Domáca škola líčenia

Z mojich skúseností viem, že každá z vás sa chce vedieť pekne nalíčiť. Patrí to tak nejako ku nám. Vieme, že nám to pomôže, že sa cítime sebavedomejšie a príťažlivejšie. Nie vždy je poruke vizážista. A preto vedieť pár trikov, ako na sebe vylepšiť prednosti, je v dnešnom svete nutnosť, ktorá nám spríjemní každý okamih života. Nemyslím si, že toto je márnivosť. Je to len ďalší ženský spôsob, akým chceme prežiť a bojovať.
 
Niekedy sa stáva, že si kupujete veci, ktoré potom následne neviete dobre využívať. Často je to kopec líčidiel, ktoré zostávajú v šuflíkoch a čakajú na svoje využitie až prídu do doby expirácie a je po všetkom.
Moja domáca škola líčenia je vlastne taký drobný kurzík ako to zvládnuť sama. Venujem sa tomu už dlhší čas a medzi vami sú aj tie ženy, ktoré to už zvládnu tak, že si dokážu vytvoriť technicky dokonalý makeup, ktorý vydrží a je vhodný  i na menšiu príležitosť.
Ako to prebieha?
Väčšinou sa stretávame u vás, aby ste mali to svoje pohodlie. Prehliadnem vašu kozmetickú taštičku a niekedy i celé kufríky. Upracem, ukážem čo s čím a najmä ako využiť to maximum pre vás.
Sedíte oproti zrkadlu a nájdeme spolu tú správnu techniku nanášania makepu. Celý zázrak krásnej pleti je základom i celého makeupu. Je viac ako očné tiene alebo narúžované pery. Naučím vás využívať štetce tým správnym spôsobom.
Pridať popis
Pamätáte si ešte časy, keď v našich drogériách bol len jeden makeup? Ženy ho používali bez rozdielu farby a stavu pokožky, alebo nepoužívali vôbec. Viem to preto, lebo aj môj prvý makeup bol tmavší ako ja o dobrých pár odtieňov:) Síce krásne voňal, ale to bolo asi všetko. Na moju obhajobu musím povedať, že som mala asi 15, keď som začala objavovať svet makeupu,
Aby som sa vrátila ku svojej pôvodnej myšlienke. Pleť bez makeupu, ale s nanesenými modrými tieňmi a ružovými perami, jednoducho nedal vyniknúť tomuto farebnému makeupu. Len preto, že pleť nebola ako čisté plátno. Väčšina z nás nemá dokonalú pleť. Bojujeme s akné, pigmentáciami, s popraskanými cievkami a s kadečím ostatným. Pokiaľ si neurobíme pekný makeup a nezakryjeme drobné nedostatky prirodzeným spôsobom, sú nám tieto ostatné líčidlá nanič.
Druhý krok je zvýrazniť všetko ostatné, čo je na vás krásne. A verte mi, že každá z vás je výnimočná. Každá niečím iným. Len to nie je vždy tak dobre vidieť.
Na záver približne 3-4hodinového sedenia, vám pripravím karty, na ktorých môžete vidieť postup, ktorý je pre vás vhodný a tiež zoznam vecí, ktorý by sa vám ešte mohol hodiť.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk