Palety ZOEVA

V tejto časti blogu sa budem venovať líčeniu očí a mojim obľúbeným paletám.

Pre každého vizážistu je dôležité mať palety tieňov viac ako samostatné tiene. Boli časy, kedy výber na Slovensku bol príliš malý, a už vôbec neboli na trhu profesionálne produkty. Pred nieľkokými rokmi som objavila palety Zoeva, nemeckú značku, ktorá ma prekvapila výnimočnou kvalitou v pomere ku cene, ktorá je skutočne nízka.

Niekedy sa ma nevesty pýtajú, s čím líčim. Potrpím si na kvalitnú kozmetiku a v mojom kufri nájdete väčšinu veľmi kvalitných a rôznych kozmetických produktov. No občas to nemusí znamenať, že to čo je lacnejšie, musí byť bezdpodmienečne aj nekvalitné.  Rada hľadám, skúšam a preto sa chcem s vami o tieto skúsenosti aj deliť.
Zoeva palety sú bez obsahu parabénov a minerálnych olejov.

 
NATURALLY YOURS
 

Paleta 10 očných tieňov v kombinácii matných i perleťových farieb. Paleta je vhodná úplne pre každú ženu a pre každú farbu očí. Obvzlášť mám rada matnú bielu a vanilkovú na rozjasnenie vnútorných kútikov a klenbu pod obočím. V palete je aj perleťová jemná zlatá, béžovo ružová a niekoľko odtieňov neutrálnych hnedých tónov.

http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/0/5/289-EYESHADOW-PALETTE-NATURALLY-YOURS

 

SMOKY
 
Táto paleta prišla ku mne len v poslednom čase, no je priam ideálna na dymové líčenie pre večierkovú a plesovú sezónu. Väčšina tieňov je matná.
 
http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/0/5/308-EYESHADOW-PALETTE-SMOKY
 
COCOA BLEND
 
K tejto palete som si chvíľu hľadala vzťah. No teraz patrí k mojej obľúbenej, je zmesou teplých hrejivých farieb, ktoré pôsobia na očiach zmyselne, ale i dramaticky. Obzvlášť milujem matnú svetlú okrovú a veľmi vkusnú tehlovo-hnedú. Pre plesovú sezónu môžete líčenie obohatiť o medeno-zlaté odtiene.
 
http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/2-1-MAKEUP-OCI/0/5/333-EYESHADOW-PALETTE-COCOA-BLEND
 
 
ROSE GOLDEN
 
V tejto palete je prevaha perleťových odtieňov ružovej, zlatej a medenej. Tri odtiene, ktoré sú moje obľúbené na dymový typ líčenia. Sú matné od béžovej, cez pudrovú hnedú až hnedočiernu. Pod obrázkom tejto palety je fotografia svadobného líčenia, kde som práve tieto posledné dymové tiene používala. 
 
foto: Matej Kmeť
http://www.zoeva.sk/www-zoeva-sk/eshop/0/0/5/320-EYESHADOW-PALETTE-ROSE-GOLDEN


Onedlho bude mať Zoeva prírastok nových paliet na líčka a očné tiene. Dokonca sa mi o nich snívalo,.Akonáhle ich vyskúšam, dám vám vedieť na mojom blogu. 🙂







Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk