Kozmetické aktuality časť 2.

Vitajte opäť v kozmetických aktualitách. Tento typ článku sa vám pozdáva, je tak?:)

Mám z toho radosť. Pozrime sa na kozmetické aktuality. Čo nám svet priniesol posledné týždne.

Začnem mojou novou love brand Farmasi. Veľa produktov vo výbornej kvalite. Najnovšie som objednala jarnú paletku. Nazvala som si ju tak, pretože tie farby mi evokujú jar. A druhé zistenie, že ich rúže z rady BB, najmä 01, ktorú mám i ja, je výborným dupom na môj Lancôme shine 230. Ono to nie je až taký dupe, pretože takýchto rúžov v značkách je dosť, ale som prekvapená jeho jemnosťou a chuťou. Toto už dávno nie je ten starý BB čo som vo Farmasi poznala. Tento má grády.

kozmeticke-aktuality
BB Glaze 01 lipstick Farmasi

Aby ste mohli využívať % zľavové kódy, je dobré si tieto zľavy aktivovať. A to sa dá len prihlásením cez tento link. Ale tak zase budete mať odo mňa informácie z prvej ruky. Ak budete mať nejaké ťažkosti s prihlásením, kontaktujte ma. Ak ste už registrované boli niekedy veľmi dávno, Váš účet nezanikol, len sa musí znovu aktivovať. Prosím po zmene hesla, choďte do osobných údajov a vymeňte číslo sponzora za toto číslo sk10058505. Je to moje ID. Dá sa to len do 72 hodín. Ďakujem za pochopenie.⇓⇓⇓

vyplnením údajom si aktivujete registráciu s 23% zľavou

NAKED SUNDAYS

Idem testovať novinku – Cabana Glow spf50 z tejto krásnej austrálskej značky. Veľmi často teraz pýtate spf-ká 50 s tónovaním. A práve táto značka má sofistikované produkty v austrálskych normách, ktoré sú mimoriadne prísne. V minulosti som už skúsila mist spf50 na celú pleť, ktorý voňal ako melón. Takýto mist je geniálna vec do kabelky na použitie kdekoľvek a cez makeup.

kozmeticke aktualityKOZMETICKÉ AKTUALITY NA ORGANIC-OASIS 

Tento Valentín sa oplatí. Všimnite si pánske i dámske combo. Pánske je vyskladané z Mikrobiome Therapy a jedného Salt&Stone deodorantu. Dámsky Valentín je zložený z Probio Woman Therapy a lip glossu rms podľa vášho výberu. Obe veci sú prudko použiteľné. kozmeticke aktuality

Dotknem sa ešte značky Salt&Stone. Prišli novinky vo vôni Black rose & Oud. Krém na ruky, deodorant, sprcháč a telové mlieko.  Páni moji, to je nádhera. Total unisex vôňa. Ako pozerám, sú už tri kompletné variácie aj s telovým mliečkom. Ak hľadáte sviežu, tak berte Bergamot & Hinoki.

CATRICE A NOVINKY – kozmetické aktuality

Značka Catrice prináša niekoľkokrát do roka novinky. Obvykle dosť veľa. Mnohé z týchto produktov sú len nejakým spôsobom obnovené. Vždy tam nájdete krásne veci. Okrem iného prišla i Valentínska kolekcia, ktorá obsahuje tri sýte matné rúže. Spomínam ich aj preto, lebo majú textúru podobnú Armanimu.

Armani Lip Maestro má špecifickú a krásnu konzistenciu. Je to výnimočné. Vo valentínskej Catrice kolekcii som túto textúru našla. Tieto valentínske Catrice rúže držia dlhé hodiny bez vysušovania.

kozmeticke-aktualityALVERDE NOVINKY – kozmetické aktuality z drogérie

Nemala som v pláne sa nejak zmieňovať o dm-kových produktoch. Dostala som však krabicu noviniek. Sú v nej makeupové produkty a pleťovka. A našla som pár, ktoré veľmi rada zmienim vo videu.

Ide o radu Natural Expert PEELING CLEANSER S 1% AHA a 2% PHA. Ide o intenzívnejšie čistenie pórov a vôbec zmiešanej či mastnejšej pokožky. Veľmi príjemný hladký pocit, ale začnite zvoľna.

Z noviniek dávam do pozornosti  5% skvalán, čo je olej vhodný na samostatné použitie alebo primiešanie do krému. Je to jednoduchý produkt, ale za tento peniaz môže byť veľmi užitočný pre niekoho, kto potrebujete vyživiť suchšiu pleť.

Z dekoratívnych vecí ma zaujali dve novinky. Korektor s 1% Bakuchiolovým komplexom a 0,2% skvalán v 3v1 Sérum Foundation. Korektor mi príde ľahučký a skôr rozjasňujúci. Mne vyhovuje farba Classic Beige. Tieto novinky budú vyhovovať skôr dámam, ktoré majú suchšiu pleť, a potrebujú nenáročné produkty zato s príjemným finišom. kozmeticke aktuality

A to sérum foundation je mastnučké, takže si suchá pleť bude ochkať. Ten skvalán tam robí svoje. Produkty máte na fotografii, takže si to v predajni ľahšie nájdete.

ENVY THERAPY
KOZMETICKÉ AKTUALITY časť 2

Na BRIGHTENING FACE FLUID sme čakali dlho. Envy v minulosti postrádalo ultra ľahkú textúru s iným ako protizápalovým efektom na problematickú pleť. Je tu produkt sľubujúci „GLASS SKIN“. Ľahká emulzia na oživenie a zároveň akési zjednotenie pleti. V tejto chvíli sú vonku i valentínske akcie na samostané produkty. Všetko nájdete na stránke Envy Therapy a ak by ste potrebovali pomôcť s výberom, pôsobím aj ako ich poradca. Dolu vpravo je bublinka, kde nájdete poradcov. A v rámci konzultácie Vám viem dať voucher na 10%.

kozmeticke-aktualityAVITA – nie kozmetické aktuality

Asi by som mohla spomenúť dve novinky, ktoré užívam. Keďže som si povedala, že chcem zapracovať viac na svojej kondičke, tak mi veľmi vhod padli dve novinky z Avity. Slimulin znižuje BMI a pôsobí proti hromadeniu tukov. Ja mám pocit, že mi znižuje chuť do jedla a to je pre mňa veľmi dobré. Ako kombináciu so Slimulinom pijem čaj Slim tea. Na ich stránke prebieha teraz Valentínska akcia, a nájdete tam aj veľmi výhodný balíček Slimulinu s čajom a probiotikami.

Avita má novinky na svojom webe a to sú práve zmesy kvalitných sypaných čajov. Na všetko pokiaľ nie je iná akcia aplatí kód ELISKA15.

MARIONNAUD SKINCARE NOVINKY

Tento mesiac sa objavili v Marionnad novinky z rady skincare pod ich vlastnou značkou. Bola som pozvaná to preskúmať. Ide o krém a očný krém s názvom The GLOW CREAM. Ľahulinká marhuľková farba i textúra na jemné rozžiarenie pleti. Celkovo tu ide o naozaj jemnú skincare pokiaľ hľadáte niečo príjemné a ľahké s vitamínmi. Pôsobí veľmi sympaticky a vôňa je energizujúca.

Opäť nabudúce:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk