Dokonale prirodzený makeup

V posledných rokoch si potrpím na takmer neviditeľný makeup. To znamená, že makeup používate, ale nie je ho vidno na kilometre dopredu. Rešpektujem pleť a jej štruktúru a makeup vyberám podľa toho.

Nie každá máme dokonalú pleť. Uvedomujem si, že chceme zakryť rôzne nedostatky, akné, pigmentové škvrny a podobne. Ale príliš veľa makeupu môže škodiť aj v tomto prípade. V takomto prípade zvážte rôzne používanie techník nanášania makeupu, pretože každá technika vyzerá na rôznej pleti inak.

S čím dosiahnuť dokonalú pleť?
 
1. Guerlain Meteorites Baby Glow SPF 25
Ľahký fluid, trochu tónovací krém a makeup v jednom, s vyšším faktorom navracia pleti jas detskej pleti. Práve preto sú k dispozícii tri odtiene 2-clair, 3-medium a 4-doré.
Baby glow sa nevyberá vyslovene ako bežný makeup podľa tónu pleti. Skôr podľa toho, čo potrebujeme dosiahnuť. Krycia schopnosť je jemná, ale zvláštnym spôsobom stónuje pleť tak, že opticky kryje.
2-clair – je ružovkastej a svetlej farby, hodí sa takmer na všetky ženy so svetlejšou pleťou. Obsahuje jemné rozjasňujúce čiastočky a v kombinácii s Meteorites perlami pôsobí skutočne prežiarene.

 

3-medium – ľahko broskyňová farba na stredne tmavú pleť. Tam, kde by č.2 presvetlila pleť až príliš, je č. 3 na mieste.
4-doré – skôr letný odtieň hodiaci sa na naozaj opálenú pleť.
Baby glow má tubové balenie s pumpičkou.
 2.Armani Maestro Fusion Makeup SPF 15
Keď som prvý raz stretla s technológiou, ktorou je tento makeup výnimočný, prišlo mi to ako krok do inej dimenzie. Odvtedy je makeupov s touto zamatovou textúrou veľa, ale každý je tak trochu iný.
Je to akoby ste na tvár naniesli veľmi jemný olejový film, ktorý ale nepôsobí lesklo. Krycia schopnosť maekupu Maestro je nízka, preto je vhodný najmä pre ženy, ktoré vyžadujú len minimálny makeup a veľmi prirodzený vzhľad. Zakryje len jemné nezrovnalosti pleti. Nebudete vôbec vedieť, že nejaký makeup máte na pleti. Balenie je sklený flakónik s pipetou, s ktorou si nanášate makeup po kvapkách.
U nás je široký výber farieb a dostať ho len v Marionnaud Aupark.
3. Gosh #Foundation Drops
Prišiel len nedávno na náš trh a keďže mňa zaujíma každý makeup, ktorý nájdem, neodolala som a vyskúšala som ho. Okrem toho, že je veľmi ľahký a zakrýva len drobné nedostatky, má šikovné balenie v plastovej nádobke a s pipetou. Čo ma pri ňom veľmi príjemne zaujalo je, že v portfóliu má i tmavšie olivové odtiene, čo je u nás pomerne zriedkavé. Tie, ktoré máte žltkastý čiže olivovejší nádych pleti, viete o čom hovorím. Okrem iného je cenovo veľmi dostupný naozaj pre každú ženu.
Moja osobná rada: nečakajte od týchto makeupov celodenný trvácny efekt. Trvácnosť makeupu tkvie nielen v jeho textúre, ale v technike nanášania a tiež v samotnej kvalite pleti. 
Dnes je trendy „naturálnosť“. Sviežosť, čistota a prirodzenosť. 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk