NUXE „Must have“

Poznáte Nuxe?
Za posledné dva roky som sa dostala ku pár produktom a vlastne ani jednému nemám čo vytknúť. Je to francúzska kozmetika, ktorú nájdete v lekárni. Veľmi príjemná, voňavá, decentná, luxusná a zároveň prístupná takmer každej žene. Nuxe je založená najmä na výťažkoch z rastlín a má obrovské množstvo získaných patentov. Faktom je, že za 20 rokov má naozaj silné miesto na trhu medzi obroskými kozmetickými gigantami a celebrity ju milujú.

Krásna s etickým kódexom
Nuxe dodržuje pár pravidiel, ktoré sú dôležité pre tie ženy, ktoré dávajú prednosť kozmetike, ktorá doslova nie je prepchaná chemikáliami a podporujú aj projekty na záchranu Zeme.

Nuxe neobsahuje: minerálne oleje, aktívne látky živočísneho pôvodu, parabény, umelé farbivá

Podporuje: projekty na ochranu včiel a projekt na inštaláciu fontán s pitnou vodou v rozvojových zemiach

Mojich pár produktov, ktoré sú Summer „Must-have“.

Niečo málo na začiatok. Prvý úspech značky Nuxe vznikol v roku 1991 a je to Huile Prodigieuse, olej, ktorý rieši pleť, telo i vlasy. Multifunkčný suchý olej, ktorý neobsahuje silikónové oleje a ani žiadne konzervačné látky. Je svetovým bestsellerom a asi by ste ho mala vyskúšať každá. Ja toto leto používam ten so zlatými trblietkami, pretože sa na slnku skutočne luxusne trbliece. Obsahuje vysokú koncentráciu rastlinných olejov a je vhodný ako pre telo tak i pre vlasy a pleť. Má príťažlivú vôňu a určite nefarbí.
Video, ktoré som natočila na slnku, aby bol trblietavý efekt pre Vás viditeľný. 🙂

SUN produkty novinky 2016
Šampón po opaľovaní pre vlasy i telo
 

Starostlivosť bez obsahu mydla a sulfátov, bez vysušovania pokožky, ale s odstránením po zvyškoch od chlóru alebo soli či ochranných filtrov z obsahu opaľovacích produktov. Môj osobný pocit je, že šampón má intenzívnu kvetinovú vôňu, taký ten exotický podtón dobre kombinovateľný s olejom. V podstate príjemný, rýchly, 2v1 super na dovolenky.

Pre vlasové fanynky!!!
Hydratačný ochranný mliečny spray na vlasy 100ml
  1. OCHRANA – tri slnečné filtre a extrakt z ryžového proteínu. výťažok z vodného hyacintu chráni vlasy pred stratou hydratácie. Dokonalá ochrana na dovolenky, len tak do mesta či na šport.
  2. REGENERÁCIA – kokosový olej má schopnosť dostať sa až do vnútra vlasu, kvetina Kau Pe z Markézskych ostrovov vyživuje, zjemňuje a regeneruje
  3. HEBKOSŤ – nezaťažuje, nerobí vlasy ťažkými a nezmastňuje, má vodedolné zloženie bez alkoholu.
SÚŤAŽ!!!
Čo treba urobiť:
1. Stať sa členom tohto blogu  (vľavo dolu možnosť „pripojiť sa ku lokalite“ alebo „staň sa členom) a do komentu mi vložíť svoj nick alebo meno

ALEBO

2. Follovovať môj instagram „eliskapichonska“ a svoj nick mi taktiež hodiť do komentu

Nepovinné: poteším sa ak sa podelíte s nejakou skúsenosťou z Nuxe

Jednu z vás vyžrebujem a pošlem Ochranný hydratačný spray na vlasy.
Súťaž bude trvať od 5.do 8.júla. 

Krásne leto:)

Ahojte, tak som urobila žrebovanie. Prihlásili ste sa len tri, takže možnosť vyhrať bola veeeľmi vysoká. Nevadí, teším sa. :)) A teda srdečne gratulujem. Prosím výherkyňu Luciu Gáborovú, aby sa so mňou spojila trebárs na fb alebo mi do mailu pichonska.eliska@gmail.com poslala svoju adresu, kde jej môžem poslať výhru.

´žrebovanie

 

 

 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk