Top produkty venované ženám a najmä tehulkám:)

Táto časť blogu je o vecičkách, bez ktorých nemôžem momentálne fungovať. Sú to také tie rôzne kozmetické vecičky, ktoré uľahčujú môj život v mojom tehuľskovskom období. Je to pre mňa veľmi osobná záležitosť. A myslím si, že blog nemá byť len tak stroho o produktoch. Jednoducho si prajem, aby bol aj trošku osobnejší, pretože všetko čo tu píšem a radím, musí byť o veciach, ktoré som vyskúšala, a o ktorých chcem, aby ste vedeli a tiež poznali môj názor na ne.
Všetky tieto vecičky, ocenia všetky baby. Prínosné pre všetky, a niečo navyše super pre tehule.
Sú to momentálne moje obľúbené vychytávky  a nemôžem bez nich žiť. Patria k môjmu životu a k tomuto obdobiu. Podelím sa s vami len o pár z nich a niekedy nabudúce, možno i niečo z líčidiel.

 

Odličovanie
 
Je to hrozné, ale som lenivá sa poriadne odlíčiť.  Samozrejme, že to robím, a dúfam, že aj vy:) Občas sa mi stane, že som unavená, a keď sa mi strašne nechce, použijem rýchle vreckovky na odlíčenie z Nivei, ktoré sú napustené micelárnou vodou. Mne krásne voňajú, nedráždia a sú jemnučké na dotyk. Okrem iného je to skvelá vec na cestovanie.
Strie a nielen pre tehuľky
 
Už idem na tretí kus. Mám obrovskú spotrebu. Podľa mňa je skvelý. Alverde telový olej obsahuje extrakt z divokého maku, a oleje, olivový a jojóbový. Má jemnú nevtierajú vôňu a 100ml balenie. Vydrží Vám asi 1,5 mesiaca pre rannom i večernom používaní. Okrem iného má skvelú cenu niekde do 4 Eur. Držte palce:) zatiaľ ani jedna stria na bruchu.
Potenie 
 
V lete je to asi normálne, a pre tehuľky priam vec, bez ktorej sa žiť nedá. Skúšala som bio deodoranty, ale v tomto období nefungujú. A tak opäť Nivea a mám pokoj 48h. A opäť, tá vôňa je tak príjemná.
Ochrana pred slniečkom Dermacol
 
Otestovala som šikovný produkt s vyššou ochranou SPF 30 na pleť a zároveň balzam na pery. Je to dômyselne vymyslená záležitosť. Používam ho najmä ako ochranu pred možnými pigmentáciami a to najmä v mojom prípade nad hornou perou. A zdá sa, že to funguje, pigmentácie ostávajú v pôvodnom stave a netmavnú. Krémik je ľahučký a kľudne nahradí denný krém. Okrem iného majú v portfóliu kopec opaľovacích produktov, sprchových gélov a krémov po opaľovaní. Dermacol produkty dostanete v drogériách a v špecializovanom obchode v bratislavskom Auparku. Okrem iného kto je prívržencom internetového nakupovania nájde ďalšie slnečné produkty po kliknutí SEM,

 

 

Terracota – prirodzené stmavenie pomocou púdru

 

 
Najjednoduchšie kontúrovanie je vždy pomocou bronzového púdru. Môje obľúbené sú všetky z kozmetiky Guerlain. Okrem krásneho balenia, vyzerajú vždy dokonale. Môj názor? Terracotu púder by mala mať každá z vás.

 

 
Dokonalé vlasy
 

 

Objem potrebujeme všetky. A ja som už pred časom našla super produkt, ktorý jednoducho nastriekate ku korienkom a máte to hotové. Prehrabnete prstami a dostajlujte ako potrebujete. Ja ho dokonca používam aj vtedy, kedy by som si už potrebovala  vlasy umyť. Môj obľúbený je JOICO Structure Glamtex Backcomb effect spray a krásne vonia. Dostať ho môžete len vo vybraných kaderníckych salónoch a po kliknutí SEM

 

 

BALEA Trend it up vlasový parfém
 
Používam ho kedykoľvek, najmä, keď varím. Vlasy majú tendenciu veľmi rýchlo napáchnuť a netýka sa to len jedla, ale i miest, kde je celkovo zlý vzduch. Napríklad bary či kaviarne, kde sa fajčí. Srej vonia nasladlo, ale príjemne. Neutralizačných parfémov do vlasov je celkovo veľmi málo. Nájdete ho v DM-kách.

 

Je to len pár produktov, takých bežných, ale potrebných. Tak, keď budete niečo podobné riešiť, inšpirujte sa:)

Ak by ste sa k týmto príspevkom chceli dostať i inak ako cez fb, pripojte sa ku lokalite, ikonku nájdete na pravej strane dolu alebo kliknite na „stať sa členom“. 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk