POZRELA SOM SA BLIŽŠIE NA FARMASI

Ahojte krásky, pozrela som sa bližšie na Farmasi. Myslím si, že mnohé z vás kozmetiku poznajú. Vlastne nejde len o kozmetiku. Ide o množstvo rôznych produktov vrátane čistiacich vecí do domácností, suplementov, čajov atď.

Čo si myslím o Farmasi?

Hneď na začiatok musím povedať, že úplne v každej kozmetike sú veci skvelé, lepšie alebo úplne zlé. Bez ohľadu na level a cenu, je to tak. Preto pristupujem ku každej značke s určitým nadhľadom, a rada si veci najprv poskúšam. Farmasi sa rozhodlo niekde okolo roku 2010 prejst na multi-level marketing.

Tento systém mnoho ľudí nemá rado, čo je však čiastočná chyba. Dáva totiž príležitosť ľuďom zarábať peniažky a robiť to, čo ich baví. V prípade kozmetiky je obzvlášť krásna práca. Je však potrebné sa vyznať v problematike. Toto môže byť niekedy problém.

Farmasi
Farmasi dekoratívna kozmetika

Sieťový marketing je veľmi podobný bežnému kamennému obchodu. Všade stojí niekto navrchu. Majiteľ, generálny riaditeľ, manažéri atď. V kamennej predajni máme asistentky predaja, ktoré sú hodnotené nielen od hodiny, ale často i od samotného predaja. Pracovala som v parfumériách, a preto viem ako to chodí.

Preto neodsudzujme hneď na začiatku systém predaja. Ale pristupujme k tomu, ako k príležitosti spoznať niečo nové. Ak to stojí za to, nie je o čom.

Pred cca 2-3 rokmi som sa prvý krát zoznámila s Farmasi. Suseda s tým robila a ja som mojej najmladšej vzala veľmi mastný nechtíkový krém, ktorý na jej koži robil zázraky. Potom sa prestal vyrábať a ja som mala Farmasi pauzu. Pred cca 2 rokmi ma kontaktovala žienka, ktorá ma ako beauty influencera požiadala, či by som skúsila produkty a prípadne urobila na ne nejaký beauty obsah.

FarmasiPrivolila som. Bolo to pár vecí veľmi fajn a pár sa mi nepáčilo vôbec. Odvtedy prešiel dlhší čas a ja som s Farmasi opäť tu. Pretože oni inovovali snáď všetko. Dekoratívka má čistý nový dizajn, a vylepšené formulácie. Pleťovka vyzerá luxusne a veci do domácnosti som si práve objednala na vyskúšanie.

Farmasi história a zlaté pravidlá vo Farmasi nájdete v druhej časti článku

POZRELA SOM SA BLIŽŠIE NA FARMASI

Ako vizážista mám slabosť na peknú dekoratívku. Kvalita je najdôležitejšia, ale ide mi aj o dizajn. Musím povedať, že Farmasi zvolilo dobre. Čistý jemný dizajn. Jednoduchosť a praktickosť. Napríklad práškový púder má vo vnútri menší prierez, z ktoré ten púder tak strašne nevypadáva. Tento sypký púder má jeden neutrálny transparentný odtieň a vo vnútri balenú mäkkú labutienku.

Korektory, makeupy a vlastne všetko má jednotný dizajn. Novinky Miracle touch, ku ktorým som už robila aj video sú nádherné. Hovorí sa, že je to dupe na Charlottu Tilbury, ale už som tento tubový dizajn na konci s hubičkou videla u viacerých značiek. 

FarmasiVIDEO AKO VYZERAJÚ MIRACLE TOUCH

Ako funguje objednávanie? Väčšina ľudí rada využitje 23% zľavu, ktorú má človek pri registrácii. Dostanete svoje ID číslo. Je to zároveň aj možnosť pre tých, ktorí chcú vo Farmasi pracovať. Ale k ničomu to absolútne nezaväzuje. Je to jednoduchá registrácia ako všade na eshopoch. Akurát budete registrované podo mnou, čo je zároveň však aj vaša výhoda, pretože vám tak či tak rada pomôžem s výberom či radami, keby ste čokoľvek odo mna potrebovali.

Farmasi

TU SA ZAREGISTRUJETE 

Neviem si dať rady s výberom makeupu. Táto otázka je častá. Ďalšia výhoda vo Farmasi, ktorú skutočne oceňujem je, že si viete objednať za 0,89 centov sadu vzoriek. Vzorky sú z BB, CC, VFX Pro Camera makeupu, i z nového Air Glowu (tam sú momentálne len 4 vzorky), taktiež z korektorov a vlasových či pleťových produktov.

MAKEUPY sú delené na céčkové (Cool), n-kové (Neutral) a wéčkové (Warm) odtiene. A je ich naozaj dosť.

Farmasi a história

Nechcem sa dlho motať v histórii. Všetko si viete dohľada priamo na ich stránke. Ale pár faktov, ktoré by vás mohli zaujímať. Okolo roku 1950 vznikla táto značka. Založila ju doktor C. Tuna. Ako vždy začalo to sirupami proti kašlu či masážnymi krémami. Viaceré značky takto začínali. V súčasnej dobe produkuje značka cez 2000 produktov z ekologických surovín.

FarmasiFarmasi má svoje laboratóriá a predáva sa v 25 krajinách sveta.

Dôležité údaje – zlaté pravidlá vo Farmasi!
  •   žiadne parabény, triclosan, a tazké kovy
  •   fosfáty, formeldehydy taktiež neobsahujú
  •   produkty neobsahujú zložky zivocíšneho pôvodu
  •   produkty neobsahujú geneticky modifikované zložky GMO
  •   netestované na zvieratách
  •   kuchynské silikonové pomôcky majú certifikáty: FDA, TSEKA, BFR, LSR, ISO 9001
  •   utierky z mikrovlákna boli certifikované v univerzitných laboratóriach
  •   MY STYLE lak na nechty neobsahuje toulen
  •   roll-on deodoranty neobsahujú hliník
  •   SKINTREND, produkty obsahujú ekologické zložky spoločnosti ECOCERT

Malý zoznamujúci článok je na svete, a ak budú ďalej produkovať takéto šmakocinky, tak toho uvidíte viacej. Pre registráciu použite tento 

TENTO LINK – chcem získať zľavové výhody

Majte krásny deň a vidíme sa pri ďalšom článku:) keby čokoľvek, tak píšte

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk