NOVAROYAL kozmetika bez injekcie

Je to už pár mesiacov, čo som sa dozvedela  o tejto pre nás ešte stále novej rakúskej kozmetike. U našich rakúskych susedov sa teší mimoriadnemu záujmu a jej predajnosť je vraj obrovská. Tak teda posledné mesiace testujem pár ich produktov, a rada sa s vami podelím aj o túto recenziu. 
A možno hľadáte v tejto dobe typ na zaujímavú a novú kozmetiku, čo NOVAROYAL istotne je.
 
V Rakúsku sa táto značka predáva viac než 20 rokov.
Celá myšlienka tkvie v tom, aby žena, ktorá sa chce vyhnúť invazívnemu spôsobu riešenia svojich vrások či ochabnutej pleti, siahla po niečom, čo bude naozaj účinné aj bez použitia injekcie.

Tvárou kozmetiky Novaroyal na Slovensku je herečka, Zuzana Mauréry. Viac o tejto kozmetike, i rôzne odborné články nájdet novaroyal.sk

 

Jednou z ocenených účinných látok je SYN-AKE®, ktorá pôsobí na mimické vrásky ako botox. Je to synteticky vyrobený hadí jed, ktorý má práve uvoľňujúce účinky na tvárové svaly, ktoré ostávajú stresom v trvalom napätí. Ďalšou prevratnou účinnou látkou je NEODERMYL®, ktorá reaktivuje vlastné kolagénové a elastínové vlákna a hovorí sa, že po 15 použitiach nahradí kolagénové injekcie. SYN-HYCAN® získal cenu v Paríži za inovácie v kozmetike a podporuje tvorbu vlastnej kyseliny hyalurónovej a kolagénu.

Čo som presne testovala na svojej pleti a môj pocit či výsledok?

 

V prvom rade musím povedať, že som veľmi ostrý kritik a naozaj musím vidieť na sebe nejaký efekt alebo aspoň cítiť niečo iné, špeciálne. Zase na druhej strane, to že má niečo super textúru, vyhladzuje a podobne, môže mať v sebe kopec chémie. Takže po približne 3 mesiacoch používania. zhrniem produkty, ktoré som vyskúšala.

 

ČISTENIE
 


 NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM ČISTIACE MLIEKO 200ML 19,90,-

Jemné nemastné čistiace mlieko, ktoré je schopné odlíčiť makeup z tváre. Na odlíčenie očí nie je vhodný, uprednostnila by som na očné partie produkt na to určený. Vôňa príjemná, balenie sympatické s pumpičkou, čo je tiež veľmi praktická vec. V druhom pokračovaní blogu bude niečo i o kefke, ktorá sa dobre používa práve s týmto mliekom.
Zloženie: hyalurónové a hodvábne extrakty, avokádový olej, vitamín E, olej z hrozn. jadierok
Použitie: na tampón, alebo votrieť do pleti a zmyť vodou



NOVAROYAL PERFECT CLEAN PREMIUM  ČISTIACA PLEŤOVÁ VODA 19,90,-Eur


Je vhodná na všetky typy pleti, pretože upokojuje, hydratuje a pripravuje pleť na ďalšie prípravky. Má jemnú príjemnú vôňu a skvelé praktické balenie. 200ml fľaška je s rozprašovačom a to je opät sympatické.


NIEČO PROTI VRÁSKAM
 

 

Skúšala som radu nad 35, a to sérum a krém. Obe vhodné na deň i noc, akurát som sa rozhodla v tomto letnom období to poriešiť rozdelením prípravkov a to sérom na deň a krémom na noc. 
Ak som použila oba produkty spoločne, moja pleť bola lepkavá .Ak zvlášť, prípravky sa mi dobre vstrebali. Je možné, že tento efekt nastal práve kvôli tomu, že je pleť mastnejšia, pretože je leto, ale možno je to i textúrou.

 

Sérum MAGIC LIFT – LIFTINGOVÝ GÉL NA VYPLNENIE VRÁSOK

 

Tento produkt sa mi veľmi páči. Má gelovú textúru, minimálnu jemnú vôňu a pri dlhodobejšom používaní je pleť hladšia. Obsahuje kopec kyseliny hyalurónovej a bohato pleť regeneruje. Ideálna vec pod makeup na napnutie pleti. Jeho cena vôbec nie je vysoká, 24,90,- pri 30ml pumpičkovom balení.
 
 

 

INTENSIV LIFING CREME DEŇ A NOC

 

Zo začiatku som mala z tohto krému zmiešané pocity. Pretože bol na pleti veľmi lepkavý. Neskôr som zistila, že to nerobí, ak si ho dám na pleť samostatne bez séra. Vôňa ma zo začiatku trošku vyrušovala, ale v tejto chvíli je to úplne v poriadku.  Pripomína mi totiž vôňu krémov zo čias mojej babičky:). 
Čo som si, ale uvedomila, je, že tá textúra je urobená tak, aby krém vydržal veľmi dlho. Totiž pri 50ml balení krém miniete cca do 2 mesiacov, a ja ho mám ešte len do necelej polovice minutý. Stačí ho používať  len veľmi málo. Je určený pre všetky typy pleti, jeho cena je 49,90,-Eur.

 

 

ČO VŠETKO VIETE ZÍSKAŤ JEHO POUŽÍVANÍM:

  • pleť bez vrások, resp. ich  minimalizovanie a nabobtnanie 
  • vyrovnáva kolagénový deficit
  • zjemňuje kontúry tváre
  • zmenšuje póry
  • zásobuje vlhkosťou            
Kozmetika Novaroyal ponúka niekoľko rôznych pleťových rád od 25rokov vyššie, taktiež telovú i pánsku radu. Okrem šikovnej sónickej kefky na čistenie pleti, o ktorej sa zmienim v ďalšom vstupe, budem písať i o perfektnej peelingovej maske a BB kréme. Kto má chuť sa pozrieť do novaroyal shopu, tak nech sa páči, všetko nájdete TU.

A aby som nezabudla podstatná informácia !!!! Ak by ste si plánovali niečo objednať z tejto stránky, môžete použiť nasledujúci kód „by-1-promo“ a ten vám zaručí 5% zľavu.

 

V ďalšom blogu respektíve pri nahliadnutí na  moju fb FAN PAGE nájdete možnosť i vyhrať BB krém z tejto zaujímavej kozmetiky.

 

 

 

 

 

 

 








 
 
 
 
 
Zdielajte s kamarátkou

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Copyright © 2024 Elimakeupartistblog.com · Created by nic.sk