Makeupový tutoriál krok za krokom

Krásny deň všetkým, dúfam, že bude pre vás prínosné video, ktoré som nedávno zdieľala na svojich sociálnych sieťach. Makeupový tutoriál krok za krokom s produktami od Farmasi, ktoré sú pre žienku ako ste vy či ja úplne skvelé.

MAKEUPOVÝ TUTORIÁL 

PRIMER – použila som VFX PRO BLUE PRIMER. Vo videu je ešte v starom balení. Ide o vyhladzujúci primer vhodný napríklad, keď potrebujete prehladiť póry a jemné vrásky a používa sa zväčša pod makeup. Ak niekto makeup nepoužíva, je vhodné ho použiť len samostatne. Používame prstami alebo štetcom.

Neviem žiaľ vložiť odkaz tak, aby ste videli vizuál ale vložím sem link, ktorý vás prevedie na Instagram. Ten si viete otvoriť, aj keby ste neboli registrované na Instagrame. Toto video je aj na mojej FB stránke.

ODKAZ NA INSTAGRAM VIDEO FARMASI

makeupový tutoriálMAKEUP AIR GLOW 03 – je nový makeup od Farmasi s maximálne strednou krycou schopnosťou. Je celkovo ľahší a dobre sa s ním pracuje. Na eshope sú z neho aj vzorky, aj keď len 4 odtiene. Výber je však skvelý. Aplikovala som ho hubkou z rovnakej značky. Sama som bola zvedavá či je rovnako dobrá ako drogériová Ebelin. Výsledok je, že je výborná. Stačí navlhčiť, ona sa napije, vyžmýkate a dobre utriete. Makeup nanesený hubkou pôsobí sviežejšie.

Aby ste sa dostali do eshopu s aktivovanými zľavami je dobré sa registrovať. Takto získate 23% a mnoho výhod. Ak ste registrované už dávno v minulosti, váš účet sa dá reaktivovať, akurát by ste mohli vložiť moje číslo sponzora, keďže ten čo Vás už dávno registroval, s vami nepracuje. Alebo už nepracuje vôbec. Atď. Ja plánujem pre registrované žienky exkluzívny obsah, ktorý budete dostávať do mailov a tiež osobné poradenstvo. Môj ID kód je sk10058505. Ak by ste s tým mali nejaký problém, viem Vám pomôcť ja, ale aj na informáciách. Dá sa to riešiť do troch dní.

Odkaz na aktiváciu zľavy a registráciu

KOREKTOR W03 – tento inovovaný korektor ma prekvapil. Pripomína populárnu značku Rare Beauty. Má strednú až vyššiu kryciu schopnosť a mne osobne nelezie do vrások. Sú z neho všetky vzorky, tak ak chcete prísť na svoju farbu, odporúčam objednať vzorky, ktoré stoja len nejak okolo 0,89 centov. Ja som ho aplikovala štetcom, ale môžete použiť rovnako aj prsty či hubku. Vzhľadom na to, že nie je extrémne krycí, použila som ho na vysvietenie určitých partií. Áno, kľudne je aj pre zrelšiu pleť. makeupový tutoriál

MIRACLE TOUCH LIQUID BRONZER – krásna novinka. Krémové bronzery sú teraz veľmi v kurze. Človeka nútia chytiť do ruky štetec a naučiť sa zapracovať krémové produkty. V prvom rade má tento liquid bronzer krásnu farbu. Podľa mňa je vhodný pre všetkých, ale použite ho menej ako ja v tutoriále. Ideálne sú lícne kosti, čelová línia, dotyk na bradu a prípadne nos. Používajte ho hneď na makeup, pretože najprv idú krémové produkty a až potom suché.

MIRACLE TOUCH LIQUID BLUSH – tento produkt je tiež krásny a má v sebe jemnú perleť. Tá farbička je ružovo broskyňová. Osobne k takýmto farbám veľmi inklinujem. Tento odtieň je krásny snáď na každom. Stačí ťuk a prstami alebo štetcom rozotrieť. Žiaľ som asi nenatočila práve tú časť s líčkami, tak to tam nenájdete. Ale pridám sem ešte odkaz na jedno video, kde používam všetky tri noviny z  Miracle touch. A tam to budete vidieť perfektne.

AKO SA POUŽÍVAJÚ kremový bronzer, líčka a rozjasňovač

SYPKÝ PÚDER – od sypkého púdru čakám výnimočnú jemnosť. Táto jemnosť je však veľmi špecifická a skôr sa s ňou stretnem v luxusnejšej kozmetike. Farmasi sypký púder spĺňa to, aby nebol vidieť. To je pre mňa dosť dôležité. Aby neliezol do vrások. A aby bol transparentný. Čo mi však z praktického hľadiska veľmi vyhovuje je balenie. Vo vnútri je menší prierez, a nikdy nevypadne von veľké množstvo púdra. Toto vymysleli veľmi dobre. Labutienka je mäkká a príjemná, pokiaľ nechcete použiť štetec a nosíte ho v kozmetickej taštičke so sebou.

MAKEUPOVÝ TUTORIÁL – Líčenie očí

KRÉMOVÉ TIENE – tu som ja doma a ja ich milujem. Všetky farby. Tento krémový tieň drží ako pribitý celý deň i noc. Zároveň mi utvoril bázu pod klasické tiene. Všetky farby v týmto krémovkách sú nositeľné. Majú jemnú perleť a sú výborné. Nanesiete prstom alebo štetcom.

makeupový tutoriálDESERT SANDS PALETA – pekná paletka. Hnedé odtiene a jeden trblietavý topper. Skvelé je, že ten trblietavý topper aj drží. Na koniec som pridala trošku perleťového hnedého a navrch husto ten trblietavý tieň. Pod spodné riasy jemná vrstva krémového tieňa.

CERUZKA NA OČI – použila som čiernu, tak trošku naschvál. Hoci väčšinou líčim tmavohnedou. Je to vysúvacia mäkká ceruzka. Aplikovala som ju tesne nad horné viečko a skoseným štetcom som ju vytiahla do strany.

FULL BLAST MASKARA – príjemná vec. Veľmi dobre rozdeľuje mihalnice. A nezlepuje. Dá sa vrstviť a má klasickú kefku. Aplikovala som ju na spodné i vrchné riasy. Zuzkine oči sú výrazne modré, a tieto farby to podčiarkli.

VOSK NA OBOČIE – ja som tušila, že toto sa mi bude páčiť. Väčšina ľudí ho má rado. Je silnejší, ako napríklad Catrice, ktorý mám. Čiže viac fixuje. Zuzka nebola úplne ideálny typ na ukážku, ale ja mám obočie vyčesané a pevné. Keďže je to vosk, potrebujete špirálku na nanesenie (je v krabičke) a berte do úvahy, že každý vosk je málinko mastnejší. Farmasi má aj jemné gélové špirálky na obočie. Samotný vosk má veľmi veľkú gramáž.

MAKEUPOVÝ TUTORIÁL – Líčenie pier a záver

makeupový tutoriál

LESK NA ZVÄČŠENIE OBJEMU PIER FARBA LOVER 03 – sýta hnedobroskyňová farba. Na začiatku cítite prekrvenie. Je to pomerne neutrálny odtieň, ktorý sa hodí veĺa ženám.

FIXÁTOR MAKEUPU – ak chcete, aby makeup držal, je dobré použiť fixátor. Makeup vydrží dlhšie ako obvykle. Môže na to pôsobiť veľa faktorov, ale je to tak. Celý makeup na záver prestriekate. Oceňujem, že pri jeho používaní necítite žiadnu vôňu ani alkohol, proste nič.

Ako sa vám páčil makeupový tutoriál – video? Na Instagrame dajte videu lajk a kľudne i koment. Vopred ďakujem.

Farmasi sa predáva len cez eshop. Najjednoduchšie je sa prihlásiť CEZ TENTO LINK a získate viac výhod. Ja Vám budem nápomocná vždy, keď to budete potrebovať.

Majte krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk