RECENZIA NA RÝCHLE MASKY OD BALEI

Krásny deň žienky,
túto časť blogu sa chystám písať už pekne dlho. No stále je niečo iné, čo mi príde aktuálnejšie.
Tieto masky som testovala už dva mesiace dozadu, a stále na mňa vykúkali v kúpeľni, čo mi pripomínalo, že vám ich  už chcem spomenúť.
Baleu každý pozná, a mňa zaujali jednorázové masky, respektíve masky, s ktorými sa dá i ľahko cestovať. Sú to mini balenia, niektoré sú len obrúskové a niektoré sú na dve a viac použití.

Zoberiem si ich jednu po druhej a zrecenzujem čo si o nich myslím:)

 

 

BALEA PEEL-OFF MASKE
Maska je zložená z dvoch častí. To jedno balenie vám vydrží na 1-2 krát. Obsahuje extrakt z marhule, hamamelis na upokojenie a včeliu materskú kašičku kvôli hydratácii. Maska patrí do čeľade zlupovacích:), čo znamená, že nanesiete a necháte uschnúť. Vzápätí zlupujete celú vrstvu, ktorá na seba nabaluje všetky nečistoty, odumreté bunky, atď. Tento typ masky je skôr určený zmiešanej pleti.

Výsledok: to, čo táto maska má urobiť, aj urobí. Naozaj je pleť po nej hladšia, akoby po peelingu. Tejto maske nemôžem vôbec nič vytknúť. Okrem iného, žiadne začervenanie alebo podráždenie nenastalo.

 

 

BALEA LAVENDEL MOUSSE MASKE
Opäť dvojitá maska a taktiež jedno balenie vydží na cca 1-2 krát. Maska naozaj vonia po levanduli, čo je veľmi príjemné. I textúra je sympatická, Tak trošku do penovej fialovej. Obsahuje mandľový olej, bambucké maslo a pantenol. Je určená všetkým pletiam pre špeciálne momenty.
Výsledok: z hľadiska nejakej relaxácie si svoj účinok i splnila. Nejaký pokrok na pleti, niečo výnimočné som žiaľ nezachytila. Povedala by som, že keď si urobíte vaňu, tak s touto maskou na tvári si tento zážitok ešte umocníte, ale asi nečakajte zázraky.

 

 

BALEA AQUA TUCHMASKE mit frische-Kick
Balenie obsahuje mokrý obrúsok s otvormi na oči, pery a nos. Je silno nasiaknutá hydratačným sérom špeciálneho komplexu „Physiogenylu“, ktorý obsahuje stopové prvky ako sodík a horčík. Okrem iného i mandľový a šípkový olej. Maska sa dá použiť i viackrát, len ju musíte dôkladne zatvoriť a odložiť naspäť do balenia.  Je nutné ju využiť čo najskôr. Masku by som doporučila úplne každej z nás.V názve má naozaj pravdivý podnázov „S čerstvým kopancom“ /asi tak by som to preložila/. A tento „frische Kick“ naozaj funguje.

Výsledok: výborná maska na hydratáciu. Moja pleť sa cítila veľmi komfortne práve po tejto maske, zvlhčene a nabudeno. Táto maska skutočne funguje a ja ju môžem len vrelo doporučiť!

REINIGENDE MASKE – ČISTIACA MASKA
Maska obsahuje biely íl a zinok. Čiže ingredience, ktoré súvisia s kontrolou mazotvorby a pórov. Okrem iného i kyselinu hyaluronovú a mliečne proteíny. Tieto zložky zase urobili to, že po použití masky nemáte pocit výrazného stiahnutia. Takýto typ masky je vhodný pre každú, ktorá chce dosiahnuť pocit čistejšej pleti alebo zmatnenia. Tým, že maska, nie je agresívna, môže ju použiť naozaj každá žena s rôznym typom pleti.
Výsledok: príjemná ílovitá maska, ktorú necháte pôsobiť 10-15min a zmývate. Necítila som žiaden výrazný efekt, len príjemný pocit čistejšej a hladšej pleti. Pravidelné použitie by možno spôsobilo viac zmeny.

 

CREME-GEL MASKE (limitovaná edícia)
Táto maska bola limitovaná a nie som si istá, či je ešte stále v ponuke. Je určená pre všetky typy pleti, ktoré chcú osviežiť pleť. Má jemne chladivý efekt a balenie obsahuje v podstate tri menšie časti na samostatné použitie. Príde mi vhodnejšia na letnú sezónu.
Výsledok: okrem jemne osviežujúceho pocitu, som nezaznamenala vôbec nič.

 

 

MILCH & HONIG MASKE

Maska podporuje antistresujúci účinok unavenej prípadne zrelej pleti. Má intenzívnu, ale veľmi príťažlivú medovú vôňu a je krémovej textúry. Obsahuje makadamiový olej, mandľové mlieko a akáciový med. Môže sa zmývať, no nemusí.
 
Výsledok: krásne voňajúca, bohatá krémová maska. Kto má len trošku suchšiu alebo dehydrovanejšiu pleť, príde si na svoje. Nezachytila som nejaký úplne špeciálny účinok, ale napriek tomu ju hodnotím veľmi pozitívne. Bola jednoducho príjemná.
 
Q10 ANTI-FALTEN & ENERGY MASKE
Táto maska je proti vráskam a na jemné vypnutie pleti. Obsahuje najmä koenzým Q10 a pantenol. Je krémovej textúry s neutrálnou vôňou. Môžeme ju zmývať po 10-15minútach, ale taktiež nemusíme.
Výsledok: po maske bola pleť akoby v pohode, zľahka refrešnutá a veľmi jemne vypnutá. Nie je to výnimočne viditeľný efekt, ale vcelku ju taktiež hodnotím pozitívne. 
Obrúskových alebo sáčkových masiek nie je na trhu až tak veľa. A keď radi skúšate, je fajn mať takéto rýchle nenáročné balenia. Balea má veľmi prijateľnú cenu, a mnohé veci fungujúce. Tak dajte vedieť, ak ste niečo z týchto masiek skúšali. Mám od nich pripravené na testovanie i ampulky naplnené rôznymi vitamínmi a tie vám prinesiem v blogu trošku neskôr.
Ak sa vám moje blogy páčia, či si ich prajete dostávať do pošty, kliknite na „Follow my email“ alebo „Stať sa členom“. Krásny a úspešný deň:)




 

Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk