trpíte na opuchy okolo očí. Alebo ste po plastickej operácii či po zákrokoch. Niekde na stránke sú odporúčania od plastických a estetických lekárov.

Zhrniem to. Som rada, že som nakoniec na toto testovanie privolila. V poslednej dobe intenzívnejšie riešim starnutie kože a na chvíľu a možno i dlhšie som zavesila botox na klinec. Takže skúšam iné alternatívy. Od kozmetiky, prechádzam ku vankúšu a tvárovej gymnastike.

Majte nádherný deň:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk