BALZAM SOLIDARITY

Krásny deň žienky,
v čase kedy píšem tento blog, som úspešne uložila svoju 6 mesačnú dcéru do „hajan“ a trvalo to celé len 5minút :)) a tak mám trošku času opät niečo napísať. Robí mi to veľkú radosť, je to taký môj „maternity job for full time“ a medzitým starostlivosť o bábo a občas odskočím niekoho učesať či nalíčiť. Toľko vecí by som chcela stíhať, no obávam sa, že to už nie je vec time managementu, ale skôr otázka priorít. No a môj problém-neproblém je, že ja už odjakživa chcem stihnúť všetko. Ako môj muž hovorí, ani na dovolenke som nedokázala spať dlho, len aby mi čosi z tých krásnych miest neušlo.
Mám tu jednu otestovanú špecialitku z mojho obľúbeného L´Occitanu. Zaujalo ma to najmä tým, že 100% z predaja každého výrobku, mínus dane, výrobné náklady a transport, ide na podporu žien v oblasti, kde je táto podpora takmer život zachraňujúca. Každoročne má L´Occitane jeden takýto výrobok určený ženám po celom svete.
BALZAM SOLIDARITY je 100% bambucké maslo v malom kabelkovom balení. Ja ho momentálne nosím takmer všade so sebou, pretože ešte stále potrebujem premasťovať partie ako sú pery alebo ruky. Okrem iného má fakt krásnu vôňu, po fialkách. Na moje prekvapenie som ho práve dnes použila v aute, a keď sa do toho auta vrátil môj muž, ktorý inak veľmi vône „nemusí“, skonštatoval, že čosi krásne v tom aute vonia. Na stránkach L´Occitanu som našla takýto novší produkt s vôňou ruže. Ale myslím, že i tento môj pôvodný je stále na predajniach.
V roku 2014 sa predajom týchto limitovaných kusov podarilo vyzbierať 142 000 eur. Už 30 rokov funguje táto spolupráca medzi L´Occitanom a ženami z Burkina Faso. Peniaze sú podporou pre vzdelávanie a možnosť podnikania. Pomohli približne 15 000 ženám v tejto krajine.
Je to podľa mňa pekná myšlienka, vzdať sa výnosu z predaja jedného výrobku po celom svete. Vlastne to by sme mali robiť všetci. Vždy, keď sa nám niečo naozaj vážne podarí, svoju vďačnosť by sme mohli ponúknuť ako dar, alebo pomoc tam, kde to potrebujú. A môže to byť čokoľvek, i ten pán, čo na križovatke predáva noviny. Koľkí sa pripoja len preto, že som prvá stiahla okienko.
Mám pripravených niekoľko pleťových produktov z tejto francúzskej značky, no zatiaľ sú v štádiu testovania.
L´Occitane nájdete v špecializovaných predajniach v nákupných centrách po celom Slovensku alebo na ich webovej stránke.
Prajem krásny deň a komu sa moje príspevky páčia, môže sa sa stať členom tejto stránky alebo kliknúť na „follow by email“.
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk