Kozmetické aktuality časť.1

Krásny deň dámy, včera v noci mi napadla myšlienka kratších článkov, ktoré som nazvala „kozmetické aktuality“.Pôjde o novinky, značky, recepty, kadečo, s čím som sa stretla za posledné obdobie. Veľa vecí ste možno nezachytili, pričom informácie môžu byť pre Vás prospešné.

KOZMETICKÉ AKTUALITY časť 1.

Na eshope ORGANIC OASIS sa objavila nová značka. Ide o rms beauty, čo je naozaj pekná dekoratívna kozmetika v relatívne dobrej cene. Je to americká značka, a podielala som sa na výbere vecí, ktoré by sa mohli najviac páčiť. Balenia sú v tubičkách s pribaleným kľúčikom. Ten kľúčik je určený na to, aby ste vedeli minúť z tuby celý obsah.

kozmetické aktualityOkrem iného v rms beauty sú chutné a naozaj dobre vyskladané paletky s rozjasňovačmi. Na leto vyberiem opäť niečo praktickejšie aj s farbičkami. Je to podobné ako Manasi7, s ktorým som robila, ale cenovo dostupnejšie. Krémové tiene držia nádherne a najmä sú to všetko veľmi jemné a nositeľné farby.

Ostávam v tomto eshope. Lenka z Organic Oasis Lab má veľmi dobre sformulovanú výživu na vlasy s názvom LOVELY HAIR THERAPY. Pár dní dozadu mi jedna z vás napísala, že po dvoch mesiacoch vidí nové malé vlásky. Kto sa len málinko vyzná v zložení mi dá za pravdu. Výživové doplnky na rast vlasov s podobným zložením v iných značkách majú navyše oveľa vyššiu cenu. Ku všetkým doplnkom Organic Oasis Lab sa teda do portfólia pridáva aj Lovely Hair Therapy.

kozmetické aktualityPred Vianocami prišli Probio kids therapy, detské probiotiká, ktoré sú úžasné. Každý deň dávam mojej Hanke, ktorá sa dlhodobo sťažuje na bolesť bruška, a bolesť bruška je na 95% preč. Mám aj informáciu, že obsahujú kmene, ktorú sú vzácnejšie. Jednoducho sú super, a ja musím tlieskať. Naša značka a takáto kvalita.

Na tomto istom eshope sa objavila minulý týždeň i novinka prírodných vôní, ktoré obsahujú len rastlinné alkoholy. Jedna z nich Elysian je 100% prírodná a má dodávať pohodový pocit. Mne sa osobne páči výrazná oudová s názvom Holly Leather, a tá je vhodná aj pre mužov.

kozmetické aktuality

Kozmetické aktuality časť 1. – Envy Therapy

Envy Therapy urobilo v roku 2023 veľkú zmenu. Jednak rozšírili radu Simpl Therapy a samotné Envy Therapy dali do nového národného šatu. Produkty získali veľmi trendový dizajn vo farbách červenej, modrej, a sivej. Postupne sa prebaľujú všetky produkty a zásadná vec je aj to, že sú nové formulácie na pleťové séra a pribudla novinka Brightening fluid práve pre pokožku, ktorá potrebuje rozjasniť, ale je zmiešaná až mastná. Jednoducho príde v ľahkom fluide.

Okrem iného v Envy Therapy nájdete refilly. Ďalšia skvelá vec. Refilly z čistiacich produktov, budú slúžiť na doplnenie vašich krásnych farebných dózičiek. Envy Therapy okrem iného vstúpila do sietí Douglas parfumérií. Na ich webe fungujem ako ADVISOR (bublinka vpravo dolu) a je možné získať voucher.

KOZMETICKÉ AKTUALITY – FARMASI

Dala som sa na Farmasi. Preto, lebo ich dizajn a kvalita sa posunuli úplne niekam inam, ako to bolo v minulosti. To, čo si mi na nich ovšem páči je aj kvalita za veľmi rozumnú cenu. A toto ja pre vás moje čitateľky a sledovateľky potrebujem. Mať pekné veci za dobrú cenu, a ktoré fungujú. Postupne sa určite objavia články i videá na tému Farmasi.

kozmetické aktualityPre tých, ktorí ešte nie sú registrovaní: môžete tak urobiť tu, je tu možnosť mať 23% zľavu.

AKTIVÁCIA FARMASI SO zľavami %

Na eshope Sephora sa objavila značka Makeup by Mario. Mám odtiaľ makeup a paletku Etheral. Mario je svetový vizážistka a toto je jeho značka. Prácne sme si to objednávali z USA, a už je na českej Sephore. Konečne. Oplatí sa, keď budete v Sephorách, nakuknúť do tejto značky. A to nehovorím, že tam majú Hourglass alebo Rare Beauty.

 KOZMETICKÉ AKTUALITY – ŠTETCE JESSUP

Často dostávam otázku ku štetcom. Eliška, poraď mi nejaké dobré štetce. Donedávana som radila Wooden Collection od Notina. Potom Real Techniques. Mám odtiaľ veľa štetcov, ale predávajú sa väčšinou v balíčkoch, kde nie sú pohromade všetky, ktoré potrebujeme.  Na Farmasi je slušný výber štetcov a na tie sa tiež chystám. Ale objavila sa tu značka Jesup brushes . Držala som ich v ruke. Sú mäkkučké a krásne. V rôznych dizajnoch.

Prišlo mi zaujímavé poskytnúť Vám aj informácie na tento smer. Ja teraz testujem ďalšie zaujímavosti ako je napríklad podprsenka do dekoltu proti vráskam, ktoré vznikajú v noci, tým, že spíme na boku. Nedávno som takto recenzovala protivráskový vankúš na spanie.

O vankúši, ktorý zabráni vzniknúť vráskam

Tak, a teraz sa už lúčim a stretneme sa pri ďalšom článku.:)

Majte krásny deň.

Zdielajte s kamarátkou

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk