Všetky objavy roka 2022

Krásny Nový rok dámy!!! Tradične som tu s objavmi roka 2022. Ešte pred dvoma týždňami som bola rozhodnutá, že nestíham písať o makeupe a zvlášť o skincare. Tak som sa rozhodla, že si spravíme kompletné objavy roka 2022.

OBJAVY ROKA 2022

Definícia spojenia „objavy roka“ má byť niečo, čo vás dokázalo ohúriť natoľko, že chcete, aby to vedeli aj ostatní. Vzhľadom na moje makeupovo-skincare zameranie, sa objavili nejaké tie objavy a taktiež som došla k pár zisteniam.

objavy roka 2022
klinika Envy MUDr. Jankovich

ZAČNEM TEDA TÝMI ZISTENIAMI….

Estetická medicína je malý zázrak, ktorý dokáže veľa. Pravidelná a kvalitná skincare dokáže pleť zlepšiť a urobiť ju krajšou. Ale určité veci, typu ochabovanie, padanie kontúr, strata akejsi plnosti v tvári…toto kozmetika nedokáže. Preto, ak máte po 40-tke a viac, sú tieto riadky pre Vás. Nehovorím, že pre mladšie žienky táto časť nie je.

Avšak po 40tke sa veľa vecí mení a tiež náš názor na estetickú medicínu. Tak ako v makeupe, ani v malých vylepšeniach nebudete vyzerať ako iný človek. Je to vec výberu lekára a vášho postoja. Avšak toto je moje zistenie a môj výber. Ten váš je na vás a každý má právo sa rozhodnúť ako chce.

OBJAVY ROKA 2022 – SKINCARE

Tento rok som začala spoluprácu s novým eshopom LeviLove.sk. Začala som testovať poľskú dermo-kozmetiku Sensum Mare. Kto ma sleduje, už ju pozná. Veľmi príjemné prekvapenie. Neľakám sa poľskej kozmetiky. Poľsko je veľká krajina s mnohými zaujímavými značkami. Skvelé je, že cena je zvládnuteľá. Zloženie je zaujímavé spolu s patentovanými zložkami. Na celý eshop vrátane všetkého čo na ňom je, mám aktívny kód ELISKA10. Objavy roka 2022

Najobľúbenejšími produktami z tejto značky je nočná maska, očné produkty, a sérum Algorich. Používam teraz retinolové sérum a chystám sa skúsiť krém na suchú pleť. Sensum Mare je moja nová malá skincare lásočka.

SKINCARE OBJAVY ROKA 2022 najlepší krém a esencia

Už asi dva roky si fičím na Omorovicza značke. Viete, že som v decembri bola v Budapešti priamo v Inštitúte Omorovicza? 🙂 Zažila som ošetrenie s touto značkou. Objednať sa viete aj vy. Doporučujem pozrieť aj Budapešť, mňa teda ohúrila. Ale teda…esencia a krém tohto roku vyhráva QUEEN ESSENCEINSTANT PLUMPING CREAM. Esencia je tak správne mazľavučká, hydratačná a fajnová.

Používa sa buď namiesto tonera, alebo po toneri. Instant plumping cream je hutný výživný krém pre suchšiu pokožku. Som z neho namäkko. Obsahuje ceramidy, hyalurónku, rôzne oleje, a je to taký ten splnšujúci krém, po ktorom máte pocit, že ste si na tváričku dali niečo veľmi mňamkové. objavy roka 2022

Minulý rok som mala v objavoch ich QUEEN CREAM, čo je taktiež zaujímavý a mastnejší krém spolu s primerom. Tiež výnimočný. Ale používam tento a doteraz som nevedela, že môžem mať z Omorovicze ešte nejaký krém, z ktorého pôjdem do kolien. Omorovicza a jej krémy sú absolútna skincare láska. Túto značku má u nás prioritne eshop Beautysecret a nastavený je dlhodobý kód ELISKA10.

Eshop Beautysecret je v tomto prípade oficiálny dovozca. Myslite na to, ak si budete chcieť niečo objednať z nejakej inej stránky. 

musím ešte jednu značku predsa len….

SLOVENSKÝ OBJAV ROKA 2022 

SIMPL THERAPY – za zrodom simpl rady je Natália Selveková (zakladateľka Envy Therapy) a Katka Balabánová (chemička a zároveň blogerka b_b_k_w) . Naformulovanie je veľmi jednoduché a použité boli overené aktívne látky. Ovšem za tým, že je prosto fajn, je práve to kvalitné navarenie samotného produktu. Katka sa s textúrami pohrala a množstvo z nich (skôr všetky), vyskúšala na svojej vlastnej koži. Jej pokožka je citlivá, takže jej senzory boli v tomto prípade v testovacej pohotovosti. objavy roka 2022

Filozofiou bolo vytvoriť takú skincare, ktorá bude fungovať. Bude zo základných zdrojov a bude cenovo prístupná. Balenie je úplne a kompletne recyklovateľné. SIMPL THERAPY má 4 pleťové séra a 4 krémy. Krémy majú rozdielny percentuálny podiel olejov, ale ich základnou úlohou je upraviť a chrániť kožu. Preto obsahujú napríklad ceramidy.

V prípade Simpl Therapy vám viem samozrejme poskytnúť poradenstvo a voucher na chate a webe Envy Therapy. (bublinka vpravo dolu na ich stránke)

NAJSILNEJŠÍ ROZJASŇUJÚCI PRÍPRAVOK VHODNÝ AJ NA PIGMENTÁCIE

Toto je výnimočný produkt. Poradila som ho nejakým žienkam na sociálnych sieťach, ktoré riešili svoju zašedlú a spigmentovanú pleť. Ich spätná väzba bola: „JE GENIÁLNY“. Viete čo, prečítajte si o ňom viac tu. ILUMA Intense Brightening Exfoliating Powder je niečo, po čom vaša pleť okamžite získa jas. A ak trpíte pigmentáciami, zaraďte ju do svojej rutiny. objavy roka 2022

OBJAVY ROKA 2022  TELOVÝ ZÁZRAK NA SPEVNENIE KOŽE A JEJ ZJEMNENIE

BYE BYE CELLULITE ešte som nestihla urobiť recenziu.  Schválne sa vyhýbam vyjadreniam, že by to malo fungovať na celulitídu. Pretože sú na to dnes dnešné blogerky „alergické“.:))

Ale…ak ju máte, tak efekt uvidíte. Ak cvičíte, ale nie ste spokojné s výzorom vašej pokožky, tak do tohto krému investujte. Pokožka je po ňom prekrvená a červená. Cítite teplo a garantujem Vám, že koža bude veľmi rýchlo na dotyk hladká ako bábätko. Z tejto značky som testovala očné sérum, ktoré tiež stojí za tie peniaze.

objavy roka 2022Táto značka sa u nás rieši len cez moju kamarátku, ktorá zároveň hľadá partnerov na obchod. Taktiež ideál pre kozmetické salóny a podobné služby. Kľudne kontaktujete Evku Nagyovú na tomto telefónnom čísle (že ste odo mňa) 0948 857 574. Vzhľadom na vysoké poštovné z Nemecka, Vám to Evka vie objednať. A vy sa už dohodnete kde a čo.

Nie je to jediná vec, ktorá je dosť zaujímavá. Spolu s týmto krémom má výsledky aj nosenie ich špeciálnych legín. Ja viem, že to znie zvláštne, ale obsahujú nejakú technológu mikroskopických lávových kameňov.  A tie legíny vyrábajú akoby jemnú masáž, ktorú samozrejme necítite. Sú čierne, pekne ušité a naspodku majú čipkový lem.

OBJAVY ROKA 2022 SPF – OCHRANA PLETI PRED SLNKOM

Mala som niekoľko vynikajúcich spf-iek. Tento rok viedli dve značky. Vyskúšala som i Kóreu, ale Imageskincare a Naked Sundays mali čosi to „ňuňu“ navyše. Ja si celkovo na to ňuňu potrpím, čo už. Imageskincare NEW Prevention+daily perfecting primer spf50 má dokonalú textúru. Vyhladzuje pleť a je akoby ľahko zafarbený. Nie je to však makeup, ani tónovací krém. Ak nemáte chuť na makeup, alebo ho proste nenosíte, tak sa vám toto bude páčiť. objavy roka 2022

Naked Sundays SPF50+ je špecialitka aj počas dňa. Reaplikácia. Využívala som ho hlavne na dovolenke. Je to veľmi príjemná hmla, Austrálčania to proste vedia s ochranou proti slnku. Je to príjemne voňavé a osviežujúce. Má to v sebe hyalurónku, vodu z melóna a podobné šťavnaté šmakocinky.

objavy roka 2022

BEAUTY SFÉRA OBJAVY ROKA 2022 ZVNÚTRA

Skincare zvnútra. Nutnosť. Hlavne kvôli zdravej pleti. Mám tu dva naozaj zaujímavé doplnky výživy. Vymyslela, pozháňala, vyštudovala a dala dokopy s tímom chemikov (spoločnosť, ktorá sa venuje samotnej formulácii)  moja dobrá známa a ja jej produktom úplne dôverujem. Dáva to toho veľký kus srdca, pretože sama má k výžive veľmi blízko.

Ale teraz ku produktom. Zloženie, patentované technológie, zmes bravúrne vybratých ingrediencií. HAPPY SKIN THERAPY sú tobolky plnené zložkami, ktoré podporujú zdravie pleti v širokom rozsahu. Patentovaný komplex ceramidov (po kliku na ten link sa dostanete k produktu a pozrite si bližšie tie zloženia) nielenže zabezpečuje hydratáciu zvnútra, ale podiela sa tým na pevnom zdraví kože. (všimnite si, že jeden balík obsahuje vitamíny + môj tutoriál. Je určený širokej mase žien so základným návodom ako sa líčiť.) objavy roka 2022

Nájdete ho tu, kód si už uplatniť neviete: BEAUTY BALÍK + MAKEUP TUTORIÁL . Urobila som ho tak, aby poskytol dobrý návod ako sa nalíčiť pre rôzne vekové kategórie žien.

Zdravá koža = dobrá hydratácia, posilnenie, žiaden ekzém, rýchlejšie hojenie, hrubšia a pevnejšia koža atď.

Nie je to len o ceramidoch. Je tam celý rad antioxidantov a polyfenolov. Toto sú šmakocinky pre pleť ako lusk. Po cca troch baleniach by ste už mali zachytiť výsledky. Doporučené pre každého vrátane mužov a mladých ľudí.

Druhý produkt je proti stresu, na pohodu a duševné zdravie. Lenke, mojej kamarátke (zakladateľka Organic Oasis LAB, už chodia listy, ktoré sú pozitívne a veľmi emotívne, pretože tieto žienky majú výsledky). ANTI-STRESS THERAPY je zmes antistresových zložiek. Ashwagandha KSM-66, patentovaná zložka SERENZO™ a vitamíny skupiny B. Ide o komplex, ktorý pomáha ženám i mužom.

Pomáha pri riešení nespavosti, PMS, bolestiach hlavy i akné, pretože má protizápalové účinky. Dlhodobo mám nastavený kód ELISKA15, ktorý môžete využívať. Stojí to za pozretie, lebo tie tobolky sú naplnené dobrými vecami.

OBJAVY ROKA 2022 – MASKY

objavy roka 2022Tento rok som vyskúšala naozaj špeciálne masky. Dávam ich do objavov, lebo sú iné. Sú to pružné masky, ktoré si aplikujete len na spodné časti tváre, aby natiahli a spevnili kontúry. Značku MAGISTRIPES vymyslela jedna nemecká vizážistka a veľmi často sa jej produkty používali pri foteniach. Masky, ktorých je na výber niekoľko zanechávajú rýchly efekt a odporúčam ich najmä pred akciou.

Avšak doporučujú sa využívať pravidelne ak chcete na tieto spodné partie (dvojitá brada, pokles líčok) pôsobiť naraz a s dlhodobým účinkom. Dávam sem link na Magistripes masky, je ich tam viac. Skúsila som napríklad ich detoxikačnú masku a tá bola tiež úžasná. Je to proste taká špecialitka, však mrknite na fotku, ktorú som sem dala.

OCH TIE VLASY…OBJAVY ROKA 2022 – TU SOM VÁŽNE PADLA NA ZADOK

Vianoce mi priniesli jednu osobnú i pracovnú investíciu. Dohodla som sa s Ježiškom, že by bolo fajn investovať do Dysonu. Ak neviete čo je to za značku, tak je to technologicky úplná topka. Ja o nich viem, že majú dokonalé vysavače a vlasové prístroje. Keďže som si to sama vyskúšala v Notino predajni v Brne, a pocítila tú ľahkosť produktu, hneď som zatúžila vlastniť ho. Ježiško mi doniesol kufrík Dyson Airwrap Complete Long. objavy roka 2022

Vo vnútri je telo, na ktoré sa ľahko upínajú nádstavce. V balení je ich 5. Vlasy sú vyfúkané za rýchlejší čas bez ničenia vlasov. Samotné telo je veľmi ľahké do ruky, čo pre mňa ako človeka s problémom ramena je super. Niektoré nádstavce vlasy samé navíjajú.

OBJAVY ROKA 2022 – DEKORATÍVNA KOZMETIKA

Tento rok som nemala veľa nových dekoratívnych produktov. Mnohé boli už z predošlých rokov. A aj keď som niečo nové mala, tak som zase z tohto až tak neodpadávala. No niečo by sa predsa len našlo. objavy roka 2022

Shiseido je moja srdcovka. Pracovala som s touto značky už roky dozadu. Aktuálne mám niekoľko ich produktov. V lete som si veľmi fičala na líčkach, ktoré majú textúru niečo medzi krémom a gélom. Je to taká pružná hmota. Whipped Powder Blush mám vo farbe Sonoya 01. Je to koralovejší odtieň, ale rada by som vyskúšať aj iné odtiene.

NAJLEPŠÍ MAKEUP ZA ROK 2022

Tento rok som vyskúšala všetky produkty od Mádara. Ich make-up Skin eqaul je perfektný. Je dosť hydratačný, a tak vyzerá dobre na rôznych typoch žien. Má maximálne strednú kryciu schopnosť, podľa toho, akú techniku zvolíte. Odtiene nie sú problém. Nevysušuje, a vyzerá prirodzene. Jeho zloženie je veľmí ľahké a znesiteľné aj citlivejšej pleti tak ako v podstate celá Mádara.

objavy roka 2022Korektor, ktorý je vynikajúci je zo značky Santé. Minerálny krémový korektor mi nahrádzal občas z časti makeup. Krásne jemné hydratačné zloženie, ktoré pod očami vyzerá výborne. Aj ich najnovší korektor je zaujímavý, ale má aj oveľa vyššiu schopnosť krytia. objavy roka 2022

Mám dve palety od Natasha Denona. Jednu z nich som mala aj v jednom videu. Neoznačujem ich ako objav roka 2022, ale musím uznať, že ich kvalita je dokonalá. Z noviniek mám ešte maskaru od Heleny Rubinstein a je skvelá, ale rovnako ju zatiaľ nezaradím do objavov. 

Do objavov roka by mali ísť len veci, ktoré považujem za výnimočnejšie ako tie ostatné. A napriek tomu, že som si napríklad objednala takého Scotta Barnesa z USA, tak to jednoducho nie je také wow ako som čakala. Možno mu ešte prídem na chuť a ukážem vo videu, keď bude čas. A tak tento rok nebudem písať viac o dekoratívnej kozmetike. Tento rok toho bude určite viac. 

PREDSA LEN EŠTE JEDNA BRUTÁLNA VEC 

ERGONIMICKÁ ZNAČKA SMARTSLEEP A JEJ SKVELÉ VANKÚSE

Niekto by povedal, že je to lifechanger. Neviem, či mi to zmenilo život, ale minimálne mi ho urobilo veľmi pohodlným. Spanie je pre mňa veľmi dôležité. Hlavne odkedy nemám kvalitný spánok. Deti túto dôležitú súčasť života zmenili. Vankúš som začala riešiť až súbežne s cestovaním. Mne chýbal ďalší dobrý vankúš. Nerada spím na rovnom. Tu som našla mäkkučké vankúše rôznych typov a hrúbok. Je to známa nemecká značka, ktorá sa venuje spánkovému režimu.

Ak máte problémy s krčnou chrbticou, alebo ramenami, pozrite sa na Smart-sleep. Nedám dopustiť a na všetko na tejto stránke platí dlhodobý kód ELISKA15, pokiaľ nie je iná výnimočná súťaž.

Rada by som dala do pozornosti môj starší článok, kde sú všetky moje vankúše. Najlepší vankúš na spanie je podľa mňa tento zázrak a iný už nechcem. 

Po vypublikovaní tohto článku som si spomenula na jeden úžasný zážitok, ktorý bol pre mňa objavom, ktorý si chcem zopakovať.

CHATEAU AMADE – MASÁŽ S HORÚCIM VOSKOM MAROC MAROC

Predsa len som zažila tento rok aj niečo výnimočné. Adina z aromitravel.sk ma vzala do tohto krásneho kaštiela. Už som v ňom bola, pretože som tu líčila a česala svadbu. Ale tentokrát som tu bola ako hosť. Užila som si cappuccino a tvarohové guľky s nejakým slivkovým dipom. Trochu som využila priestory a fotila kozmetiku marocmaroc. A potom som sa odovzdala do rúk dominikánskej dievčiny, ktorá žije tu na Slovensku a pracuje ako masérka v Spa centre. objavy roka 2022

Pôvodne som chcela vyskúšať hammam, ale nebolo tam niečo v poriadku. Vybrala som si masáž s horúcim voskom. Páni moji, nič lepšie som v živote nevyskúšala. Keď bolo po všetkom, cítila som sa ako odpojená. Chvíľu som sa naozaj spamätávala. V kaštieli sú služby i ceny adekvátne zariadeniu. Aj keď by som už hosť nikdy nemala byť, na túto masáž by som sa objednala kedykoľvek.

Viete prečo? Každá jedna sekunda tohto celého bolo dokonalá. Každý dotyk, pohyb, zakrytie teplou plachtou, všetko bolo tak harmonické a súmerné. Vosk na takéto ošetrenie sa používa práve z marockej kozmetiky marocmaroc, ktorá je na Slovensku už v dvoch luxusných hotelových spa centrách. 

objavy roka 2022Vôňa vosku presiakla mojou kožou. A všetko oblečenie voňalo ešte niekoľko dní. Takéto výnimočné a exotické vône nájdete len v tejto značke. Dováža ju Adina z Aromitravel, o ktorej tu už bola reč. Pobyty, ktoré organizuje sú známe svojou plnosťou. Ak použijete kód ELISKA, dostanete za nákup či už za pobyt alebo kozmetiku darček.

Máte aj vy nejaké svoje objavy? Pochváľte sa v komentoch alebo na sociálnych sieťach. Zdieľajte tento článok medzi svojich priateľov pomoci ikonky facebooku.

Krásny deň:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Comments

  1. Objav roka? Objav kazdeho roka ste Vy,Eliska. Uz som pisala vela pozitivnych komentov, ale chcem aj tuto. Veľmi ma inspirujete, vdaka Vam som objavila znacky, produkty, ktore ked som vyskusala, padla som na zadok ❤️
    A nielen to. Ide o to, aký ste človek. A aj ked Vas osobne nepoznam, viem,ze ste úžasný človek. Poradite kedykolvek sa Vas clovek niečo opyta s prosbou o radu. Len tak, za nič a pekne obsiahlo odpoviete, poradite, nie len par usecnymi slovami.
    Preto mojim kazdorocnym objavom ste Vy 🙂❤️

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk