Moje NAJ maskary

Jedna z vecí, na ktorých nám najviac záleží čo sa týka makeupu, je líčenie očí a ešte bližšie naše mihalnice. Nie každá z nás má dlhé a krásne riasy. To čo nám príroda nenadelila, v tom nám pomôže maskara. Po každé skúšame novú, lebo hľadáme ideál. 🙂
 
Z mojej skúsenosti vám chcem ponúknuť takú malú recenziu na moje tri obľúbené maskary.
Ja sama mám približne polodlhé, skôr rovné a nie veľmi výrazné riasy. Mám rada objem, ale nie „zlepenáky“:)
 
1. Guerlain Maxi Lash maskara So volume
   Čo je fajn, tým, že má umelú kefku, je schopná nanášať farbu tesne od korienkov mihalníc. Robí    výraznejší objem, bez nánosu farby. Umelá kefka je na začiatku zúžená, čo dovoľuje dostať sa aj ku kútikom mihalníc. Má kabelkové balenie a dobre sa drží v ruke. Je vhodná pre ženy, ktoré majú skôr kratšie mihalnice a potrebujú okrem stredne výrazného objemu (predĺženie i zhustenie) i trochu podtočiť mihalnice. Je oftalmologicky testovaná a vhodná pre nositeľlky kontaktných šošoviek. Nie je vodeodolná. 
Nájdete v parfumériách Fann i v Marionnaud.

 

 

2. Armani Eyes to kill classico Lenght and volume maskara
Armani je dobrá kvalitná klasika. Štetinka je objemového tvaru a konzistencia vo vnútri maskary je ľahká krémová. Určite si s touto maskarou nevytvoríte žiadne hrudky ani zlepené mihalnice. Pri stredne dlhých mihalniciach urobí prirodzený objem, je možné s viacerými vrstvami vytvoriť výraznejší efekt.
Nájdete exkluzívne iba v Auparku Marionnaud.
3. Lancôme Grandiose maskara
Niekoho zmätie zahnutá kefka, ktorá je navyše umelá. Ale drží sa dobre v rukách a je určená tým ženám, ktoré majú radi umelé kefky a naozaj veľmi výrazný objem. Je potrebné s ňou opatrne narábať, pretože si môžete naniesť veľa farby naraz. Vystačíte si aj s jednou vrstvou. Túto maskaru doporučujem najmä pre krátke a stredne dlhé mihalnice.
Dostupné vo Fann parfumériách i v Marionnaud.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk