Paletky na líčenie za pár Eur

Krásny deň dámy. Ak ma sledujete na sociálnych sieťach, tak viete, že veľmi rada pridávam príspevky na tému lacných a funkčných vecí. Vy tieto posty milujete a ja sa vyžívam v objavovaní pekných vecí. Dnes to budú paletky na líčenie za pár eur.

PALETKY NA LÍČENIE ZA PÁR EUR

Mnohé z nasledujúcich produktov boli limitované kolekcie, ktoré už v obchode nenájdete. Avšak na eshope Notino ešte áno. O tieto paletky bol vždy obrovský záujem, lebo ako sa hovorí: „za málo peňazí, veľa muziky.“paletky

Niektoré paletky mi doslova vyrazili dych. Nielen dizajnom, ale i kvalitou. Catrice a Essence urobili prekrásne Disney kolekcie. Sú rozkošne nadizajnované. Majú pomerne pevný obal. Nerozpadnú sa tak ľahko. To je ďalší benefit. Veľakrát sa totiž stalo, že funkčné produkty sa rozpadli za mesiac.

Rozprávkové kolekcie nie sú určené len tínedžerkám. Sú tak chutné, že si ich obľúbia i ženy ako my. A prečo nie? Vnútro je farebne krásne, a veľmi nositeľné. Všimnite si paletu od Catrice Disney Classic Marie. Nájdete v nej metalické, perleťové, i matné odtiene. paletky

Catrice Disney Classic Lady so psíkom na krabičke, je ladená do hnedých odtieňov. Ten horčicovo-žltý je úchvatný. Podľa môjho názoru má práve nemecká kozmetika Catrice veľmi dobrú kvalitu tieňov.

paletky

Catrice Caviar Gauche je stále nová vecička. Kolekcia inšpirovaná svadobným líčením. Nežnými a neutrálnymi farbami. Dizajn krabičky je pozlátený a vrch akoby mramorový. Ja som si z tejto kolekcie obľúbila mliečno biely lak na nechty.

Paletky od Essence

Ak sa rady líčite zelenými odtieňmi, pozrite si paletku od Essence  s názvom „Dancing Green.“. Z tejto veľkosti paletiek od Essence som už mala limitky, a teda malé, spratné, praktické a kvalitovo uspokojivé.

PALETA OD MAKEUP REVOLUTION s líčkami a bronzermi

Žienky moje, túto paletku doslova milujem. Raz dávno som ju dostala od kolegyne blogerky. Keď sa rozpadla, vzala som si ďalšiu. Toto je pre mňa jedna nádherná a ľahká paletka farieb na tvár. Kombinácia jemných highliterov s jedným výraznejším zlatým. Líčka decentne ladené do jemnej ružovej. Na tvári vytvárajú mäkký efekt. Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold je moja must have paletka. paletky

Ako používať paletku od Makeup Revolution?

Dám vám mini návod. Keďže v palete je väčšie množstvo farieb, môžete byť zmätené z používania. Bronzery sú dva. Jeden jemnejší a jeden tmavší. Používajte ten svetlejší v zime a tmavší v lete. Sýty zlatý highligter viac vynikne na opálenej koži, ale viete ho využiť aj ako očný tieň. Najmä ak pod neho aplikujete bázu pod očné tiene. Tú dávam rada kvôli priľnavosti.

Jemnejšie highlitery sú do ružova a do broskyňova Hrajte sa! Miešajte! Sú tak variabilné.

Bronzové paletky od GA-DE

Táto izraelská značka má pekný dizajn a pôsobí luxusne. Velveteen Blush and Shimmer Duet je kombinácia bronzeru a rozjasňovača. Má to takú peknú štruktúru a vzorku. Aj krabička je pevnejšia.

PALETKY NA ÚPRAVU OBOČIA

Paletky na líčenie obočia majú jednu výhodu. Väčšinou obsahujú aspoň dva odtiene a aplikátor. Ak obsahujú aj vosk na fixáciu, je to výborný benefit navyše. Veľa žien má neposlušné obočie. A to sa dá pevne zafixovať voskom alebo tužiacim gélom. paletky

Ja mám paletku od NYX Professional Makeup Eyebrow Cake Powder v odtieni Dark Brown. Vo vnútri malinkatej krabičky je stredná hnedá a tmavšia hnedá farba. Nie sú do čierna, skôr také prirodzenejšie. Aplikátor je zošikmený a vhodný na dokreslenie obočia. Druhý aplikátor v tvare špirálky slúži na rozčesanie a nanesenie vosku.

TIP! 

„Nanášajte najprv práškové tiene a potom fixnite voskom. Ak to urobíte naopak, bude efekt síce zaujímavý, ale „zamastíte“ práškové tiene. Týmto postupom by ste si časom mohli tiene znehodnotiť. Prestali by totiž kresliť.“

Aj keď sa tento článok týka paletiek, predsa len Vám dám ešte tipy z Disney kolekcie od Catrice a Essence. Ak sa vyhýbate slniečku, a hľadáte dostupnú variantu samoopaľovákov, tak sa mrknite na Catrice Disney Classics Marie samoopaľovaciu penu. Táto je vo forme light, ale na eshope nájdete aj medium. Neobíďte ani Essence Disney kolekciu. Nájdete tam podobné zaujímavé limitované produkty.

Dúfam, že si užívate krásne leto a moje tipy vám padnú vhod:)

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk