INSTATINT joico

Momentálne je to horúci trend a nie je to len detská záležitosť. Nosiť to vieme všetky, je to vtipné, pekné, veselé, a najmä hocikedy to dáte ľahko dolu. Otestovala som Instatinty, farebné spreje od Joica. V lete je to dokonalá úprava najmä v kombinácii s rybím chvostom, rôznymi ďalšími pletencami či len rozpustenými vlasmi.

Instatint je zmývateľná farba v sprayi v 5 rôznych moderných odtieňoch a v 50ml balení. Celkovo ak máte jemnejšie a kratšie vlasy, bude vám stačiť z jednej farby len jeden kus. No v prípade, že máte dlhšie, alebo hustejšie vlasy, určite si zadovážte z farby, ktorú chcete vyskúšať po dva kusy. Cena produktu je 8,15,- Eur a možnosť výberu či objednania nájdete  TU.

Má ovocnú vôňu a v ponuke sú tieto odtiene:

  • Instatint Fiery Coral
  • Instatint Mermaid blue
  • Instatint Orchid
  • Instatint Pink
  • Instatint Saphire blue

Pre intenzívnejší efekt použite Instatint až po tom, čo si vytvoríte účes. Ja som používala dva odtiene, Instatint Orchid a Instatint Pink. Tieto farby sú si dosť blízke, a nevytvárajú až taký veľký kontrast. Určite by som nabudúce vyskúšala kombináciu Instatint Pink s Instatintom Saphire blue. Použila som pláštenku, aby som ochránila odev mojej modelky. Z rúk zmijete farbu veľmi ľahko mydlom, kefy a hrebene istotne zafarbíte, takže umyť ich bude treba tiež.  Po následnom aplikovaní a odstránení pláštenky, už Instatint tričko nepofarbil. Ak vlasy rozčešete hrebeňom, rátajte s tým, že časť farby odíde.

 

Pre jemnejší efekt som striekala farbu po prameňom tak, že som každý prameň otáčala do špirály. Po rozpustení bola farba na prameňoch rozptýlená a nenápadnejšia. Je to vidno na tomto obrázku. Farba sa nachádza len na jemnulinkých prameňoch.

Nebojte sa vyskúšať tieto farebné spreje. Podľa mňa, je to vhodné úplne pre každého. Ku akémukoľvek typu vlasov dĺžke, či hustote. Ani vek nie je prekážka. Všetko sa dá urobiť vkusne i výstredne. Prečo by ste si nemohli dopriať trošku drobnej výstrednosti? Dôležité je, že to vaše vlasy nijako nezaťaží, a zmyť to viete hocikedy.

Dajte vedieť či ste to už vyskúšali:)

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk