MOJA JARNÁ VÝBAVA

Krásny marcový deň žienky,
vo vzduchu cítim jar, a tak si dávam dokopy moju vlastnú jarnú kolekciu. Samozrejme je poskladaná z rôznych fajnotiek, bez ktorých nemôžem žiť. Možno sa stanú i vašou inšpiráciou. Podľa mňa je fajn, osláviť príchod jari s novým rúžom, alebo rovno viacerými makeupovými záležitosťami.
Prvou krásnou vecou je podľa mňa jedna z ikonickým farieb a rúžov od Yves Saint Laurentu. Mne to znie tak noblesne. Práve k tejto špeciálnej farbe „FUCHSIA“ číslo 19 ROUGE PUR COUTURE sa mi vynoruje jedna spomienka s Jankou Kirschner. Keď som ešte pôsobila ako dvorný vizážista pre Marionnaud parfumérie, Janka chodila na nákupy a práve táto farba bola jej obľúbená. Myslím, že som ju i často s touto farbou videla na fotkách či koncertoch.

Je to jedna z tých najkrajších farieb na pery, a hodí sa množstvu žien. Tak, keď budete mať čas, a pôjdete okolo Marionnaud (len, tam sa predáva značka YSL), mrknite na neho a vyskúšajte.

 

Objavila som fakt dobrý rozjasňovač na okolie očí. O Paese, poľskej kozmetike som už písala niekoľkokrát a našla som si tam opäť jeden potrebný produkt. Volá sa to CLAIR BRIGHTENING CONCEALER.  Ja ho mám vo farbe číslo 2, čo je svetlá ľahko dúhová farba. Musím povedať, že sa mi veľmi páči. Po otvorení nanášate farbu  pomocou štetca.  Táto praktická záležitosť si ma  získala. Ten výsledok je jemný, ale účinný. Akoby nezakryje úplne, ale urobí veľmi prirodzene vyzerajúce krytie. Nájdete TU.
Nie je umenie naplácať na pleť makeupy a korektory vo vrstve, ktorá sa odliepa. Je umením používať takú štruktúru produktov a s takou citlivosťou, aby ste vyzerali príjemne a prirodzene.

 

 

Na fixiáciu a rozjasnenie celého makeupu používam dlhodobo METEORITKY od Guerlainu. Jedna z najúchvatnejších vecí v tomto makeupovom svete. Nedávano som ich spominala v špeciálnom blogu o mojich zážitkoch TU.

 

K novému looku patria nové tiene, ja osobne používam najviac hnedých odtieňov, tak i tieto nie sú výnimkou. Sú to 5 kombinácie vo farbe č. 14 Rose contouring od Yves Saint Laurentu. Všetko v jednej škatuľke so zrkadom i aplikátormi.

 

Teraz sa dostávam k jednej z mojich vzácností. Pred niekoľkými rokmi som si dopriala vôňu od Guerlainu, ktorá nie je normálne dostupná v sieťach parfumérií. Kúpila som si ju v Inštitúte Guerlain v Prahe, a hľadala som vôňu, ktorá mi pripomína práve tú úžasne čistú vôňu Meteorites perál. To balenie pripomína prvé balenie pre ruský cársky dvor a jej názov je APRES L´ONDEE Eau de toilette. Ak by som ju mala popísať bližšie, je veľmi intenzívna, púdrová, a nepoznám žiadnu inú vôňu, na ktorú by sa podobala. Ak niekedy zavítate do Inštitúu v Prahe alebo sa dostanete do butiku Guerlainu na Champs-Elysées, zájdite tam. Sú preslávení i tým, že vám vašu vlastnú vôňu namiešajú.
Súčasťou mojej makeupovej rutiny sa stala i paletka od SLEEKU FACE FORM CONTOURING AND BLUSH PALETTE. Je to také mini balenie, ktoré sa zmestí všade, a vo vnútri je matný púder, rozjasňovač (tie ja milujem) a rozjasňujúce líčka. Je to farba Fair 372 a ja si myslím, že by sa hodila takmer každej žene, pretože tie farby sú neutrálne. Nájdete ju na KRASOTIKA.SK, a prípadne ďalšie pekné druhy, už podľa vašej pleti.

Rozhodla som sa, že chcem opäť chodiť s nalakovanými nechtami. Priznám sa, že jednoducho toto už niekedy naozaj nestíham. Radšej si fotím veci a píšem blog, keď mám chvíľku voľného času. Ale tieto malinké laky ma zaujali svojou farbou a boli z jarnej kolekcie od značky S-HE z Dm- ka. Ja mám odtiene 640 (fuchsia), 650 (ružový), 660 (fialový). Pre mňa absolútne dôležitý záver, že tieto laky mi uschli v priebehu asi 5 minút, čo je pre mňa top čas.

Jedna z dokonalých vecičiek, o ktorej som už písala veľmi dávno, ale jednodznačne ju zaraďujem do mojej jarnej výbavy je NUXE OLEJ s trblietkami i bez. Je úplne INOVOVANÝ, už neobsahuje len  6 vzácnych olejov, ale pribudol siedmy, olej z japonskej kamélie. Miesto oleja z ľubovníka bodkovaného, obsahuje už argánový olej a celkovo teda môžeme povedať, že je z 98,1% prírodného zloženia. Kto ste ho skúšala, tak viete, že prekrásne vonia a je geniálny na pokožku tela, vlasy i nechty. Tento rok v máji to bude už 25 rokov, čo ho Aliza Jabés, majiteľka a tvorkyňa,uviedla na trh. 
Má veľmi prijateľnú cenu a nájdete ho len v lekárňach. Je to mňamka, určite ju skúste.
Tak toto je moja nová jarná výbava, no verím, že do nej pribudnú ďalšie veci 🙂 Dajte vedieť či niečo z tejto výbavy už máte?:)
Pre odoberanie mojich blogov si môžete kliknúť na „Follow my email“ alebo „Stať sa členom“.

 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk