Akné, ekzém, a objavy na eshope Pilulka

Dámy, tento článok bude o niektorých značkách, ktoré nám veľmi pomohli. Budú to jednotlivé produkty a osobné tipy, ktoré mám už veľmi dlho v kúpeľni. Budú to taktiež tipy pre deti, pretože i táto oblasť je dôležitou súčasťou tohto článku. Budú to tiež tipy v boji proti akné. Sú to moje objavy na eshope Pilulka

Akné, ekzém a objavy na eshope Pilulka

Začnem takto. Roky nakupujeme na eshope Pilulka. Väčšinou to boli liečivá, kozmetika pre deti a doplnky výživy. Medzičasom, to už nie je len taký akoby zdravotnícky eshop, ale rozšíli portfólio o elektroniku, určité druhy potravín a starostlivosť o vašich domácich miláčikov. Majú tam kadečo, a treba to proste prelustrovať.

My sme od nich začali nakupovať, keď som zostala na materskej. Plienky, krémiky, výživky, vyťahovacie obrúsky a v posledných rokoch môj muž množstvo doplnkov výživy. Nikdy som však nemala prehľad o ich liečivách. Musím sa vám pochváliť, že ma oslovili pred 3 mesiacmi na spoluprácu.

Spolupráce niektorým z vás ležia v žalúdku. Chápem, skrsne vám podozrenie, že všetko spravíme len pozitívne a dostaneme za to honorár. Verte mi, že to tak nie je. Aspoň u tých, ktorých poznám ja. Na Pilulke som nakupovala už dávno predtým, než mi napísali a vďaka Bohu poslali tú krabičku s mastičkami. Pretože presne tá z Mavena pomohla môjmu mužovi a mnohým atopikom. (čím vyzývam ďalších, ktorí skúsili, poslať mi recenziu.)

Ponúkli mi novinky z francúzskej značky Nuxe (kedysi som pre spoločnosť s touto distribúciou pracovala a mňa Nuxe baví) a Pureesentiel. Hneď k tomu doposlali rôzne liečivé mastičky, a tu som spadla doslova na zadok. Takže idem od začiatku, pretože toto sú veci, ktoré vám môžu Pomôcť!!!

Idem na prvú značku, ktorá sa týka atopikov, psoriatikov, a dermatitídy so svrbivosťou.

Ekzém a môj prvý objav z  eshopu Pilulka

MAVENA

akné, ekzém a objavy na eshope PilulkaŠvajčiarska firma MAVENA má tri druhy túb na riešenie tohto problému. Môj muž je atopik a v posledných rokoch je jeho ekzém dosť skúšaný. Skôr je skúšaný on a mne ako neatopikovi je niekedy naozaj ťažké sa vžiť do jeho situácie. Vraj je to svrbenie neúnosné. Tie tri druhy tubičiek so základnou zložkou B12 a pár zložkami navyše upokojujú nepríjemné svrbenie a následné škrabanie. Funguje to doslova do minúty.

Muža som sa po mesiaci spýtala, ako to vidí teraz. Povedal: „zatiaľ to funguje najlepšie, z toho všetkého čo som mal. Ak zjem niečo, o čom viem, že by som nemal, ale ako tak znesiem, uhasí to svrbenie ihneď. Ak však zjem napríklad čokoládu (silný alergén), svrbenie potlačuje dlhšie.“

Mužovi som naordinovala ten najmastnejší, Mavenu masť. Je síce na ňom písané, že je doporučený pri psoriáze, ale bol mastný, a to potreboval. Prišlo prekvapenie, do minúty bolo svrbenie preč. Pridané zložky sú urea, glycerín, oleje. Myslím, že tá B12 je práve tá účinná látka, ktoré sa postarala o úľavu. Je to cenovo prístupné, a určite si pozrite aj Akút Gel a Akút krém.

SPIRIDEA AC – COLOR krémpasta – AKNÉ  a môj druhý objav na eshope Pilulka 

Ja už síce akné nemám, alebo len veľmi sporadicky jednu vyrážku, ale prešla som si problematickou pleťou niekde okolo 20tky. Vtedy sme mali Aknecolor. Hustejší svetlý a tmavý krém s liečivou zložkou, ktorý bol dosť „cakey“. Čo v preklade znamená, že pôsobil ako maska a bol dosť mastný.

akné, ekzém a objavy na eshope PilulkaKeďže môj blog a moje videá nie sú často o mne ale najmä o vás, potešila má táto vecička. AC Color pasta je v dvoch odtieňoch. Skúšala som ju na celú pleť pri mladej 14 ročnej pleti. Krycia schopnosť bola maximálne stredná a pocitovo tam bol matný finiš. Viem si predstaviť miešanie takého krému s makeupom na požadovanú farbu a protizápalový efekt.

Do konca júna platí na eshop pilulka môj kód 5ELISKA, čo je na zľava 5% z celkového nákupu. Plus môžete využiť napríklad možnosť Pilulka Box. Čo je niečo ako schránka, kde si nájdete svoj tovar po dodaní a zaplatení. Tieto Pilulka boxy sa nachádzajú v niektorých obchodných centrách. A myslím, že je to novinka. Doručenie do Balíkoboxu a priamo na poštu je zadarmo a každý nákup nad 29,9,- je bez poštovného. 

ZAPARENINY U DETÍ, môj tretí menší objav na eshope Pilulka

U značky Spiridea som objavila ešte krémik na zapareniny. Je určený pre deti i dospelých. Príde mi funkčný, aj keď je opticky dosť biely. Má zabraňovať množeniu kvasiniek, a mal by pomáhať ľuďom, ktorým sa jednoducho môže otierať pokožka, pritom sa potí a následne vznikajú zapareniny. Momentálne používame túto Krempastu, ale je tu ešte jeden topkový krémik z Weleda proti zapareninám.

Weleda Baby Nechtíkový dojčenský krém mi raz poradila kamarátka a odvtedy tvrdím, že lepšia vec na zadok neexistuje. Zapareniny sú preč do rána bieleho. Tento krém je však určený deťom.

Značka Spiridea má ešte dva produkty, ktoré u mňa pristáli z eshopu Pilulka. Spiridea Fortedeo je antiperspirant bez parfumácie. Je krémový, u nás doma ho minul manžel. Bol s ním spokojný. Akurát teda je to antiperspirant a obsahuje alumíniové soly. Nehovoríme teda o prírodnom deodorante.

Suchá koža, extra suchá koža, strie, novorodenci, čítajte nasledujúce riadky

Ekzém, suchá koža  – môj štvrtý objav na eshope Pilulka

Predsa len ešte posledná vec zo Spiridea z Pilulky, ktorá sa mi však páči kvôli zloženiu. Využívam ju na detskú kožu, ale občas aj na svoje ruky. Masť s mandľovým olejom . Takýto typ krému je u nás vítaný. Moje deti majú suchú pokožku, moje ruky sa mu potešia, a môj muž je suchokožec ako vyšitý. Pôvodne som sa domnievala, že pomôže na drsnosť kože môjmu mladšiemu dieťaťu. To sa však nestalo. Na túto vec naozaj asi pomáha len more. Smejem sa, ale mám pocit, že posledne suchá a drsná koža zmizla na trajekte smer ostrov Rab.:)

Som z neho nadšená. Zloženie sa mi veľmi páči. Pritom je tak jednoduché. Obsah mandľového oleja je 75%. Pridali do toho aj nejakú špeciálnu vazelínu. Pri tejto zložke budú asi mnohé sklamané (ropné deriváty sa považujú za strašiaka dnešnej doby), ale ja viem, že nie je vazelína ako vazelína. Minerálne zložky získavané na hrubo povedané z ropy, majú schopnosť uzamknúť vodu v pokožke. Toto je pre suchokožcov prepotrebná vlastnosť. Ocenia aj tehuľky proti striám, a maminky pre novorodencov. Je bez parfumácie a balený v tube.

Pri browsovaní eshopu Pilulka som našla dobrý tip. Lekárnička na dovolenku je dobrá inšpirácia, aby ste niečo nezabudli. Ja totiž tento článok píšem na dovolenke a ešte deň pred odchodom som utekala do lekárne, pretože mi chýbalo čosi proti vracaniu a iným nepríjemnostiam.

BIODERMA a najmä jej olejový sprcháč boli roky našou súčasťou. Ten ich obrovský mega sprcháč vydrží veľmi dlho a pre malé deti a bábätká je dokonalý. Na eshope Pilulka samozrejme nájdete aj túto lekárenskú značku. A keď som pri tomto type značiek, tak ak si pamätáte, písala som aj o La Roche Posay. Najmä o sprejovom Spf-ku Anthelios, ktoré je skvelé na reaplikáciu ochrany proti slnku počas dňa.

Akné, ekzém a objavy na eshope Pilulka
Olejové sérum antiage Nuxe
NUXE

Nuxe je skvelá kozmetika. Má dobré meno a pár vychytených bestsellerov. Neskúsila som všetko, ale čo môžem vždy odporúčať je rada Prodigieuse. Je to taká letná voňavá rada s olejmi, ktoré voňajú ako slnko a dovolenka dokopy. Faktom je, že je to stále jeden z najpredávanejších olejov na telo a vlasy. Mala som klasický i ten trblietavý. (ten je na slnku výrazne vidieť). Na eshope Pilulka som objavia ich letnú vôňu Nuxe Sun. Toto by som rada ešte vyskúšala.

Zvedavosť vo mne rastie aj pri pohľade na ich opaľovačku. Najmä ten fluidík s spf50. (Chystám sa na komplet článok alebo video o nových spfkách). Mám aj ich nové olejové sérum z rady Merveillance, ale je mi trochu ťažké a výrazne olejnaté, takže si ho nechám na zimu.

PURESSENTIEL a môj ďalší objav na eshope Pilulka

Do vizážistického kufra som zaradila Puressentiel Antibacterial Lotion Spray. Puressentiel má zaujímavé produkty, Repelenty proti všiam, repelenty proti bodavému hmyzu, rôzne dezinfekčné prípravky, inahalátory, pomôcky, ktoré uľahčia prekonanie choroby a masážne balzamy. Všetky produkty sú na báze bylín a esenciálych olejov. Je tam kopec zaujímavých vecí.

Toto je pre mňa voňavý a príťažlivý objav na eshope Pilulka

BEAUTERRA

akné, ekzém a objavy na ehsope PilulkaOdkedy mám doma niekoľko olejových sprcháčov a jeden obrovský šampón z tejto francúzskej značky, deti umývam nimi. Bioderma je už dávnejšie minutá a nebudem ju zatiaľ doplňovať. Beauterra ju nateraz nahradila, aj keď je voňavejšia. Sú to obrovské litrové rodinné balenia. Pomer cena – kvalita, skvelé!

Beauterra je stará francúzska značka. Zaoberajú sa viac menej telovou kozmetikou a pravými marseillskými mydlami. Keď mi Lucia, ktorá zastupuje eshop Pilulka písala, či to nechcem skúsiť, nebola som nijak obzvlášť nadšená. Ale keď to prišlo, tak som zostala dosť prekvapená. Je to výborné, príjemné a voňavé. Sprcháče sú vhodné pre suchokožcov. Aj šampón je úplne fajn, používam aj na moje baby.

akné, ekzém a objavy na eshope Pilulka

info!!! Do konca júna platí kód 5ELISKA na 5% zľavu na tomto                 eshope. Plus i ja som tam objavila kopec akcií.

Pilulka už nie je len ako ja hovorím lekárenský eshop, ale nájdete tam kopec vecí, ktoré majú niečo spoločné so zdravím a životným štýlom.

Krásny deň

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk