NOVINKY ZO ZOEVY – OBOČKOVÁ PALETA, OBOČENKY A GELÍKY

Krásny deň prajem,

opäť tu máme nejaké novinky zo Zoevy. Zoeva sa asi rozhodla, že postupne príde na trh so všetkými možnými vecami, ktoré potrebujeme na makeup. Aj keď je zaujímavé, že boli prvé štetce, potom palety tieňov a teraz prichádzajú ostatné novinky.
Pre tú, ktorá ešte nevie, je Zoeva, nemecká značka, a jej showroom nájdete v Pezinku, ale už aj v Bratislave na Einsteinovej ulici. Čo je skvelé, lebo vidieť naživo je vždy lepšie.

S veľkou radosťou môžem konštatovať, že Zoeva už má i všetko to, čo potrebujeme na dokonalé obočie. Ako iste viete, obočie je nesmierne dôležitou súčasťou tváre a momentálnym trendom je obočie, ktoré je len minimálne vytrhané. Obočie, ktoré je dokonale vykreslené už začína byť out. Osobne som i rada, pretože toto pristane málokomu.

 

 

BROW SPECTRUM

 

Bola som zvedavá na pigmentáciu resp. i na samotnú aplikáciu týchto obočkových tieňov. Pretože som už jednu paletu mala z inej značky, a síce bola vcelku dobrá, no pri nanášaní, mali tie obočkové tiene tendenciu trošku padať. Na moju nesmiernu radosť to táto paletka nerobí. Zoeva ma raz opäť nesklamala. Ja naozaj nechcem vyzerať, že ju chválim v každom blogu. Ale ja som sa do nej tak trošku zamilovala. Mať v tejto cene tak kvalitné produkty nebýva časté.

Paleta obsahuje 9 rôznych farieb. Každý rad sa začína svetlou farbou potrebnou na zvýraznenie partie pod obočím. Prvé tri odtiene v hornom rade (BR010,020,030) je kombinácia vhodná na tmavšie obočie. Prvý odtieň je perleťový béžový, druhý odtieň je teplejšia stredná hnedá a posledný je tmavo-hnedý do čierna. Celkovo je táto kombinácia dramatickejšia a vhodná pre niekoho, kto je nielen tmavý, ale má rád jednoducho tmavšie obočie a rád si farby pomieša. Pigmentácia svetlých tieňov je príjemne sýta, nie príliš, ani málo. Na zvýraznenie tejto partie je to takto správne. Druhý, stredný rad obsahuje tri tiene, ktoré sa začínajú perleťovou bielou cez teplú svetlo-hnedú a nakoniec strednú teplú hnedú (BR040,050,060). Posledný rad obsahuje matnú vanilkovú, svetlú až tmavšiu popolavú (inak je to farba vhodná pre blondýnky) odtiene (BR070,080,090). Sú tam všetky odtiene vhodné pre akékoľvek typy žien.

Týchto 6 obočkových farieb má pigmentáciu, ktorá je vhodná na líčenie obočia. Nie je to úplne ako bežný tieň na oči. Tieto odtiene na obočie sú tvrdšie, a preto i vhodnejšie na líčenie obočia. Viem si predstaviť, že ak by som nemala nič iné na líčenie očí, poradím si i s touto paletkou, hoci nie je práve na líčenie očí určená.  Obočková paleta obsahuje vitamín E, neobsahuje parabény, minerálne oleje, parfumáciu ani ftaláty. Cena palety je 23,80,- Eur a viac nájdete TU.

TIP! Na líčenie obočia potrebujete štetec na to určený, ideál skosený s tenšou hranou.
Pre koho je paleta určená?

Palety Zoeva nie sú určené len pre vizážistov. Napríklad túto paletku viete využiť, keď si chcete spraviť jemnejšie obočie, i výraznejšie trebárs na večer. Ak dávate prednosť len veľmi jemnému líčeniu očí, môžete niektorý z tých tmavších odtieňov použiť ako linku.

 

 

 

GRAPHIC BROWS ARSENIC/CINEREOUS

 

Keď líčim, niekedy siahnem po ceruzke na obočie a niekedy po farbe na obočie. Rozhodujem sa podľa celkového líčenia i podľa obočia. Niekedy to cítim na zvýraznenie rozdielnymi produktami. A veľmi často práve pri tieňoch na obočie, využijem i obočkový gelík, K tomu sa vrátim neskôr.
Mám tu dve ceruzky na obočie zo štyroch odtieňov. Ceruzky sú tenučké s tuhou, ktorá sa vysúva a na druhej strane je kefka na prečesanie obočia. Vždy som dávala prednosť klasickým ceruzkám na obočie, a je pravda, že tento typ je dôkladnejší na vykresľovanie chĺpkov. Zoeva spravila  ceruzky tvrdšej textúry, čo je len dobre. Sú dlhotrvácne a vodeodolné. No a nemusia sa strúhať.
Ja mám odtieň „Arsenic„, čo by som nazvala tmavá hnedá so studeným šedým podtónom.
Odtieň „Cinereous“ je odtieň tmavá popolavá a hodí sa rôznym typom žien, i blondýnam, i ženám so stredne hnedými vlasmi. V ponuke majú ešte jeden odtieň.
OBOČKOVÉ GÉLY
GRAPHIC BROW FIX

 

Posledné roky sú obočkové gély veľmi obľúbené. Tie, ktorým sa už vôbec nechce hrať s obočím, ale majú ho rady učesané, pre ne je tento typ produktu vhodný. Ja pracujem veľmi rada práve s obočkými gelmi.  Často ich kombinujem s tieňmi i ceruzkami. Niekedy použijem gél ako prvý, a niekedy až na dočesanie obočia. Každá technika vyzerá inak. Môj kufor sa novým gélom veľmi poteší, asi niet klientky, na ktorú by som obočkový gél nepoužila.

Mám dva odtiene obočkových gélov. Prvý sa volá „Ammos“ a je to úplne svetlý odtieň, pre veľmi svetlé obočko. Druhý odtieň je „Bistre„, a je naopak veľmi tmavý. Zoeva má ešte jeden stredný odtieň s názvom „Arseni.“

 

Toľko k posledným novinkám od Zoevy. 🙂
Ak sa vám moje blogy páčia, kliknite na kolonku „Stať sa členom“ alebo „Follow by email.“ Takto vám nič neutečie.

Krásny deň:)
 
 

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk