AKO SI VYBRAŤ VHODNÝ ODTIEŇ NA LÍČKA

Krásny deň všetkým, dnešná téma „Ako si vybrať vhodný odtieň na líčka“ tu ešte nikdy predtým na mojom blogu nebola. Odhalím vám niekoľko rôznych odtieňov líčok, a navediem vás na tie, ktoré vás rozjasnia.

Čo je podstatou používania farby na líčka?

Pre mňa osobne je farba na líca niečo, bez čoho neodídem z domu. Dôvod je úplne jednoduchý. Správna farba na líčka vás dokáže krásne rozjasniť. Aj keby ste na tváričke nemali nič, len trošku makeupu a líčka, urobí to veľa.

Je pochopiteľné, že líčka dokážeme naniesť na rôzne časti tváre.   Posledné trendy sú šialené.   Líčka sa aplikujú na vrchnú časť líc a  prechádzajú dokonca cez chrbát nosa. Mladým babám   to   povedzme pristane, najmä ak majú súmernú a štíhlu tvár.   

 To však neznamená, že ak máte nad 40, tak   si nemôžete dovoliť   výstrelky. Všetko záleží od pleti a od celkového vzhľadu. Každopádne je dobré nájsť si tú svoju farbu.

Ako si vybrať vhodný odtieň na líčkaako si vybrať vhodný odtieň líčokAko si vybrať vhodný odtieň na líčkaAko si vybrať správny odtieň na líčka

  • 01 LIKE CANDY – sýty odtieň vhodný buď pre tmavokožé baby alebo i blondýny letného studeného typu
  • 04 PINK LILY – jemný studený ružový odtieň vhodný pre svetlú pleť 
  • 03 COOL QUEEN – neutrálny hnedoružový odtieň vhodný pre všetky z nás
  • 02 GODDES GLOW – zlatoružová rozjasňujúca vhodná pre všetky z nás a tá trocha perlete je tam na krásu:)

 

V zime i v lete máme väčšinou trošku iný odtieň pleti. Okrem toho   slniečko a jeho teplé tóny dovoľujú siahnuť po koralovejších a živších   ružových farbách. Po vyššej intenzite.

AKO SI VYBRAŤ VHODNÝ ODTIEŇ NA LÍČKA – KRÉMOVÉ ALEBO PÚDROVÉ?

Obe textúry používam tak pol na pol. Krémové líčka sú spravidla vhodnejšie pre ženy s pleťou, ktorá nie je mastná. A práve klasické púdrové líčka sú vhodné pre všetky ženy. Aj textúra krémových môže byť rozdielna. Dnes už existujú tekuté krémové, tyčinkové, i gélové. Zhodnime sa však na tom, že líčka sú prepotrebná vec, pretože s nimi vyzeráme oveľa lepšie a navyše pri správnej aplikácii dokážu podvihnúť aj „padajúcu tváričku“.

Veľmi jednoduchý spôsob je aplikovať líčka na miesta, kde sa usmejete. Volám to „na Marfušku“. Tento spôsob síce nevykontúruje nič, ale napríklad pri úzkej pleti pomôže pleť akoby rozšíriť.

V tomto článku vám ukážem niekoľko farieb líčok a budem sa dnes orientovať na púdrové. Je to klasika.

AKO SI VYBRAŤ VHODNÝ ODTIEŇ NA LÍČKA – podľa odtieňov pokožky
  • Studený tón pleti – farba pleti je do ružova, pleť je zväčša bledá a farby líčok by mali ísť do studených odtieňov ružovej, alebo hnedej (bez prímesy červeného pigmentu)
  • Neutrálny tón pleti- pleť nie je vyslovene so žltým podtónom, je to niečo medzi tým. Znesiete väčšie množstvo farieb. Záleží od farby vlasov, i očí a celkového zjavu (ružovohnedé, koralové, višňové, zlatoružové, broskyňová)
  • Teplý tón pleti – mne väčšinou sedia práve takéto odtiene – (koralová, jemná ružová, hnedá, bronzová)

Do kategórie líčok nezahrňujem bronzové líčka alebo jednoducho bronzery. Je to osobitná kapitola. Avšak vôbec nevadí, keď používate bronzer, ale na líčka už nemyslíte. Bronzer má však funkciu do tváre pridať viac slniečka. Keď sme pri bronzeroch, ja odporúčam mať doma určite bronzer. Môže byť práškový alebo krémový.

Ako si vybrať vhodný odtieň na líčkaAKO SI VYBRAŤ VHODNÝ ODTIEŇ NA LÍČKA – ŠTETCE

Jednoznačne štetec musí do rúčky sedieť. Nesmie byť príliš široký, aby sme nenaniesli líčka na veľkú časť. Využijem tento článok na to, aby som sem umiestnila cestovnú sadu z Farmasi, ktorú majú aktuálne teraz v ponuke na február. Majú i samostatné štetce. Cestovná sada obsahuje len pár základných typov. Sú na fotografii na začiatku článku.

Líčka, ktoré sú v tomto článku vyfotené sú z Farmasi. Nie je možné ich objednať, pokiaľ nie ste registrovaní užívatelia. Ako registrovaný užívateľ máte 23% na nákupy a ďalšie výhody, ktoré sa stále menia . (darčeky, spätné peniažky do Farmasi peňaženky atď.)

AKTIVAČNÝ LINK NA ZĽAVU A REGISTRÁCIA

Keby bolo možné prelinkovať jednotlivé produkty, urobila by som to. Avšak systém mi to umožní urobiť len bez zľavy. Takto to bude jednoduchšie. Ak sa vám nedarí registrácia, je možné mi napísať na môj email: pichonska.eliska@gmail.com a zaregistrujem Vás sama. Cez pc to ide väčšinou bez problémov.

Pozor prosím! Ak ste už v minulosti boli registrované a účet je neaktívny, je ho potrebné aktivovať. Urobíte to cez zmenu hesla, ale poprosím Vás o výmenu čísla sponzora. Skúste sami zadať moje číslo sponzora SK-10058505 . Budete spadať do mojej skupiny a ja sa o vás samozrejme mojimi radami veľmi rada postarám:)).

Ak by ste hocičo riešili, píšte mi do mailu alebo do komentov.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk